EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Probe stranse in zeci de ani de cercetare, distruse dupa ce congelatoarele de la Institutul Karolinska din Suedia s-au defectat

publicat 2024-02-06 12:15:13 (Libertatea)
Probe stranse in zeci de ani de cercetare, distruse dupa ce congelatoarele de la Institutul Karolinska din Suedia s-au defectat Probe colectate de-a lungul a zeci de ani de cercetatorii de la prestigioasa universitate medicala Karolinska din Stockholm au fost distruse dupa ce congelatoarele unde erau depozitate s-au defectat in timpul sarbatorilor de Craciun, a anuntat luni institutia. Valoarea pierderilor se ridica la milioane de euro, iar politia a fost sesizata pe acest caz, relateaza […] ...continuare.

Emma Raducanu s-a calificat in optimi la Abu Dhabi (WTA)

publicat 2024-02-06 12:15:12 (Jurnalul-National)
Emma Raducanu s-a calificat in optimi la Abu Dhabi (WTA) Jucatoarea britanica de tenis Emma Raducanu s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA 500 de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 922.573 de dolari, dupa ce a invins-o, luni, pe cehoaica Marie Bouzkova, cu 6-4, 6-1. ...continuare.

Inflatia lunara din Turcia a inregistrat in ianuarie cel mai mare salt din august

publicat 2024-02-06 12:15:11 (Income-Magazine)
Inflatia lunara din Turcia a inregistrat in ianuarie cel mai mare salt din august Inflatia din Turcia a inregistrat in ianuarie cel mai mare salt lunar din august, cu o crestere de 6,7% a preturilor fata de decembrie, in timp ce inflatia anuala a atins aproape 65%, potrivit cifrelor bancii centrale turce, publicate luni, transmite CNBC. Indicele preturilor de consum pentru tara cu 85 de milioane de locuitori a […] ...continuare.

Surpriza neplacuta pentru celebrul roman » Incident grav in magazinul lui Real Madrid

publicat 2024-02-06 12:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Surpriza neplacuta pentru celebrul roman » Incident grav in magazinul lui Real Madrid Magicianul Robert Tudor (39 de ani) a fost prezent duminica pe Santiago Bernabeu, la partida dintre Real Madrid si Atletico, din La Liga, partida incheiata la egalitate, scor 1-1.Celebrul roman a mers la acest eveniment alaturi de familie si prieteni, dar a avut parte de un incident nedorit dupa terminarea partidei in care a fost implicat un alt roman din Madrid. ... ...continuare.

Mana dreapta a lui Becali ii face concurenta » Si-a parcat bolidul de lux fix in fata Arenei Nationale

publicat 2024-02-06 12:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Mana dreapta a lui Becali ii face concurenta » Si-a parcat bolidul de lux fix in fata Arenei Nationale Omul de afaceri Teia Sponte (64 de ani) a facut senzatie cu Bentleyul sau inainte de FCSB - Farul. A venit la Arena Nationala cu bolidul de lux, pe care l-a parcat chiar in fata stadionului. Apropiat al lui Gigi Becali si fost vicepresedinte la echipa ros-albastra, Teia Sponte a venit la meci impreuna cu fiul sau, la volanul unei supermasini, care rivalizeaza cu Rolls Royce-ul patronului FCSB. FOTO. ... ...continuare.

Un fotbalist de la Betis, acuzat de agresiune sexuala. Portughezul e chemat azi sa dea declaratii la tribunal!

publicat 2024-02-06 12:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Un fotbalist de la Betis, acuzat de agresiune sexuala. Portughezul e chemat azi sa dea declaratii la tribunal! William Carvalho (31 de ani), mijlocasul lui Betis, va comparea in fata Curtii de Investigatii numarul 9 din Sevilla. Potrivit revistei OK Diario, internationalul portughez si-ar fi drogat victima inainte de a viola. Clubul andaluz incearca sa scape de fotbalist, transferandu-l la Besiktas in ultimele zile de mercato. ... ...continuare.

Ce a facut sotia lui Dani Alves in ziua in care fostul fotbalist a fost audiat

publicat 2024-02-06 12:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Ce a facut sotia lui Dani Alves in ziua in care fostul fotbalist a fost audiat Modelul Joana Sanz (31 de ani), sotia lui Dani Alves (40 de ani), a ales sa isi stearga toate retelele sociale cu putin timp inainte ca brazilianul sa fie audiat.Dani Alves (40 de ani) a depus marturie la Curtea de Apel din Barcelona. Fostul star brazilian al Barcelonei, aflat dupa gratii de pe 20 ianuarie 2023, este judecat pentru viol, la procesul demarat ieri, 5 februarie, au acreditati 270 de jurnalisti si audiati 28 de martori. ... ...continuare.

Jador are iubita! Tatal artistului l-a dat de gol - cine este femeia din viata lui: "Exact ce trebuie pentru el"

publicat 2024-02-06 12:15:03 (Click)
Jador are iubita! Tatal artistului l-a dat de gol - cine este femeia din viata lui: Exact ce trebuie pentru el Jador (28 de ani) are iubita si nu o spunem noi ci chiar tatal artistului, Romeo Dumitrache. Contactat de Click!, barbatul ne-a marturisit cu cine se iubeste fiul sau. ...continuare.

Cat costa un gram de aur in 2024. Valoarea atinsa de acest metal pretios in prezent

publicat 2024-02-06 12:15:02 (Antena3)
Cat costa un gram de aur in 2024. Valoarea atinsa de acest metal pretios in prezent Romanii care aleg sa investeasca in aur stiu ca pot avea parte de o mai mare stabilitate si siguranta financiara, fiind o modalitate sigura de a-si pastra banii. ...continuare.

Toate vamile dintre Romania si Bulgaria au fost blocate de fermierii care protesteaza in tara vecina

publicat 2024-02-06 12:15:02 (Antena3)
Toate vamile dintre Romania si Bulgaria au fost blocate de fermierii care protesteaza in tara vecina Fermierii bulgari protesteaza. Au blocat vamile cu Romania, iar in momentul de fata sunt peste 100 de protestatari care au decis sa stationeze pe marginea drumului. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.