EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




1.000 de persoane au invatat ce inseamna energia regenerabila prin proiectul Green Energy for Everyone

publicat 2024-03-01 17:30:02 (Bursa)
Aproximativ 1.000 de persoane au invatat ce inseamna energia regenerabila si care sunt beneficiile acesteia datorita cursurilor si workshop-urilor organizate de Green Energy for Everyone, un proiect creat pentru a determina cat mai multi dintre cetateni sa adopte obiceiuri sustenabile noi de consum al energiei. ...continuare.

Navalnii, inmormantat dupa o slujba tinuta in graba. Mii de oameni au participat la funeralii: "Rusia va fi libera, Putin este un criminal" VIDEO

publicat 2024-03-01 17:30:01 (Adevarul)
Navalnii, inmormantat dupa o slujba tinuta in graba. Mii de oameni au participat la funeralii: Rusia va fi libera, Putin este un criminal VIDEO Liderul opozitiei ruse, Aleksei Navalnii, care a fost declarat mort pe 16 februarie la varsta de 47 de ani intr-o colonie penitenciara din regiunea arctica, a fost inmormantat vineri la cimitirul Borisovo din sudul Moscovei in prezenta unora dintre rudele sale. ...continuare.

Pedeapsa primita de un barbat care i-a ucis pe fosta sa iubita si noul ei partener. Criminalul a chemat vecinii sa vada cadavrele

publicat 2024-03-01 17:30:01 (Adevarul)
Pedeapsa primita de un barbat care i-a ucis pe fosta sa iubita si noul ei partener. Criminalul a chemat vecinii sa vada cadavrele Un barbat din Marea Britanie care, intr-un atac "feroce si nemilos", si-a injunghiat mortal fosta partenera, l-a ucis pe barbatul cu care aceasta se intalnea si a violat o femeie aflata in locuinta in care a avut loc masacrul a fost condamnat la inchisoare pe viata. ...continuare.

Opinie Dragos Damian, CEO Terapia: Bolile rare. Oameni de afaceri, bancheri, executivi, consultanti, avocati si lobisti - de ce v-ati bate capul cu bolile rare?

publicat 2024-03-01 17:15:18 (Ziarul-Financiar)
Opinie Dragos Damian, CEO Terapia: Bolile rare. Oameni de afaceri, bancheri, executivi, consultanti, avocati si lobisti - de ce v-ati bate capul cu bolile rare? Autor: Dragos Damian Anul acesta 29 februarie chiar a existat in calendar, a trecut repede, este o zi rara care este marcata simbolic de comunitatea medicala drept Ziua Bolilor Rare. ...continuare.

"M-am simtit umilit atatia ani". Marturia barbatului cu organul sexual amputat de medici la un spital din Buzau

publicat 2024-03-01 17:15:13 (ProTV)
M-am simtit umilit atatia ani. Marturia barbatului cu organul sexual amputat de medici la un spital din Buzau Fostul militar care s-a judecat ani de zile cu spitalul judetean din Buzau, dupa ce medicii i-au amputat organul sexual, a câstigat acum procesul. Are de primit ca daune morale 240.000 de euro, desi initial barbatul ceruse dublu. ...continuare.

Agresorul care a impins o fata dintr-un autobuz din Pitesti s-a dus singur la politie. O atinsese in zonele intime

publicat 2024-03-01 17:15:13 (ProTV)
Agresorul care a impins o fata dintr-un autobuz din Pitesti s-a dus singur la politie. O atinsese in zonele intime Presupusul agresor care a împins o fata de 21 de ani dintr-un autobuz s-a prezentat la o sectie de politie din Pitesti si este audiat. Asta dupa ce au fost facute publice imaginile filmate de camerele de supraveghere din mijlocul de transport în comun. ...continuare.

Sassuolo, aflata in impas in Serie A, l-a numit pe Davide Ballardini in functia de antrenor

publicat 2024-03-01 17:15:12 (Mediafax)
Sassuolo, aflata in impas in Serie A, l-a numit pe Davide Ballardini in functia de antrenor Bigica a preluat postul dupa ce Alessio Dionisi a fost demis la sfarsitul saptamanii trecute, dupa o serie de sase meciuri de campionat fara victorie, in urma carora Sassuolo a ajuns in pericol de retrogradare. ...continuare.

Un soldat Bundeswehr a impuscat 4 oameni, intre care iubitul fostei sale partenere, o prietena a acesteia si copilul ei de 3 ani, in Germania: "Planuia o baie de sange si mai mare"

publicat 2024-03-01 17:15:11 (Libertatea)
Un soldat Bundeswehr a impuscat 4 oameni, intre care iubitul fostei sale partenere, o prietena a acesteia si copilul ei de 3 ani, in Germania: Planuia o baie de sange si mai mare Masacru la Scheeßel si Bothel, landul german Saxonia Inferioara, vineri, 1 martie, la primele ore ale zilei. Un soldat Bundeswehr, 32 de ani, a impuscat mortal 4 oameni, apoi s-a predat politiei, relateaza Bild. Toate crimele au avut legatura cu iubita care il parasise. Initial, s-a vehiculat si faptul ca aceasta a fost ucisa, insa […] ...continuare.

La Teatrul de Balet Sibiu primavara incepe cu Claudiu Bleont si Iuliana Moise

publicat 2024-03-01 17:15:10 (Jurnalul-National)
La Teatrul de Balet Sibiu primavara incepe cu Claudiu Bleont si Iuliana Moise Teatrul de Balet Sibiu a programat la inceputul lunii martie, la Sala Mare a Centrului Cultural "Ion Besoiu" Sibiu, spectacolul de teatru-dans "Despre noi-About us", scenariul si regia Beatrice Rancea, coregrafia Dragos Rosu si Beatrice Rancea. ...continuare.

Microsoft va lansa un chatbot Copilot destinat lucratorilor din sectorul financiar

publicat 2024-03-01 17:15:10 (Income-Magazine)
Microsoft va lansa un chatbot Copilot destinat lucratorilor din sectorul financiar Microsoft a anuntat joi ca va lansa un chatbot Copilot care poate indeplini sarcini cheie pentru oamenii care lucreaza in sectorul financiar, transmite CNBC. Compania de software va oferi mai intai instrumentul in previzualizare publica. Detaliile de pret vor urma. Multi furnizori de software pentru afaceri, inclusiv HubSpot si Salesforce, au lucrat pentru a dota […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.