EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ionut Rada despre duelul CFR Cluj - Rapid: "Ma astept la un meci inchis, ambele au slabiciuni in aparare"

publicat 2024-02-05 19:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Ionut Rada despre duelul CFR Cluj - Rapid: Ma astept la un meci inchis, ambele au slabiciuni in aparare Fost jucator la CFR Cluj si la Rapid, fundasul Ionut Rada (41 ani) a acceptat sa prefateze pentru GSP.ro meciul dintre cele doua formatii care incearca sa tina vie lupta la titlu, in conditiile in care FCSB are un avantaj destul de mare.- Ionut, cum vezi CFR si Rapid in acest moment in care dau semne de revenire?- Ambele au reusit sa aduca jucatori care si-au facut repede simtita prezenta, fie pe tabela, fie in joc. ... ...continuare.

O legenda a sportului romanesc despre Simona Halep si audierea la TAS: "Mi-as dori sa fie reabilitata, dar mi-este greu sa dau un pronostic"

publicat 2024-02-05 19:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
O legenda a sportului romanesc despre Simona Halep si audierea la TAS: Mi-as dori sa fie reabilitata, dar mi-este greu sa dau un pronostic Elisabeta Lipa, presedinta ANS, a comentat cazul fostului lider WTA Simona Halep, subliniind responsabilitatea echipei, dar amintind si ce prevede Legea Anti-Doping in asemenea cazuri.Simona Halep va fi audiata intre 7 si 9 februarie la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, acolo unde merge pentru a-si sustine nevinovatia si pentru a obtine o sentinta mai blanda decat cea dictata in septembrie 2023 de Sports Resolutions. ... ...continuare.

Editie speciala de GSP Live » Golgheterii Coman si Olaru nu joaca in reeditarea duelului de titlu de sezonul trecut, FCSB - Farul

publicat 2024-02-05 19:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Alberto Botoghina ii are ca invitati pe Stelian Stancu si Emil Sandoi pentru prefatarea si analiza partidei de pe Arena Nationala, dintre FCSB si Farul.Cele doua formatii care s-au luptat la titlu pana in ultima etapa sezonul trecut sunt echipele cu cele mai multe puncte acumulate in ultimele 5 etape de Liga 1: FCSB, 13, Farul, 11, fiind totodata neinvinse in aceasta perioada. ... ...continuare.

Victor Osimhen, disputat de Arsenal si Chelsea » Cand va dezvalui nigerianul unde va juca din vara: "Voi anunta decizia pe care am luat-o"

publicat 2024-02-05 19:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Victor Osimhen, disputat de Arsenal si Chelsea » Cand va dezvalui nigerianul unde va juca din vara: Voi anunta decizia pe care am luat-o Victor Osimhen, atacantul nigerian de la Napoli este disputat de granzii Arsenal si Chelsea. Ambele echipe pregatesc oferte pe masura cerintelor lui Napoli. Cu o clauza de reziliere estimata la peste 100 de milioane de euro, Chelsea pare sa se afle in pole-position pentru aducerea atacantului de 25 de ani, dupa ce clubul a initiat deja discutii cu reprezentantii nigerianului. ... ...continuare.

Progres! Numarul OFICIAL al spectatorilor prezenti la FC Voluntari - FC Hermannstadt

publicat 2024-02-05 18:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Progres! Numarul OFICIAL al spectatorilor prezenti la FC Voluntari - FC Hermannstadt Meciul dintre FC Voluntari si FC Hermannstadt, din runda cu numarul 24 a Superligii, a strans 247 de spectatori in tribunele arenei "Anghel Iordanescu". FC Voluntari are cea mai scazuta asistenta din Superliga, o medie de 960 spectatori/meci. Fanii ilfoveni sunt ceva mai greu de urnit in anul 2024. ... ...continuare.

Radu Dragusin, descifrat de un mare rival dupa o luna la Tottenham » Ce calitate i-a scos in evidenta! + Marile probleme ale apararii lui Spurs

publicat 2024-02-05 18:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Radu Dragusin, descifrat de un mare rival dupa o luna la Tottenham » Ce calitate i-a scos in evidenta! + Marile probleme ale apararii lui Spurs Radu Dragusin, 22 de ani, e considerat de Micky van de Ven, unul dintre stoperii cu care se lupta pentru un loc de titular, printre cei mai puternici 3 jucatori ai lui Tottenham. Managerul Ange Postecoglou trebuie sa rezolve o problema: sa nu mai ia goluri. ... ...continuare.

L-a desfiintat pe Reghecampf: "Te gandesti ce ar putea sa dobandeasca, ce ar putea sa fure"

publicat 2024-02-05 18:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
L-a desfiintat pe Reghecampf: Te gandesti ce ar putea sa dobandeasca, ce ar putea sa fure Anamaria Prodan, in varsta de 51, nu uita si nu iarta. Impresara l-a desfiintat pe Laurentiu Reghecampf chiar in prima editie a reality show-ului ei de la Antena Stars, "Anamaria Prodan. Punct si de la capat".In 2022, Anamaria Prodan se despartea cu scandal de Laurentiu Reghecampf, dupa ce antrenorul o parasise oficial pentru Corina Caciuc. La vremea respectiva, impresara se arata socata de deciziile sotului ei si spunea ca nu ii intelege alegerile. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.