EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cutremur, marti seara, in Romania. Ce magnitudine a avut si in ce zona a fost resimtit

publicat 2024-02-20 22:45:10 (ProTV)
Cutremur, marti seara, in Romania. Ce magnitudine a avut si in ce zona a fost resimtit Un cutremur slab, cu magnitudine 2,9, s-a produs, marti seara, la ora 19:10, în zona seismica Vrancea.   ...continuare.

Un barbat din Marea Britanie a strangulat pana la moarte un individ, pentru a-i fura cainele

publicat 2024-02-20 22:45:10 (ProTV)
Un barbat din Marea Britanie a strangulat pana la moarte un individ, pentru a-i fura cainele Un barbat din Marea Britanie a stangulat mortal un alt barbat pentru a-i fura câinele, un labradoodle.   ...continuare.

Putin ordona armatei sale sa continue inaintarea catre interiorul Ucrainei. Liderul Rusiei exulta dupa un nou triumf pe front

publicat 2024-02-20 22:15:19 (ProTV)
Putin ordona armatei sale sa continue inaintarea catre interiorul Ucrainei. Liderul Rusiei exulta dupa un nou triumf pe front Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a anuntat, marti seara, ca trupele sale vor continua înaintarea catre interiorul Ucrainei, dupa ce au cucerit Avdiivka. ...continuare.

Propunerea de castrare chimica a infractorilor pedofili, reluata in Ungaria

publicat 2024-02-20 22:15:19 (ProTV)
Propunerea de castrare chimica a infractorilor pedofili, reluata in Ungaria Castrarea chimica a infractorilor pedofili, din nou în dezbatere publica în Ungaria, pe fondul scandalului provocat de gratierea unui condamna implicat într-un caz de pedofilie la un centru de îngrijire a copiilor   ...continuare.

Cinci persoane au primit o noua sansa la viata, dupa ce doua familii au acceptat donarea de organe si tesuturi

publicat 2024-02-20 22:15:19 (ProTV)
Cinci persoane au primit o noua sansa la viata, dupa ce doua familii au acceptat donarea de organe si tesuturi Agentia Nationala de Transplant anunta, marti seara, un adevarat maraton pentru viata, dupa ce doua familii au acceptat donarea de organe si tesuturi. Cinci oameni au primit, astfel, sansa la un transplant de organe.   ...continuare.

Printul William face apel la incetarea luptelor din Fasia Gaza "cat mai curand posibil"

publicat 2024-02-20 22:15:19 (ProTV)
Printul William face apel la incetarea luptelor din Fasia Gaza cat mai curand posibil Printul William al Marii Britanii a facut apel la încetarea luptelor „cât mai curând posibil” în razboiul dintre Israel si Hamas si la cresterea sprijinului umanitar pentru Fâsia Gaza, informeaza DPA. ...continuare.

Hamas: Veto-ul american este "unda verde" acordata Israelului pentru mai multe "masacre"

publicat 2024-02-20 21:45:18 (ProTV)
Hamas: Veto-ul american este unda verde acordata Israelului pentru mai multe masacre Veto-ul american asupra unui proiect de rezolutie al Consiliului de Securitate al ONU care cere o încetare imediata a focului în Gaza este o „unda verde” pentru Israel pentru a comite mai multe „masacre” pe acest teritoriu.   ...continuare.

Seful APIA, Ionut Lupu, a fost demis. A refuzat plata subventiei pentru firmele apropiate familiei lui Paul Stanescu

publicat 2024-02-20 21:30:31 (ProTV)
Seful APIA, Ionut Lupu, a fost demis. A refuzat plata subventiei pentru firmele apropiate familiei lui Paul Stanescu Directorul general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), Ionut Lupu, a fost demis, marti seara, de ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Florin Barbu. ...continuare.

Horoscop 21 februarie 2024, cu Neti Sandu. Apare o reusita dupa lungi asteptari, vin si bani pentru o zodie

publicat 2024-02-20 21:30:31 (ProTV)
Horoscop 21 februarie 2024, cu Neti Sandu. Apare o reusita dupa lungi asteptari, vin si bani pentru o zodie Horoscop 21 februarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Stirile ProTV. O zi cu dezvaluiri. O sa aflam lucruri la care nu ne-am fi asteptat, si poate si noi vom fi în situatia de a face unele marturisiri fortati de împrejurari. ...continuare.

Oamenii de afaceri recunosc ca au gresit oferind salarii prea mici romanilor care au ales sa plece la munca in strainatate

publicat 2024-02-20 21:00:12 (ProTV)
Oamenii de afaceri recunosc ca au gresit oferind salarii prea mici romanilor care au ales sa plece la munca in strainatate Numarul strainilor din spatiul extracomunitar care muncesc în judetul Vaslui a înregistrat cresteri în ultima perioada, conform datelor furnizate de reprezentantii Biroului pentru Imigrari Vaslui. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.