EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Halep, primul interviu: proba a fost neregulamentara, Mouratoglou si-a asumat vina

publicat 2024-03-08 11:30:03 (Click)
Halep, primul interviu: proba a fost neregulamentara, Mouratoglou si-a asumat vina Simona Halep a oferit primul sau interviu, dupa victoria de la TAS. ...continuare.

Bani pentru instalarea de panouri fotovoltaice pentru biserici si institutii sociale

publicat 2024-03-08 11:30:03 (Antena3)
Bani pentru instalarea de panouri fotovoltaice pentru biserici si institutii sociale Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Mircea Fechet, a lansat, la Bacau, programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru unitati de cult, institutii si autoritati publice din sistemul national de asistenta sociala. ...continuare.

"Cu inimile zdrobite de durere si ochii plini de lacrimi". Un tanar medic si-a pierdut viata intr-o tragedie pe o sosea din judetul Bihor

publicat 2024-03-08 11:30:03 (Antena3)
Cu inimile zdrobite de durere si ochii plini de lacrimi. Un tanar medic si-a pierdut viata intr-o tragedie pe o sosea din judetul Bihor Un medic ortoped, in varsta de 42 de ani, si-a pierdut viata, dupa ce masina pe care o conducea s-a izbit violent de un TIR, pe o sosea din localitatea Fagernic, judetul Bihor. ...continuare.

Mesajul trimis de Darren Cahill fostei sale eleve Simona Halep dupa ce a anuntat ca participa la Miami Open

publicat 2024-03-08 11:30:02 (Adevarul)
Mesajul trimis de Darren Cahill fostei sale eleve Simona Halep dupa ce a anuntat ca participa la Miami Open Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a transmis un mesaj in romana dupa ce jucatoarea de tenis si-a anuntat revenirea in circuit. ...continuare.

Marea Bariera de Corali este afectata de un nou episod de "albire in masa"

publicat 2024-03-08 11:30:02 (Adevarul)
Marea Bariera de Corali este afectata de un nou episod de albire in masa Un nou episod de "albire in masa" a Marii Bariere de Corali este in curs de desfasurare, au anuntat vineri autoritatile din Australia, care vorbesc despre un fenomen provocat de schimbarile climatice. ...continuare.

Substantele cancerigene interzise de 40 de ani care continua sa fie produse. La ce riscuri se expun atat adultii, cat si copiii din cauza PCB-urilor

publicat 2024-03-08 11:30:02 (Adevarul)
Substantele cancerigene interzise de 40 de ani care continua sa fie produse. La ce riscuri se expun atat adultii, cat si copiii din cauza PCB-urilor In ciuda faptului ca sunt interzise de peste 40 de ani, substantele chimice cancerigene denumite PCB-uri continua sa fie produse, potrivit unui studiu. ...continuare.

Ministrul Sanatatii: "CNAS care are dreptul si obligatia sa controleze acolo unde apare «un red flag»"

publicat 2024-03-08 11:30:02 (Adevarul)
Ministrul Sanatatii: CNAS care are dreptul si obligatia sa controleze acolo unde apare «un red flag» Alexandru Rafila recomanda Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS) sa verifice mai amanuntit modul de acordare a concediilor medicale, potrivit obligatiei legale. ...continuare.

Irlanda voteaza pentru a-si moderniza Constitutia in legatura cu femeile si familia

publicat 2024-03-08 11:30:02 (Adevarul)
Irlanda voteaza pentru a-si moderniza Constitutia in legatura cu femeile si familia Irlandezii voteaza, vineri, fara entuziasm intr-un referendum vizand sa modernizeze referinta la femei si familie in Constitutia lor, redactata in 1937 cand Biserica Catolica domina in tara asupra vietii publice si private. ...continuare.

Culita Sterp, chemat de urgenta la "Survivor"! Ce raspuns a dat artistul: Pleaca dupa Iancu in Dominicana? "Mi-e dor de el!"

publicat 2024-03-08 11:15:03 (Click)
Culita Sterp, chemat de urgenta la Survivor! Ce raspuns a dat artistul: Pleaca dupa Iancu in Dominicana? Mi-e dor de el! Culita Sterp a fost chemat sa participe alaturi de fratele sau, Iancu, la "Survivor" ...continuare.

Artista celebra din Romania care a iubit un singur barbat. Era curtata de toti scriitorii si industriasii, dar nu avea ochi pentru nimeni

publicat 2024-03-08 11:15:03 (Click)
Artista celebra din Romania care a iubit un singur barbat. Era curtata de toti scriitorii si industriasii, dar nu avea ochi pentru nimeni Romania a fost mereu recunoscuta pentru frumusetea femeilor sale, iar printre acestea s-a evidentiat o artista care a facut inimi sa bata mai tare in timpul unei perioade de mari schimbari sociale si politice. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.