EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Opozitia din Ungaria ii cere presedintei Katalin Novak sa-si dea demisia dupa ce a gratiat un barbat implicat intr-un caz de abuzuri sexuale asupra copiilor

publicat 2024-02-07 20:45:11 (Libertatea)
Opozitia din Ungaria ii cere presedintei Katalin Novak sa-si dea demisia dupa ce a gratiat un barbat implicat intr-un caz de abuzuri sexuale asupra copiilor Partidele de opozitie din Ungaria au cerut demisia presedintei tarii, Katalin Novak, din cauza deciziei acesteia de a gratia un barbat condamnat pentru complicitate la musamalizarea unui caz in care directorul unui centru de plasament a abuzat sexual copii, informeaza miercuri, 7 februarie, Reuters. Desi decizia lui Katalin Novak de a gratia peste 20 de […] ...continuare.

Vizita-fulger: Printul Harry a stat doar o zi in Marea Britanie si l-a vizitat pe Regele Charles, dar nu s-a intalnit cu fratele sau, William | VIDEO

publicat 2024-02-07 20:45:11 (Libertatea)
Vizita-fulger: Printul Harry a stat doar o zi in Marea Britanie si l-a vizitat pe Regele Charles, dar nu s-a intalnit cu fratele sau, William | VIDEO Printul Harry, care a fost vazut miercuri, 7 februarie, pe Aeroportul Heathrow din Londra, potrivit presei britanice, s-a aflat in tara pentru doar o zi, pentru a-l vizita pe tatal sau, regele Charles al III-lea, bolnav de cancer, si nu s-a vazut cu fratele sau, printul mostenitor William, scrie Agerpres preluand AFP. Ducele de Sussex […] ...continuare.

Ce relatie are Diana Munteanu cu Claudiu Niculescu, la 10 ani de la divortul lor. "Eu nu inteleg oamenii care se plang"

publicat 2024-02-07 18:30:13 (Libertatea)
Ce relatie are Diana Munteanu cu Claudiu Niculescu, la 10 ani de la divortul lor. Eu nu inteleg oamenii care se plang Diana Munteanu si Claudiu Niculescu au format un cuplu, insa dupa sapte ani de casnicie, au decis sa mearga pe drumuri separate. Acum, vedeta dezvaluie in ce relatii este cu acesta. Diana Munteanu, in varsta de 45 de ani si antrenorul de fotbal Claudiu Niculescu au fost casatoriti timp de 7 ani, din 2007 pana […] ...continuare.

Ambasadorul Kuzmin, dupa ce seful Armatei Romane a cerut ca populatia sa fie pregatita de extinderea razboiului: "Incurajeaza isteria militara"

publicat 2024-02-07 18:30:13 (Libertatea)
Ambasadorul Kuzmin, dupa ce seful Armatei Romane a cerut ca populatia sa fie pregatita de extinderea razboiului: Incurajeaza isteria militara Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Valeri Kuzmin, spune ca interviul acordat de seful Statului Major al Apararii, generalul Gheorghita Vlad, in care avertiza ca populatia Romaniei trebuie sa fie pregatita pentru eventualitatea extinderii razboiului din Ucraina se inscrie in seria declaratiilor de acest gen pe care le fac diversi omologi de-ai sai la presiunea liderilor politici, […] ...continuare.

Un elicopter militar cu cinci puscasi marini la bord a disparut in drum spre California

publicat 2024-02-07 18:30:13 (Libertatea)
Un elicopter militar cu cinci puscasi marini la bord a disparut in drum spre California Elicopterul a plecat, marti seara, de la baza Creech Air Force de langa Las Vegas, statul Nevada si se afla in drum spre Miramar, in zona San Diego, statul California, in momentul in care a disparut de pe radare, relateaza ABC News. Disparitia elicopterului CH-53E Super Stallion, care avea la bord cinci puscasi marini, a […] ...continuare.

Cazaturi de pe cal, accident aviatic si o avalansa din care s-a salvat la limita. Istoricul de probleme medicale si sperieturi prin care a trecut regele Charles

publicat 2024-02-07 18:30:13 (Libertatea)
Cazaturi de pe cal, accident aviatic si o avalansa din care s-a salvat la limita. Istoricul de probleme medicale si sperieturi prin care a trecut regele Charles Charles, in varsta de 75 de ani, s-a bucurat de sanatate buna pentru cea mai mare parte a vietii sale, dar nu este strain de spitale. Istoricul sau medical prezinta o multitudine de oase rupte, in mare parte rezultatul unor accidente la polo calare, sport pe care l-a practicat cu multa dedicatie in anii sai […] ...continuare.

„Acest timp e al vostru. Nu al sefului”. Australia va legifera „dreptul la deconectare”, ca angajatii sa nu mai lucreze dupa terminarea programului

publicat 2024-02-07 18:30:13 (Libertatea)
„Acest timp e al vostru. Nu al sefului”. Australia va legifera „dreptul la deconectare”, ca angajatii sa nu mai lucreze dupa terminarea programului Australia va introduce legi care sa le ofere lucratorilor dreptul de a ignora apelurile si mesajele nerezonabile ale sefilor lor in afara orelor de lucru, fara a fi sanctionati, cu posibile amenzi pentru angajatorii care incalca aceasta regula, scrie miercuri, 7 februarie, Reuters. „Dreptul la deconectare” face parte dintr-o serie de modificari ale legislatiei privind […] ...continuare.

Printul William, prima aparitia publica de la operatia suferita de sotia sa si de cand tatal sau a fost diagnosticat cu cancer

publicat 2024-02-07 17:45:17 (Libertatea)
Printul William, prima aparitia publica de la operatia suferita de sotia sa si de cand tatal sau a fost diagnosticat cu cancer William a avut miercuri prima aparitie publica oficiala din 16 ianuarie, de cand si-a amanat toate aparitiile publice pentru a se putea ocupa de cei trei copii ai sai ca urmare a interventiei chirugicale suferite de sotia sa. Mostenitorul coroanei regale a participat la ceremonie de inmanare a onorurilor de stat, la Castelul Windsor, si […] ...continuare.

Producatorul turc Baykar a inceput constructia fabricii sale de drone din Ucraina, in apropiere de Kiev. Cate aparate va construi anual

publicat 2024-02-07 17:15:09 (Libertatea)
Producatorul turc Baykar a inceput constructia fabricii sale de drone din Ucraina, in apropiere de Kiev. Cate aparate va construi anual Compania turca din domeniul apararii Baykar a inceput sa construiasca o fabrica in apropiere de Kiev, care va avea aproximativ 500 de angajati si unde va produce modelele sale de drone TB2 sau TB3, a declarat directorul executiv al producatorului, pentru Reuters. Dronele Bayraktar, fabricate in Turcia, au castigat notorietate la nivel global dupa ce […] ...continuare.

Programul Rabla 2024. Schimbarea anuntata de premierul Marcel Ciolacu: Prefer sa mergem pe masinile produse in Romania

publicat 2024-02-07 17:15:09 (Libertatea)
Programul Rabla 2024. Schimbarea anuntata de premierul Marcel Ciolacu: Prefer sa mergem pe masinile produse in Romania Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, la Mioveni, dupa ce a vizitat uzina Dacia, ca nu este de acord sa mai dam 10.000 euro sa-ti iei o masina electrica de 200.000 de dolari sau euro si ca prefera la programul Rabla sa mergem pe masinile produse in Romania, scrie News.ro. ”Deblocam si Rabla. Nu sunt […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.