EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Patru persoane, acuzate de legaturi cu serviciile secrete israeliene, au fost executate in Iran

publicat 2024-01-29 09:45:14 (Mediafax)
Patru persoane, acuzate de legaturi cu serviciile secrete israeliene, au fost executate in Iran Cele patru persoane au fost executate luni dupa ce Curtea Suprema le-a respins recursul. ...continuare.

Ce salariu are Leonard Doroftei in Canada: "Au scris ca sunt cersetor". In 2019 a parasit Romania impreuna cu familia

publicat 2024-01-29 09:45:11 (Libertatea)
Ce salariu are Leonard Doroftei in Canada: Au scris ca sunt cersetor. In 2019 a parasit Romania impreuna cu familia Leonard Doroftei a parasit Romania in anul 2019, dar nu singur, ci alaturi de familia lui. Celebrul jucator de box a inceput o viata noua in Canada, acolo unde are mare succes ca antrenor pentru copii. Exclusiv pentru gsp.ro, acesta a facut dezvaluiri din culisele vietii sale la Montreal. Anul 2019 a fost anul in […] ...continuare.

Cornel Pasat, detalii nestiute despre Oana Roman la 17 ani de la despartire: "O fire rebela si orgolioasa, are sange de spanioloaica"

publicat 2024-01-29 09:45:11 (Libertatea)
Cornel Pasat, detalii nestiute despre Oana Roman la 17 ani de la despartire: O fire rebela si orgolioasa, are sange de spanioloaica Cornel Pasat face noi dezvaluiri despre relatia pe care a avut-o cu Oana Roman in urma cu aproximativ 17 ani. Fondatorul trupei Flamingo Boys spune despre fosta iubita ca este o fire rebela si orgolioasa. Relatia dintre Cornel Pasat si Oana Roman a fost adusa in prim-plan, dupa ce fiica lui Petre Roman a divortat […] ...continuare.

Super Bowl: San Francisco va intalni Kansas City in marea finala

publicat 2024-01-29 09:45:11 (Jurnalul-National)
Super Bowl: San Francisco va intalni Kansas City in marea finala Kansas City Chiefs au invins duminica Baltimore Ravens si au castigat campionatul de fotbal american AFC obtinand a patra calificare la Super Bowl in ultimii cinci ani. In finala, Chiefs ii vor infrunta pe cei de la San Francisco 49ers, care au eliminat formatia Detroit Lions. ...continuare.

Topul celor mai bune 100 de hoteluri din Bulgaria in 2023

publicat 2024-01-29 09:45:11 (Income-Magazine)
Topul celor mai bune 100 de hoteluri din Bulgaria in 2023 Clasamentul celor mai bune hoteluri din Bulgaria in 2023 a fost stabilit pe baza recenziilor oaspetilor, a anuntat Hotel Forum miercuri. In urma cu doi ani, organizatia a creat primul indice al Bulgariei care, prin algoritmi, pe baza recenziilor oaspetilor de pe platformele online, stabileste nivelul serviciilor fiecarui hotel. Participa hotelurile care au cel putin […] ...continuare.

Nicolae Dica a rabufnit in studio: "Daca era roman se spunea ca «A pierdut vestiarul». Daca vine un strain, e cel mai bun" » Ce replica i-a dat Panduru

publicat 2024-01-29 09:45:09 (Gazeta-Sporturilor)
Nicolae Dica a rabufnit in studio: Daca era roman se spunea ca «A pierdut vestiarul». Daca vine un strain, e cel mai bun » Ce replica i-a dat Panduru Dupa Universitatea Craiova - FCSB 0-3, Nicolae Dica a avut o rabufnire.Fostul antrenor de la FCSB a comentat situatia in care se afla Ivaylo Petev, tehnicianul Universitatii. Oltenii au ajuns la cinci meciuri la rand fara victorie, iar Dica spune ca acesta are parte de un tratament mai bun, in calitate de strain, decat ar fi avut un tehnician roman. Si a avut un schimb de replici cu Basarab Panduru, care se afla alaturi de el in studioul OrangeSport. ... ...continuare.

Apel public pentru gasirea unei fete care ar fi fugit cu un baiat cunoscut pe Facebook. De doua zile telefonul ei este inchis

publicat 2024-01-29 09:45:05 (Click)
Apel public pentru gasirea unei fete care ar fi fugit cu un baiat cunoscut pe Facebook. De doua zile telefonul ei este inchis Inspectoratul de Politie Judetean Buzau lanseaza un apel public pentru ajutor in gasirea unei minore disparute. ...continuare.

Dezvoltatorul imobiliar WDP a cumparat 61 de hectare pe centura Capitalei in apropiere de A3 in 2023, pe langa Expo Market Doraly. Proiectele din Romania ale WDP au generat anul trecut venituri de peste 72 mil. euro

publicat 2024-01-29 09:30:18 (Ziarul-Financiar)
Dezvoltatorul imobiliar WDP a cumparat 61 de hectare pe centura Capitalei in apropiere de A3 in 2023, pe langa Expo Market Doraly. Proiectele din Romania ale WDP au generat anul trecut venituri de peste 72 mil. euro Proiectele din Romania ale WDP au generat anul trecut venituri de peste 72 mil. euro potrivit rapor­tului companiei, iar pe plan local WDP a investit 53 mil. euro in 2023 in dezvoltarea de proiecte dedicate. ...continuare.

Asediata din toate partile! Poate fi intarita Autoritatea Palestiniana?

publicat 2024-01-29 09:30:14 (Puterea)
Asediata din toate partile! Poate fi intarita Autoritatea Palestiniana? Autoritatea Palestiniana este subminata atat din exterior cat si din interior. In acest conditii, e foarte greu sa se intareasca. Gaza si Cisiordania, cele doua teritorii palestiniene ocupate de Israel incepand cu 1967, sunt situate la doar 40 km distanta in cel mai apropiat punct dintre ele. Cu toate acestea, devastarea din Gaza pare sa […]The post Asediata din toate partile! Poate fi intarita Autoritatea Palestiniana? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cum facem distinctia intre frica si anxietate. Specialistii explica care sunt simptomele si metodele de tratament

publicat 2024-01-29 09:30:13 (ProTV)
Cum facem distinctia intre frica si anxietate. Specialistii explica care sunt simptomele si metodele de tratament Cum fac diferenta între îngrijorare, frica si tulburarea de anxietate? Mi-e frica si este normal? Sau frica nu are legatura cu ceva real? O persoana din sase va dezvolta o tulburare de anxietate în timpul vietii. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.