EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Premierul olandez Mark Rutte este sprijinit de doua treimi dintre statele NATO pentru a prelua conducerea aliantei. Ce tari mai au reticente in privinta lui | Politico

publicat 2024-02-22 02:30:08 (Libertatea)
Premierul olandez Mark Rutte este sprijinit de doua treimi dintre statele NATO pentru a prelua conducerea aliantei. Ce tari mai au reticente in privinta lui | Politico Premierul olandez Mark Rutte este singura propunere a celor 31 de guverne ale statelor membre NATO pentru functia de secretar general, dar, conform regulilor, trebuie sa obtina sprijinul tuturor pentru a deveni sef al aliantei. „Dupa runde foarte intense de discutii intre aliati, am ajuns acum in punctul in care peste 20 de tari NATO […] ...continuare.

Seful OMS spune ca Fasia Gaza a devenit "o zona a mortii": "In ce fel de lume traim daca oamenii nu-si pot procura hrana si apa?"

publicat 2024-02-21 23:45:09 (Libertatea)
Seful OMS spune ca Fasia Gaza a devenit o zona a mortii: In ce fel de lume traim daca oamenii nu-si pot procura hrana si apa? Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat miercuri ca situatia sanitara si umanitara din Fasia Gaza este inumana, dupa mai bine de patru luni de conflict, a relatat Digi24, care citeaza Agerpres. „In ce fel de lume traim daca oamenii nu-si pot procura hrana si apa, iar persoane care […] ...continuare.

Regele Charles spune ca mesajele primite dupa ce a fost diagnosticat cu cancer l-au facut sa planga

publicat 2024-02-21 23:45:08 (Libertatea)
Regele Charles spune ca mesajele primite dupa ce a fost diagnosticat cu cancer l-au facut sa planga Monarhul britanic in varsta de 75 de ani s-a intalnit miercuri, pentru prima data de la anuntul diagnosticului de cancer, cu premierul Rishi Sunak, la Palatul Buckingham. In acest context, regele Charles al III-lea a declarat ca mesajele de sustinere primite in ultima perioada l-au facut sa planga, relateaza BBC si Sky News, citate de […] ...continuare.

Vot in Parlamentul israelian impotriva recunoasterii unilaterale a unui stat palestinian. Netanyahu: "O decizie istorica"

publicat 2024-02-21 23:45:08 (Libertatea)
Vot in Parlamentul israelian impotriva recunoasterii unilaterale a unui stat palestinian. Netanyahu: O decizie istorica O rezolutie propusa de premierul israelian Benjamin Netanyahu impotriva oricarei „recunoasteri unilaterale a unui stat palestinian” a fost votata miercuri cu o majoritate covarsitoare de Parlament, relateaza AFP, citata de Agerpres. „Printr-o decizie istorica, Knesset-ul (Parlamentul) s-a unit in mod covarsitor in sprijinul propunerii mele, 99 din 120 de membri votand impotriva recunoasterii unilaterale a […] ...continuare.

Directorul FBI, vizita in Romania. Cu cine s-a intalnit Christopher Wray

publicat 2024-02-21 22:30:09 (Libertatea)
Directorul FBI, vizita in Romania. Cu cine s-a intalnit Christopher Wray Christopher Wray, director FBI din 2017, a venit in capitala Romaniei pentru a consolida „parteneriatul solid dintre SUA si Romania in domeniul aplicarii legii”, a anuntat miercuri, 21 februarie, Ambasada SUA de la Bucuresti. „Directorul FBI - Federal Bureau of Investigation, Christopher Wray, impreuna cu ambasadoarea SUA in Romania, Kathleen Kavalec, au purtat discutii constructive […] ...continuare.

Basescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul in mine sa-i vad pe Boc, Falca si Blaga comasati cu PSD

publicat 2024-02-21 22:15:17 (Libertatea)
Basescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul in mine sa-i vad pe Boc, Falca si Blaga comasati cu PSD Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri ca decizia coalitiei PSD-PNL de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale nu este una morala, potrivit Digi24, care citeaza Realitatea Plus. Europarlamentarul Traian Basescu a comentat legalitatea comasarii alegerilor europarlamentare cu cele locale „Nu as discuta despre legalitate, las specialisii de la CCR sa se pronunte. Va […] ...continuare.

Comisia Europeana va finanta studiul de fezabilitate pentru un nou pod intre Giurgiu si Ruse, spune europarlamentarul Dan Motreanu

publicat 2024-02-21 22:15:17 (Libertatea)
Comisia Europeana va finanta studiul de fezabilitate pentru un nou pod intre Giurgiu si Ruse, spune europarlamentarul Dan Motreanu Studiul de fezabilitate pentru construirea noului pod rutier Giurgiu – Ruse costa sapte milioane de euro, iar Romania va putea cere finantarea construirii din fonduri UE, a anuntat europarlamentarul Dan Motreanu, miercuri, 21 februarie. „Comisia Europeana va finanta studiul de fezabilitate pentru construirea unui nou pod peste Dunare intre Giurgiu si Ruse. Studiul de fezabilitate […] ...continuare.

Un blogger rus pro-razboi a murit dupa ce a acuzat presiuni ca sa stearga o postare in care vorbea despre pierderile suferite de Rusia la Avdiivka

publicat 2024-02-21 21:30:09 (Libertatea)
Un blogger rus pro-razboi a murit dupa ce a acuzat presiuni ca sa stearga o postare in care vorbea despre pierderile suferite de Rusia la Avdiivka Mai multe canale rusesti pro-razboi de pe Telegram au anuntat miercuri ca bloggerul Andrei Morozov s-a sinucis dupa ce a afirmat ca a fost presat de superiorii sai sa stearga o postare in care spunea ca Rusia a pierdut 16.000 de militari in timpul luptelor pentru orasul Avdiivka, relateaza publicatia independeta rusa Meduza si ziarul […] ...continuare.

Iranul a furnizat Rusiei aproximativ 400 de rachete balistice de la inceputul anului. "Vor fi mai multe transporturi" - Reuters

publicat 2024-02-21 20:15:14 (Libertatea)
Iranul a furnizat Rusiei aproximativ 400 de rachete balistice de la inceputul anului. Vor fi mai multe transporturi - Reuters Iranul si Rusia si-au aprofundat cooperarea militara la inceputul acestui an prin livarea de catre Teheran Moscovei a unui numar mare de rachete balistice sol-sol, au declarat sase surse pentru agentia de presa Reuters. Este vorba despre aproximativ 400 de rachete, multe din familia Fateh-110 de arme balistice cu raza scurta de actiune, precum Zolfaghar, […] ...continuare.

Ce au raspuns Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca despre varianta unui candidat comun la prezidentiale

publicat 2024-02-21 20:00:08 (Libertatea)
Ce au raspuns Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca despre varianta unui candidat comun la prezidentiale Premierul si liderul PSD, Marcel Ciolacu, si presedintele PNL, Nicolae Ciuca, au fost intrebati miercuri seara, 21 februarie, dupa ce s-a decis comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale si devansarea alegerilor prezidentiale in septembrie, daca exista posibilitatea ca PSD si PNL sa dea candidatul comun la presedintie. Cei doi lideri de partide nu au negat […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.