EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Festival inedit la Iasi. Un pianist francez improvizeaza piese muzicale pornind de la picturi

publicat 2024-02-24 08:30:25 (ProTV)
Festival inedit la Iasi. Un pianist francez improvizeaza piese muzicale pornind de la picturi Festivalul de la Iasi dedicat muzicii clasice le ofera momente iesite din comun spectatorilor. Vineri seara, un muzician francez a compus pe loc fragmente la pian, inspirat de tablourile unui artist român. ...continuare.

Unde ar putea fi ingropat trupul lui Aleksei Navalnii. SUA au impus sanctiuni de amploare Rusiei in urma mortii opozantului

publicat 2024-02-24 08:30:25 (ProTV)
Unde ar putea fi ingropat trupul lui Aleksei Navalnii. SUA au impus sanctiuni de amploare Rusiei in urma mortii opozantului Statele Unite au anuntat cel mai consistent pachet de sanctiuni - peste 500 - menite sa penalizeze Moscova pentru agresiunea la adresa Ucrainei si pentru moartea opozantului Aleksei Navalnîi. ...continuare.

Ce vrea sa faca Netanyahu in Fasia Gaza, dupa ce va distruge Hamas. Planul obtinut de CNN

publicat 2024-02-24 08:15:18 (ProTV)
Ce vrea sa faca Netanyahu in Fasia Gaza, dupa ce va distruge Hamas. Planul obtinut de CNN Premierul israelian Benjamin Netanyahu a dezvaluit un plan pentru viitorul post-Hamas al Fâsiei Gaza. ...continuare.

Planul rosu activat din cauza unui accident in Constanta. Din fericire, nimeni n-a avut nevoie de ajutor medical

publicat 2024-02-24 08:15:18 (ProTV)
Planul rosu activat din cauza unui accident in Constanta. Din fericire, nimeni n-a avut nevoie de ajutor medical Un sofer care n-a frânat la timp si a lovit un microbuz plin cu pasageri a pus în alerta autoritatile vineri seara, în Constanta. ...continuare.

Vremea azi, 24 februarie. Iese soarele de Dragobete. Temperaturile urca pana la 21 de grade

publicat 2024-02-24 08:15:18 (ProTV)
Vremea azi, 24 februarie. Iese soarele de Dragobete. Temperaturile urca pana la 21 de grade Ziua de Dragobete ne aduce vreme neobisnuit de calda pentru acest moment al anului. Temperaturile urca pâna la 21 de grade în sudul tarii, dar în tinuturile vestice o sa ploua destul de mult.   ...continuare.

Regulile nescrise de pe aplicatiile de dating - de la alegerea pozelor, la dezvaluirea varstei. Cum sa-ti gasesti dragostea

publicat 2024-02-24 08:15:18 (ProTV)
Regulile nescrise de pe aplicatiile de dating - de la alegerea pozelor, la dezvaluirea varstei. Cum sa-ti gasesti dragostea Aplicatiile de dating au devenit o normalitate si sunt adesea folosite de persoanele care îsi cauta dragostea sau care, pur si simplu, vor sa întâlneasca oameni noi.   ...continuare.

Strigatul disperat al Ucrainei la doi ani de la invazia rusa. Trupele Kievului abia mai fac fata asalturilor rusesti

publicat 2024-02-24 08:00:19 (ProTV)
Strigatul disperat al Ucrainei la doi ani de la invazia rusa. Trupele Kievului abia mai fac fata asalturilor rusesti La exact doi ani de la începutul razboiului, ucrainenii cer cu disperare ajutoare militare pentru a face fata sutelor de atacuri care vin zilnic dinspre Rusia. ...continuare.

Ce cadou sa cumperi de Ziua Indragostitilor potrivit zodiei partenerului. Vezi idei de cadouri de Dragobete

publicat 2024-02-24 08:00:16 (ProTV)
Ce cadou sa cumperi de Ziua Indragostitilor potrivit zodiei partenerului. Vezi idei de cadouri de Dragobete Pe masura ce Ziua Îndragostitilor se apropie, cosmosul se aliniaza pentru a ne ghida în alegerea cadourilor perfecte pentru parteneri. Fiecare semn astrologic are calitati, preferinte si energii unice. ...continuare.

Horoscop saptamana 26 februarie - 3 martie 2024. Zodiile vor avea batai de cap din cauza contextului astral

publicat 2024-02-24 07:45:29 (ProTV)
Horoscop saptamana 26 februarie - 3 martie 2024. Zodiile vor avea batai de cap din cauza contextului astral Saptamâna 26 februarie – 3 martie 2024 va fi plina de evenimente astrale, care pot avea un impact puternic asupra zodiilor. Cel mai important moment este conjunctia dintre Soare, Saturn si Mercur în zodia Pestilor. ...continuare.

Ferocitatea Rusiei si rezistenta Ucrainei in cifre, la 2 ani de razboi. Costurile conflictului de la granita Romaniei | FOTO

publicat 2024-02-24 07:45:28 (ProTV)
Ferocitatea Rusiei si rezistenta Ucrainei in cifre, la 2 ani de razboi. Costurile conflictului de la granita Romaniei | FOTO Doi ani s-au scurs deja de la momentul în care fortele Rusiei au invadat Ucraina la ordinul lui Vladimir Putin. Descris de liderul de la Kremlin drept "un un razboi civil între frati", conflictul armat de la granita României a curmat numeroase vieti. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.