EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Iohannis, Ciuca si Ciolacu, impreuna la evenimentul de mediu "Bune practici pentru mediu avansate de societatea civila"

publicat 2024-02-27 09:00:03 (Antena3)
Iohannis, Ciuca si Ciolacu, impreuna la evenimentul de mediu Bune practici pentru mediu avansate de societatea civila Cei mai importanti oameni politici din Romania se reunesc la aceeasi masa pentru a participa la un eveniment de mediu. ...continuare.

SUA au lovit cu rachete zone controlate de rebelii houthi din Yemen: "Aceste actiuni sunt intreprinse pentru a proteja libertatea de navigatie"

publicat 2024-02-27 09:00:02 (Adevarul)
SUA au lovit cu rachete zone controlate de rebelii houthi din Yemen: Aceste actiuni sunt intreprinse pentru a proteja libertatea de navigatie Armata americana a informat ca luni a lovit cu rachete, drone si ambarcatiuni cu drone situate in zonele din Yemen controlate de rebelii houthi, informeaza dpa. ...continuare.

Demersuri pentru organizarea funeraliilor lui Aleksei Navalnii. Cand ar putea avea loc o ceremonie publica

publicat 2024-02-27 08:45:38 (ProTV)
Demersuri pentru organizarea funeraliilor lui Aleksei Navalnii. Cand ar putea avea loc o ceremonie publica Colaboratorii lui Aleksei Navalnîi au anuntat ca o ceremonie publica de adio ar putea avea loc vineri. ...continuare.

Razboiul Israel - Hamas. Gruparea terorista a trimis o noua propunere privind ostaticii

publicat 2024-02-27 08:45:35 (Mediafax)
Razboiul Israel - Hamas. Gruparea terorista a trimis o noua propunere privind ostaticii O propunere de a schimba ostaticii israelieni din Gaza cu prizonieri palestinieni din Israel a fost trimisa Hamas, potrivit Sky News. ...continuare.

Mesajul transmis de Administratia Prezidentiala, dupa ce Iohannis a bifat initiativa lui Macron

publicat 2024-02-27 08:45:35 (Mediafax)
Mesajul transmis de Administratia Prezidentiala, dupa ce Iohannis a bifat initiativa lui Macron La reuniunea de lucru, liderii aliati au discutat stadiul razboiului de agresiune dus de Rusia impotriva Ucrainei si modalitatile concrete pentru continuarea coordonata si de o maniera cat mai eficienta a sprijinului acordat Ucrainei. ...continuare.

O carte pe zi: "Animal fragil", de Dan Stanca

publicat 2024-02-27 08:45:35 (Mediafax)
O carte pe zi: Animal fragil, de Dan Stanca In lumea noastra blazata si sceptica, mai sunt oameni care cred in miracolul Evului Mediu. Ei, insa, nu au sanse de supravietuire si se lasa mestecati de falcile monstrului contemporan. ...continuare.

Planetariul din Brasov, inchis o luna din cauza unei defectiuni, se redeschide azi

publicat 2024-02-27 08:45:32 (Jurnalul-National)
Planetariul din Brasov, inchis o luna din cauza unei defectiuni, se redeschide azi Planetariul Cosmonaut "Dumitru Prunariu" din Brasov se redeschide marti, dupa ce a fost inchis timp de o luna din cauza unei defectiuni. ...continuare.

Incendiu in Bragadiru: doua case au fost avariate

publicat 2024-02-27 08:45:32 (Jurnalul-National)
Incendiu in Bragadiru: doua case au fost avariate Un incendiu a izbucnit in noaptea de luni spre marti la doua locuinte din Bragadiru, judetul Ilfov. Pompierii au actionat timp de mai bine de doua ore pentru a limita proportiile dezastrului. O persoana a suferit atac de panica. ...continuare.

Bolos, despre dosarul Rosia Montana: Este un proces si o suma care iti provoaca fiori

publicat 2024-02-27 08:45:32 (Income-Magazine)
Bolos, despre dosarul Rosia Montana: Este un proces si o suma care iti provoaca fiori Ministrul Finantelor, Marcel Bolos, considera ca valoarea totala a despagubirilor anuntate in dosarul Rosia Montana, de aproximativ 6,7 miliarde de dolari, reprezinta o suma care „provoaca fiori” si a subliniat ca ar prefera o decizie nemonetara din partea instantei internationale, chiar daca aceasta ar presupune si continuarea investitiei. „Este un proces si o suma care […] ...continuare.

Pericolele ascunse ale cafelei la ibric dezvaluite de un medic celebru

publicat 2024-02-27 08:45:26 (Click)
Pericolele ascunse ale cafelei la ibric dezvaluite de un medic celebru Cafeaua, bautura preferata a multora, este subiectul unei dezbateri continue in ceea ce priveste beneficiile si riscurile pentru sanatate. Recent, medicul Marius Sava a oferit explicatii importante referitoare la cafeaua la ibric si la cea de la automate ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.