EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ultrasii din "Uniti sub tricolor" sunt pregatiti de un nou scandal monstru: "UEFA = Mafia, Kosovo e Serbia!"

publicat 2024-02-09 11:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Ultrasii din Uniti sub tricolor sunt pregatiti de un nou scandal monstru: UEFA = Mafia, Kosovo e Serbia! Ultrasii nationalei Romaniei din gruparea "Uniti sub tricolor" si-au exprimat prin intermediul retelelor sociale indignarea pentru faptul ca prima reprezentativa a tarii noastre va intalni in Liga Natiunilor Kosovo, adversara din preliminariile pentru Campionatul European din 2024. Din grupa Romaniei mai fac parte si Cipru, si castigatoarea barajului dintre Lituania si Gibraltar. ... ...continuare.

Halep la TAS, ziua 3 » Anuntul Simonei in fata Tribunalului

publicat 2024-02-09 10:30:11 (Gazeta-Sporturilor)
Halep la TAS, ziua 3 » Anuntul Simonei in fata Tribunalului Am ajuns in a treia si ultima zi a audierilor Simonei Halep (32 de ani) la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne. Dubla castigatoare de Grand Slam a ajuns la Tribunal in jurul orei 10:00, pledoariile fiind programate pana la 16:30. ... ...continuare.

Celebrul Micah Richards, despre petrecerile din satul olimpic: "Era o camera plina de prezervative"

publicat 2024-02-09 10:30:10 (Gazeta-Sporturilor)
Celebrul Micah Richards, despre petrecerile din satul olimpic: Era o camera plina de prezervative Micah Richards, fost fundas la Manchester City, in prezent analist Sky Sports si BBC Sports, si-a amintit despre perioada de la Jocurile Olimpice de la Londra 2012, cand a fost unul dintre cei 18 jucatori selectionati de Stuart Pearce pentru echipa britanica."A fost petrecerea tuturor petrecerilor! Era absolut totul acolo, aveam McDonald's, un local chinezesc, o cafenea mare cu tot ce iti doreai, si totul gratis. ... ...continuare.

Socant! Gest vulgar facut de Cristiano Ronaldo, dupa ce spectatorii au strigat tot meciul numele lui Messi

publicat 2024-02-09 09:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Socant! Gest vulgar facut de Cristiano Ronaldo, dupa ce spectatorii au strigat tot meciul numele lui Messi Joi seara, Al Hilal si Al Nassr s-au infruntat intr-un meci amical disputat la Riad, in cadrul turneului amical Season Cup, la care a mai participat Inter Miami. Dupa infrangerea suferita, 0-2, Cristiano Ronaldo (39 de ani) a comis un gest vulgar.Cu Cristiano Ronaldo recuperat dupa accidentarea care l-a tinut departe de teren in partida contra lui Inter Miami, Al Nassr a dat piept la Riad cu marea rivala din campionatul saudit, Al Hilal. ... ...continuare.

Adrian Ropotan si Marius Alexe, invitati la GSP Live. Urmareste emisiunea AICI

publicat 2024-02-09 09:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Adrian Ropotan si Marius Alexe, invitati la GSP Live. Urmareste emisiunea AICI Alexandru Barbu revine astazi cu o noua editie GSP Live, de la 11:00, alaturi de Adrian Ropotan si Marius Alexe, care au incheiat recent colaborarea cu Dunarea Calarasi.Cei doi antrenori si-au reziliat recent contractele cu echipa din Liga 3, desi rezultatele erau bune. Dunarea ocupa locul 2 in seria 3 din Liga 3, cu 35 de puncte, unul sub liderul CS Afumati. ... ...continuare.

Adrian Mutu, interviu in presa din Italia: "I-am studiat pe cei mai buni, de la Capello la Malesani. Sunt la Cluj pentru a capata experienta"

publicat 2024-02-09 09:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Adrian Mutu, interviu in presa din Italia: I-am studiat pe cei mai buni, de la Capello la Malesani. Sunt la Cluj pentru a capata experienta Adrian Mutu, 45 de ani, a acordat un interviu presei din Italia in care a vorbit despre instalarea sa pe banca lui CFR Cluj si despre planurile de viitor. Romanul viseaza sa antreneze intr-o zi in Serie A.In dialogul cu tuttomercatoweb.com, Mutu explica ce asteptari are in acest mandat la CFR: "De la aceasta experienta ma astept sa ating obiective personale si de echipa. Este o provocare importanta, care imi va oferi experienta pentru viitor. ... ...continuare.

Robert Lewandowski, golgheterul Barcelonei, si-a decis viitorul

publicat 2024-02-09 09:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Robert Lewandowski, golgheterul Barcelonei, si-a decis viitorul Robert Lewandowski (35 de ani), golgheterul Barcelonei de la transferul sau de la Bayern Munchen din iulie 2022, a vorbit despre viitorul sau in tricoul blaugrana.Varful polonez s-a aratat fericit alaturi de catalani, motiv pentru care isi doreste sa continue sa evolueze pentru Barcelona, cu care mai are contract valabil pana in vara anului 2026.Robert Lewandowski, fericit la Barcelona"Bineinteles ca este una dintre dorintele noastre sa jucam din nou pe Camp Nou. ... ...continuare.

Gigi Becali l-a luat la tinta dupa derby-ul cu Farul: "Nu e firesc! Daca n-ai inteligenta, degeaba"

publicat 2024-02-09 08:15:13 (Gazeta-Sporturilor)
Gigi Becali l-a luat la tinta dupa derby-ul cu Farul: Nu e firesc! Daca n-ai inteligenta, degeaba Gigi Becali, patronul liderului FCSB, continua sa fie nemultumit de arbitrajul din meciul dintre echipa sa si Farul Constanta, incheiat la egalitate pe Arena Nationala, scor 1-1.Ros-albastrii au fost egalati in minutul 90+5 dintr-un penalty transformat cu emotii de capitanul "marinarilor", Ionut Larie. ... ...continuare.

Adrian Porumboiu il "desfiinteaza" pe unul dintre favoritii lui Gigi Becali: "E jucator de fotbal, nu fotbalist! Are atacuri tribale"

publicat 2024-02-09 08:15:13 (Gazeta-Sporturilor)
Adrian Porumboiu il desfiinteaza pe unul dintre favoritii lui Gigi Becali: E jucator de fotbal, nu fotbalist! Are atacuri tribale Joyskim Dawa (27 de ani), fundasul central al celor de la FCSB si unul dintre favoritii patronului Gigi Becali, a fost ironizat de catre Adrian Porumboiu, fost arbitru si finantator al defunctei formatii FC Vaslui.Porumboiu l-a catalogat pe Dawa ca fiind "jucator de fotbal, nu fotbalist". ... ...continuare.

Gigi Becali, atac la adresa arbitrului din FCSB - Farul: "Daca n-ai inteligenta, degeaba!"

publicat 2024-02-09 07:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Gigi Becali, atac la adresa arbitrului din FCSB - Farul: Daca n-ai inteligenta, degeaba! Gigi Becali, patronul liderului FCSB, continua sa fie nemultumit de arbitrajul din meciul dintre echipa sa si Farul Constanta, incheiat la egalitate pe Arena Nationala, scor 1-1.Ros-albastrii au fost egalati in minutul 90 + 5 dintr-un penalty transformat cu emotii de capitanul "marinarilor", Ionut Larie. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.