EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Vremea astazi, 28 februarie 2024. Se anunta o zi cu temperaturi neobisnuit de mari. Termometrele vor indica si 20-21 de grade

publicat 2024-02-28 07:30:21 (ProTV)
Vremea astazi, 28 februarie 2024. Se anunta o zi cu temperaturi neobisnuit de mari. Termometrele vor indica si 20-21 de grade Miercuri avem tot vreme neobisnuit de calda pentru final de februarie. Cele mai ridicate temperaturi de 20-21 de grade se vor atinge în vestul României. ...continuare.

A crescut pretul petrolului la burse, pe fondul negocierilor din Gaza. Majorarile au legatura si cu rebelii houthi

publicat 2024-02-28 07:30:21 (ProTV)
A crescut pretul petrolului la burse, pe fondul negocierilor din Gaza. Majorarile au legatura si cu rebelii houthi Pretul petrolului în cotatiile internationale a crescut, pe fondul incertitudinii unui acord de pace în Gaza, dar si legat de unele asteptari ca grupul de producatori OPEC+ va extinde reducerile voluntare ale livrarilor, în martie. ...continuare.

Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice au fost furate dintr-un tren din Paris. Cum s-a intamplat totul

publicat 2024-02-28 07:30:20 (ProTV)
Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice au fost furate dintr-un tren din Paris. Cum s-a intamplat totul O geanta în care se aflau un computer si doua stick-uri de memorie USB care contineau planurile de securitate ale Politiei pentru Jocurile Olimpice de la Paris a fost furata dintr-un tren în gara Gare du Nord din Capitala Frantei.   ...continuare.

Planurile de securitate pentru Jocurile Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren

publicat 2024-02-28 07:30:15 (Libertatea)
Planurile de securitate pentru Jocurile Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren O geanta in care erau un laptop si doua stick-uri de memorie USB, care contineau planurile de securitate ale Politiei franceze pentru Jocurile Olimpice de la Paris din vara, a fost furata dintr-un tren in gara Gare du Nord din Capitala Frantei, a relatat AFP, preluata de news.ro. Geanta apartinea unui inginer de la Primaria […] ...continuare.

Lege de oprit abuzurile ANAF: Ce ne face Fiscul noua sa faca si statului. Contribuabilii sunt hartuiti, in timp ce companiile publice datoreaza 17 miliarde Euro

publicat 2024-02-28 07:30:14 (Jurnalul-National)
Lege de oprit abuzurile ANAF: Ce ne face Fiscul noua sa faca si statului. Contribuabilii sunt hartuiti, in timp ce companiile publice datoreaza 17 miliarde Euro Egalitatea intre autoritatile fiscale si cetatean este inca un principiu ignorat de stat, in ciuda protestelor venite dinspre societatea civila si mediul de afaceri. Vorbim, in special, despre bratul sau fiscal - ANAF, o institutie care interactioneaza cel mai mult cu cetatenii si mediul de afaceri prin prisma activitatii sale. ...continuare.

Trafic intens pe Centura Capitalei, miercuri dimineata, pe raza localitatilor Chiajna si Domnesti

publicat 2024-02-28 07:30:14 (Jurnalul-National)
Trafic intens pe Centura Capitalei, miercuri dimineata, pe raza localitatilor Chiajna si Domnesti Traficul este intens, miercuri dimineata, pe Centura Capitalei, iar pe alte drumuri din tara se semnaleaza ceata care reduce vizibilitatea, a transmis Centrul Infotrafic. ...continuare.

Vrei flori ieftine? Gasesti noaptea, la Pucheni. Secretele cultivatorilor de lalele, narcise si zambile

publicat 2024-02-28 07:30:14 (Jurnalul-National)
Vrei flori ieftine? Gasesti noaptea, la Pucheni. Secretele cultivatorilor de lalele, narcise si zambile Cei care vor sa cumpere foarte multe flori, pentru 1 si 8 martie, gasesc preturile cele mai bune la producatorii care se aduna la Targul Pucheni, in zona Rahova, din Capitala. ...continuare.

Cod galben de ceata, miercuri dimineata, in 14 judete

publicat 2024-02-28 07:30:14 (Jurnalul-National)
Cod galben de ceata, miercuri dimineata, in 14 judete Meteorologii au emis miercuri dimineata avertizari Cod galben de ceata, valabile in 14 judete din tara. ...continuare.

Pentru o Rusie mai mare, Putin a distrus speranta unei Rusii mai bune

publicat 2024-02-28 07:15:11 (Adevarul)
Pentru o Rusie mai mare, Putin a distrus speranta unei Rusii mai bune Razboiul de agresiune al Rusiei in Ucraina a revenit in prim planul scenei politice globale chiar daca in Gaza continua operatiunile Israelului si nici un acord de pace nu este inca pe masa, la 5 luni de la agresiunea terorista a Hamas din 7 octombrie. ...continuare.

Putin a inceput pregatirile pentru razboiul cu NATO: ISW a mentionat existenta unor semne alarmante in acest sens

publicat 2024-02-28 07:15:07 (Adevarul)
Putin a inceput pregatirile pentru razboiul cu NATO: ISW a mentionat existenta unor semne alarmante in acest sens Presedintele rus a semnat doua decrete care au alarmat Institutul pentru Studierea Razboiului. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.