EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Fise medicale false pentru permise auto, eliberate de o clinica din Bucuresti. Cinci persoane au fost arestate preventiv

publicat 2024-02-23 11:15:47 (Libertatea)
Procurorii si politistii din Bucuresti au descoperit o retea formata din opt persoane si o clinica medicala care falsifica fise medicale pentru soferi care voiau sa obtina sau sa-si reinnoiasca permisul de conducere auto. In acest caz, s-au facut mai multe perchezitii, iar cinci suspecti au fost arestati preventiv, anunta vineri, 23 februarie, Parchetul de […] ...continuare.

Klaus Iohannis, mesaj la doi ani de razboi: "Ezitarile sau intarzierile in privinta Ucrainei ofera avantaje agresorului"

publicat 2024-02-23 11:15:47 (Libertatea)
Klaus Iohannis, mesaj la doi ani de razboi: Ezitarile sau intarzierile in privinta Ucrainei ofera avantaje agresorului Cei doi care se implinesc maine de cand Rusia a invadat Ucraina au fost marcati de pierderi de vieti omenesti, de dramele a milioane de oameni care au fost nevoiti sa-si abandoneze casele si de masacre teribile, transmite joi presedintele Klaus Iohannis intr-un mesaj citit in cadrul evenimentului de marcare a doi ani de raspuns […] ...continuare.

Catinca Roman, primele declaratii dupa moartea mamei sale. Cine se va ocupa de inmormantarea Mioarei Roman

publicat 2024-02-23 11:15:47 (Libertatea)
Catinca Roman, primele declaratii dupa moartea mamei sale. Cine se va ocupa de inmormantarea Mioarei Roman Catinca Roman a rupt tacerea dupa ce Mioara Roman, mama sa, s-a stins din viata azi noapte, la 83 de ani. Aceasta era internata de o lunga perioada de timp intr-un azil din Snagov, caci se confrunta cu diferite probleme de sanatate. Jurnalist de radio, traducatoare si profesoara de Limba si Civilizatia Araba, Mioara Roman […] ...continuare.

Vremea va fi mai calda decat cea normala pana la sfarsitul lunii martie

publicat 2024-02-23 11:15:46 (Jurnalul-National)
Vremea va fi mai calda decat cea normala pana la sfarsitul lunii martie Temperaturile vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta perioada, se arata in prognoza pentru urmatoarele patru saptamani, publicata vineri de Administratia Nationala de Meteorologie. ...continuare.

Trecutul uitat al Mioarei Roman. Cine este barbatul cu care a fost casatorita inainte de mariajul cu Petre Roman

publicat 2024-02-23 11:15:36 (Click)
Trecutul uitat al Mioarei Roman. Cine este barbatul cu care a fost casatorita inainte de mariajul cu Petre Roman Astazi, 23 februarie, lumea isi ia adio de la Mioara Roman, care a avut o viata plina de realizari in domeniul jurnalismului, traducerii si predarii limbii si civilizatiei arabe. Cu toate acestea, putini stiu ca Mioara Roman a fost casatorita de doua ori, primul ei sot fiind Iosif Zilahy, antrenor a ...continuare.

Klaus Iohannis, mesaj dupa doi ani de razboi in Ucraina: "Ezitarile sau intarzierile in privinta Ucrainei ofera avantaje agresorului"

publicat 2024-02-23 11:15:36 (Antena3)
Klaus Iohannis, mesaj dupa doi ani de razboi in Ucraina: Ezitarile sau intarzierile in privinta Ucrainei ofera avantaje agresorului Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj in cadrul evenimentului de marcare a doi ani de raspuns al Romaniei la situatia refugiatilor din Ucraina. ...continuare.

Un barbat a fost dat in judecata de amanta, dupa ce ar fi mers la ea acasa si i-ar fi spus sotului acesteia de relatia dintre ei doi | Individul trebuie sa-i plateasca daune morale

publicat 2024-02-23 11:15:35 (Antena3)
Un barbat a fost dat in judecata de amanta, dupa ce ar fi mers la ea acasa si i-ar fi spus sotului acesteia de relatia dintre ei doi | Individul trebuie sa-i plateasca daune morale Un barbat din Caras-Severin este obligat sa-i achite daune morale amantei, dupa ce a parat-o sotului sau. Femeia l-a dat in judecata pentru ca a pus-o intr-o situatie neplacuta. ...continuare.

FACIAS cere CSM excluderea magistratului care a intrebat unde este tanarul omorat de Vlad Pascu!

publicat 2024-02-23 11:15:31 (Antena3)
FACIAS cere CSM excluderea magistratului care a intrebat unde este tanarul omorat de Vlad Pascu! Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a sesizat Inspectia Judiciara si Consiliul Suprem al Magistraturii pentru grava neglijenta in exercitarea profesiei a judecatoarei Ioana Ancuta Popoviciu, din cadrul Judecatoriei Mangalia, care a intrebat daca, in sala de judecata, se afla unul dintre cei doi tineri omorati de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai. ...continuare.

O noua plaja a fost inaugurata pe litoralu romanesc. Are 23 de hectare si cel mai fin nisip | Ministrul Mediului: "Beneficii pentru activitatea turistica"

publicat 2024-02-23 11:15:29 (Antena3)
O noua plaja a fost inaugurata pe litoralu romanesc. Are 23 de hectare si cel mai fin nisip | Ministrul Mediului: Beneficii pentru activitatea turistica Ministrul Mediului a anuntat inaugurarea unei plaje noi pe litoralul romanesc. Are 23 de hectare si cel mai fin nisip. ...continuare.

Florin Dumitrescu rupe tacerea despre "Chefi la Cutite": "Mi-am pierdut dreptul de a fi cine sunt" VIDEO

publicat 2024-02-23 11:15:18 (Adevarul)
Florin Dumitrescu rupe tacerea despre Chefi la Cutite: Mi-am pierdut dreptul de a fi cine sunt VIDEO Florin Dumitrescu, unul dintre cei trei celebri bucatari din echipa "Chefi la cutite", a decis sa rupa tacerea si sa-si exprime public profundele nemultumiri, dupa plecarea din emisiunea culinara care l-a consacrat. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.