EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Motivul pentru care o chelnerita a fost concediata dupa ce a primit un bacsis urias. L-a impartit apoi cu colegii sai

publicat 2024-02-21 18:00:10 (ProTV)
Motivul pentru care o chelnerita a fost concediata dupa ce a primit un bacsis urias. L-a impartit apoi cu colegii sai O chelnerita din Michigan a explicat motivul pentru care a ajuns sa îsi piarda locul de munca dupa ce a primit un bacsis de 10.000 de dolari de la un client generos.   ...continuare.

Palma data lui Ceausescu la 35 de ani dupa ce a murit. Universitatea din Bucuresti i-a retras titlul de Doctor Honoris Causa

publicat 2024-02-21 18:00:10 (ProTV)
Palma data lui Ceausescu la 35 de ani dupa ce a murit. Universitatea din Bucuresti i-a retras titlul de Doctor Honoris Causa Universitatea din Bucuresti (UB) a revalidat, miercuri, hotarârea de retragere a titlului onorific de Doctor Honoris Causa acordat lui Nicolae Ceausescu.   ...continuare.

Alerta de scurgeri radioactive la DSP Timisoara. O substanta misterioasa a fost descoperita in curte

publicat 2024-02-21 18:00:10 (ProTV)
Alerta de scurgeri radioactive la DSP Timisoara. O substanta misterioasa a fost descoperita in curte S-a dat alarma la Timisoara, dupa ce au fost descoperite scurgeri radioactive în curtea unui imobil al Directiei de Sanatate Publica.   ...continuare.

O femeie este pe cale sa se casatoreasca cu o holograma realizata cu ajutorul inteligentei artificiale. Cum a fost posibil

publicat 2024-02-21 18:00:10 (ProTV)
O femeie este pe cale sa se casatoreasca cu o holograma realizata cu ajutorul inteligentei artificiale. Cum a fost posibil O femeie este pe cale sa devina prima persoana care se va casatori cu o holograma realizata cu ajutorul inteligentei artificiale. ...continuare.

Trei frati au ajuns la spital dupa ce au dormit in aceeasi camera. Ce s-a intamplat in timpul noptii

publicat 2024-02-21 18:00:10 (ProTV)
Trei frati au ajuns la spital dupa ce au dormit in aceeasi camera. Ce s-a intamplat in timpul noptii Trei frati din Neamt, cu vârste între 5 si 14 ani, s-au intoxicat cu monoxid de carbon si au ajuns la spital.   ...continuare.

Un tanar din Iasi a incercat sa omoare o prostituata si a lovit-o de mai multe ori cu un ciocan in cap

publicat 2024-02-21 18:00:10 (ProTV)
Un tanar din Iasi a incercat sa omoare o prostituata si a lovit-o de mai multe ori cu un ciocan in cap Un tânar în vârsta de 25 de ani a fost retinut de catre procurorii ieseni, sub acuzatia de tentativa de omor calificat, dupa ce a încercat sa omoare o prostituata.   ...continuare.

Trei barbati au vrut sa abandoneze doi caini la marginea drumului, dar au fost prinsi in fapt si filmati. Ce amenda au primit

publicat 2024-02-21 18:00:10 (ProTV)
Trei barbati au vrut sa abandoneze doi caini la marginea drumului, dar au fost prinsi in fapt si filmati. Ce amenda au primit Trei barbati au fost amendati, în total, cu 5.000 de lei, pentru ca au vrut sa abandoneze doi câini pe marginea unui drum dintr-o localitate din Cluj. Un localnic i-a filmat însa si a postat imaginile pe internet. ...continuare.

Multe plaje ar putea fi neamenajate de 1 Mai. Contractele de inchiriere sunt expirate si inca nu au fost facute licitatii

publicat 2024-02-21 18:00:10 (ProTV)
Multe plaje ar putea fi neamenajate de 1 Mai. Contractele de inchiriere sunt expirate si inca nu au fost facute licitatii Urmatorul sezon estival ar putea începe cu o multime de probleme. Zeci de contracte de închiriere a plajelor sunt expirate, iar licitatiile nu au fost organizate nici pâna acum. ...continuare.

Valentin si Simona isi cresc cei sapte copii cu 1.900 de lei pe luna. Stau toti intr-o camera pentru ca nu mai au lemne

publicat 2024-02-21 18:00:10 (ProTV)
Valentin si Simona isi cresc cei sapte copii cu 1.900 de lei pe luna. Stau toti intr-o camera pentru ca nu mai au lemne Iarna grea pentru o familie cu sapte copii din Iasi. Cele noua suflete îsi duc cu greu traiul într-o casa cu doua camere, la limita saraciei. ...continuare.

Persoanele din Afganistan care fac fotografii comit un "pacat major". Oficial taliban: "Tind mereu spre imoralitate"

publicat 2024-02-21 18:00:10 (ProTV)
Persoanele din Afganistan care fac fotografii comit un pacat major. Oficial taliban: Tind mereu spre imoralitate Un oficial de rang înalt din cadrul Ministerului Justitiei din Afganistan a declarat ca jurnalistii comit un „pacat major" realizând fotografii, au relatat miercuri mass-media afgane, informeaza AFP.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.