EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Kosovarii cer interventia UEFA, inaintea meciurilor din Liga Natiunilor

publicat 2024-02-09 22:00:13 (Gazeta-Sporturilor)
Kosovarii cer interventia UEFA, inaintea meciurilor din Liga Natiunilor Un mesaj postat de grupul "Uniti sub tricolor" a inflamat spiritele inaintea meciurilor Romania - Kosovo din Liga Natiunilor.Parcursul Romaniei in Liga Natiunilor incepe chiar in Kosovo, pe 6 septembrie 2024, de la ora 21:45. Returul e programat pe 15 noiembrie 2024, ora 21:45.Joi, Romania si-a aflat adversarele din grupa de Liga Natiunilor. ... ...continuare.

De nerecunoscut! Cum a aparut cel mai scump strain cumparat de Gigi Becali

publicat 2024-02-09 22:00:13 (Gazeta-Sporturilor)
De nerecunoscut! Cum a aparut cel mai scump strain cumparat de Gigi Becali Dayro Moreno (38 de ani), cel mai scump jucator strain cumparat de Gigi Becali la FCSB, a aparut recent intr-o reclama in America de Sud. Fotbalistul joaca fotbal si danseaza cu un influencer columbian, consumand apoi o bautura alaturi de acesta. "Golgeterul merge mai departe" scrie in explicatia imaginilor.Dayro are un look total schimbat: s-a facut blond, renuntand la pletele brunete pe care le avea cand juca in Romania, si are corpul plin de tatuaje. ... ...continuare.

Primul transfer al lui Dinamo dupa ultimatumul din partea PCH! Ajunge in week-end la Bucuresti

publicat 2024-02-09 22:00:13 (Gazeta-Sporturilor)
Primul transfer al lui Dinamo dupa ultimatumul din partea PCH! Ajunge in week-end la Bucuresti Astrit Selmani, 26 de ani, urmeaza sa soseasca zilele urmatoare in Capitala pentru a semna cu Dinamo. Atacantul va incepe pregatirea sub comanda lui Zeljko Kopic dupa etapa cu Farul. Kosovarul a fost cumparat pe 1 milion de euro de Hapoel Beer Sheva in iulie 2022, dar in actuala stagiune de-abia a inscris un gol in 12 meciuri. ... ...continuare.

Adrian Mutu a renuntat la un jucator chiar inaintea derby-ului cu Rapid

publicat 2024-02-09 22:00:13 (Gazeta-Sporturilor)
Adrian Mutu a renuntat la un jucator chiar inaintea derby-ului cu Rapid CFR Cluj a anuntat imprumutul atacantului David Ciubacan (19 ani) la CSM Deva, din Liga a 3-a.David Ciubacan va juca la CSM Deva pana la finalul acestui sezon. Tanarul fotbalist, care are o statura impresionanta, masurand 1,97 metri, nu a apucat sa debuteze pentru CFR Cluj. Acesta a evoluat pentru Soimii Lipova in prima parte a sezonului. ... ...continuare.

Un club din Superliga a oferit doua milioane de euro pentru Juan Bauza!

publicat 2024-02-09 21:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Un club din Superliga a oferit doua milioane de euro pentru Juan Bauza! Adrian Mititelu, patronul de la FCU Craiova, a vorbit despre o posiblia plecare a mijlocasului Juan Bauza (27 de ani) de la FCU Craiova.Adrian Mititelu a declarat ca a existat interes pentru Juan Bauza in aceasta iarna, dar argentinianul, cel mai probabil, va continua in Banie pana in vara, cand vor exista noi oferte pe numele acestuia. ... ...continuare.

Marius Sumudica, petrecere cu lautari in Turcia, la o zi dupa eliminarea din Cupa » Imagini savuroase

publicat 2024-02-09 21:00:10 (Gazeta-Sporturilor)
Marius Sumudica, petrecere cu lautari in Turcia, la o zi dupa eliminarea din Cupa » Imagini savuroase Antrenorul Marius Sumudica (52 de ani) si elevii lui au participat la un chef cu lautari, la o zi dupa esecul suferit in Cupa Turciei, 0-2 contra lui Fenerbahce. Intentia a fost ridicarea moralului inaintea unui meci vital din campionat. Gaziantep a parasit Cupa Turciei si se poate concentra acum pe lupta pentru evitarea retrogradarii. Duminica, de la ora 15:00, formatia lui Marius Sumudica se deplaseaza pe terenul ultimei clasate, Istanbulspor.VIDEO. ... ...continuare.

Mihai Stoica nu intelege de ce fotbalistul nu prinde mai multe minute: "Ma mir ca a disparut. Mi se parea foarte bun"

publicat 2024-02-09 21:00:10 (Gazeta-Sporturilor)
Mihai Stoica nu intelege de ce fotbalistul nu prinde mai multe minute: Ma mir ca a disparut. Mi se parea foarte bun Mihai Stoica, presedintele Consiliului de Administratie al FCSB, nu intelege disparitia mijlocasului Samuel Asamoah (29 de ani) din echipa de start a celor de la FCU Craiova.Samuel Asamoah a fost unul dintre cei mai importanti fotbalisti ai oltenilor in ultimele doua sezoane, timp in care a strans, cumulat, 66 de partide.In acest sezon, mijlocasul a bifat doar 9 prezente, dintre ca doar 4 ca titular. ... ...continuare.

Poli Iasi - FC Voluntari, in etapa #25 a Superligii. Echipe probabile + cele mai tari cote

publicat 2024-02-09 20:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Poli Iasi - FC Voluntari, in etapa #25 a Superligii. Echipe probabile + cele mai tari cote Poli Iasi infrunta FC Voluntari in etapa #25 din Liga 1. Partida este programata de la ora 14:00, live pe GSP.ro si televizata pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 2. Poli Iasi - FC Voluntari, live de la 14:00Click AICI pentru statisticiPoli Iasi - FC Voluntari, echipe probabile: Poli Iasi: Ailenei - Todoroski, Bouhenna, Samayoa, Ispas - Sarghiri, Bordeianu, Jatoba - L. Mihai, Bettaieb, GheorghitaRezerve: Niga, Allanzinho, Fracas, Harrison, Hrib, F.Ilie, R. ... ...continuare.

TAS, comunicat de ultima ora privire la cazul Simona Halep vs ITIA

publicat 2024-02-09 20:30:05 (Gazeta-Sporturilor)
TAS, comunicat de ultima ora privire la cazul Simona Halep vs ITIA Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a emis un comunicat cu privire la audierea Simonei Halep (32 de ani). Simona Halep s-a prezentat timp de 3 zile in fata judecatorilor de la TAS. Dubla campioana de Grand Slam spera sa obtina o reducere a suspendarii de 4 ani, primita in cazul de dopaj. TAS, comunicat cu privire la cazul Simona Halep vs ITIA"Audierile Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) in cadrul procedurilor de arbitraj CAS 2023/A/10025 Simona Halep v. ... ...continuare.

O afirmatie facuta de Vladimir Putin in interviul dat lui Tucker Carlson l-a scandalizat pe celebrul sportiv din Ucraina: "Polonia l-a fortat pe Hitler? Al naibii nebun!"

publicat 2024-02-09 20:15:05 (Gazeta-Sporturilor)
O afirmatie facuta de Vladimir Putin in interviul dat lui Tucker Carlson l-a scandalizat pe celebrul sportiv din Ucraina: Polonia l-a fortat pe Hitler? Al naibii nebun! O declaratie controversata si falsa din punct de vedere istoric facuta de Vladimir Putin in interviul acordat lui Tucker Carlson a declansat furia lui Sergiy Stakhovsky, fostul jucator de tenis ucrainean care l-a invins pe Federer la Wimbledon, in urma cu un deceniu.Inca de la inceputul invaziei rusesti din urma cu doi ani, Stakhovsky a devenit una dintre figurile sportive ale Ucrainei extrem de active si vocale. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.