EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Ajutorul militar american pentru Israel trimite un mesaj puternic dusmanilor, spune ministrul de externe Israel Katz Ajutorul militar american pentru Israel trimite un "mesaj puternic dusmanilor", spune ministrul de externe Israel Katz Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda au un caracter provocator si este pregatita sa ia toare masurile Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda "au un caracter provocator" si este pregatita sa ia toare masurile Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Piedone: Eu nu ma retrag Piedone: "Eu nu ma retrag" Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Cozonac de post. Retete simple si gustoase Cozonac de post. Retete simple si gustoase Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video

Articole

Stiri locale




Trump, imun la atacurile rivalei sale, Nikki Haley. Fostul presedinte se simte "mai ager acum decat inainte cu 20 de ani"

publicat 2024-01-28 17:15:02 (Adevarul)
Trump, imun la atacurile rivalei sale, Nikki Haley. Fostul presedinte se simte mai ager acum decat inainte cu 20 de ani Donald Trump a declarat sambata ca se simte "mai ager acum decat inainte cu 20 de ani", reactionand la recentele atacuri privind varsta sa si gafele verbale, invocate de rivala republicana la presedintie, Nikki Haley. ...continuare.

IPS Teodosie, despre preotii care impartasesc persoane care fumeaza sau traiesc in concubinaj: "Este o iresponsabilitate"

publicat 2024-01-28 17:15:02 (Adevarul)
IPS Teodosie, despre preotii care impartasesc persoane care fumeaza sau traiesc in concubinaj: Este o iresponsabilitate IPS Teodosie a facut din nou declaratii controversate la postul de radio al Arhiepiscopiei Tomisului. ...continuare.

Elena Merisoreanu, o noua interventie estetica la 77 de ani: "M-am invinetit mai mult sub ochi. Sunt umflata"

publicat 2024-01-28 17:00:10 (Libertatea)
Elena Merisoreanu, o noua interventie estetica la 77 de ani: M-am invinetit mai mult sub ochi. Sunt umflata Elena Merisoreanu a trecut din nou pe la medicul estetician, unde a suferit o interventie la nivelul ochilor. Interpreta de muzica populara, in varsta de 77 de ani, nu se fereste sa recunoasca faptul ca este adepta imbunatatirilor estetice. In urma cu doar cateva zile, Elena Merisoreanu a mers la medicul estetician pentru o noua […] ...continuare.

Viata bate filmul! Bataie intre organele de ordine, dupa ce doi politisti s-au sicanat in trafic

publicat 2024-01-28 17:00:09 (Jurnalul-National)
Viata bate filmul! Bataie intre organele de ordine, dupa ce doi politisti s-au sicanat in trafic Un politist dintr-o comuna din Olt a ajuns la spital dupa ce a fost batut de un alt politist, cu trei ani mai tanar decat el. Cei doi s-au batut dupa ce s-au sicanat in trafic. ...continuare.

Maldarasanu, dupa victoria cu Botosani: "Imi place cand vad ca jucatorii cresc"

publicat 2024-01-28 17:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Maldarasanu, dupa victoria cu Botosani: Imi place cand vad ca jucatorii cresc Marius Maldarasanu, antrenorul lui Hermannstadt, a comentat victoria cu FC Botosani, scor 2-0.Hermannstadt a urcat pe locul 7 si e la un punct de zona de play-off, sub Farul, echipa de pe 6.Ce a declarat Marius Maldarasanu dupa Hermannstadt - Botosani"Am castigat mingea a doua mai bine decat meciul trecut. Sunt 3 puncte care ne ajuta sa ramanem in lupta la play-off. Ma bucur cand cresc jucatorii, e bine pentru noi, ca echipa. ... ...continuare.

Nu mai trebuie sa aruncam legumele din supa! O reteta delicioasa ne scapa de problema

publicat 2024-01-28 17:00:05 (Click)
Nu mai trebuie sa aruncam legumele din supa! O reteta delicioasa ne scapa de problema Cu totii ne dorim o mancare cat mai delicioasa, asa ca atunci cand facem supa, nu este exclus sa punem la fiert mult mai multe legume decat avem nevoie. Ei bine, daca ne dam seama ca am exagerat si vrem sa mai scoatem din ele, exista o reteta ingenioasa la care putem folosi fix aceste ingrediente! ...continuare.

Burebista construise cu sabia in mana un mare stat. Cum a murit marele conducator

publicat 2024-01-28 17:00:05 (Click)
Burebista construise cu sabia in mana un mare stat. Cum a murit marele conducator Burebista a fost un lider politic de seama, dar si un foarte bun strateg militar. El a trait intre anii 110 i.Hr. - 44 i. Hr, fiind asasinat in urma unei revolte de "partizanii pro-romani ai aristocratiei daco-getice". ...continuare.

Lista celor 20 de antibiotice care pot fi eliberate fara reteta. "Atentie, nu sunt la liber"

publicat 2024-01-28 17:00:05 (Click)
Lista celor 20 de antibiotice care pot fi eliberate fara reteta. Atentie, nu sunt la liber Doar 20 de antibiotice figureaza in lista celor care pot fi eliberate, in regim de urgenta si in doze pentru doar 48 de ore, din farmacie, fara reteta. ...continuare.

Seful Casei de Pensii, precizari importante despre posibila majorare in etape a pensiilor pentru romani: "Implica un impact suplimentar de 10 miliarde"

publicat 2024-01-28 17:00:03 (Antena3)
Seful Casei de Pensii, precizari importante despre posibila majorare in etape a pensiilor pentru romani: Implica un impact suplimentar de 10 miliarde Seful Casei de Pensii, Daniel Baciu, a venit cu precizari importante pentru romani, dupa avertismentul FMI legat de majorarea in etape a pensiilor. ...continuare.

Pensionar din Ucraina, prins pe un aeroport din Germania cu o valiza plina cu teancuri de euro

publicat 2024-01-28 17:00:03 (Antena3)
Pensionar din Ucraina, prins pe un aeroport din Germania cu o valiza plina cu teancuri de euro Un pensionar din Ucraina i-a socat pe politistii de pe aeroportul din Munchen. Oprit pentru un control, barbatul a deshis o valiza care era plina cu teancuri de bancnote euro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.