EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Primele impresii ale turistilor rusi din Coreea de Nord

publicat 2024-02-28 12:30:15 (Mediafax)
Primele impresii ale turistilor rusi din Coreea de Nord Dupa o pauza determinata de pandemie, turistii au revenit in Coreea de Nord, scrie CNN. Un grup de turisti rusi a avut ocazia sa viziteze Coreea de Nord intr-o excursie organizata, devenind primii turisti internationali care au pasit pe teritoriul tarii de la declansarea pandemiei. Excursia, care a avut loc in februarie, a fost marcata de o serie de experiente si reguli stricte impuse de regimul autoritar al Coreei de Nord. Pachetul turistic a costat aproximativ 700 de euro/persoana. ...continuare.

Planuri de securitate pentru Jocurile Olimpice de la Paris, furate dintr-un tren

publicat 2024-02-28 12:30:15 (Mediafax)
Planuri de securitate pentru Jocurile Olimpice de la Paris, furate dintr-un tren Un inginer al primariei Parisului a pus geanta cu datele sensibile in compartimentul de bagaje de deasupra scaunului sau in trenul de la Gare du Nord, noteaza The Guardian. ...continuare.

Presedintele Volodimir Zelenski face o vizita oficiala in Albania

publicat 2024-02-28 12:30:15 (Mediafax)
Presedintele Volodimir Zelenski face o vizita oficiala in Albania Prim-ministrul albanez Edi Rama l-a primit miercuri pe Volodimir Zelenski, potrivit Sky News. Liderul ucrainenan a mers in Albania pentru a participa la un summit comun care vizeaza consolidarea legaturilor dintre Kiev si Tirana si asigurarea sprijinului pentru Ucraina. ...continuare.

Cazul Pascu: Alina Gorghiu trimite Corpul de control la Penitenciarul Poarta Alba

publicat 2024-02-28 12:30:15 (Mediafax)
Cazul Pascu: Alina Gorghiu trimite Corpul de control la Penitenciarul Poarta Alba "Atunci cand a fost la Judecatoria Mangalia, au fost anumite incidente care au generat discutii in spatiul public la adresa politistilor de penitenciar. Am discutat cu conducerea Administratiei Nationale a Penitenciarelor, ieri, ANP a si comunicat public pozitia sa, si anume au informat presa ca exista anumite standarde, la nivel european, care sunt obligati sa le respecte, printre care principiul ca atunci cand detinutii sunt mutati dintr-un penitenciar in alte locuri, cum ar fi spital,... ...continuare.

Top 4 cele mai utilizate solutii de imagistica utilizate in medicina moderna

publicat 2024-02-28 12:30:13 (Libertatea)
Top 4 cele mai utilizate solutii de imagistica utilizate in medicina moderna Pentru ca medicii sa poata stabili diagnosticuri clare si corecte este nevoie sa efectueze investigatii de specialitate prin care sa observe in detaliu care este situatia organismului la interior. Asta inseamna ca pe langa analizele de specialitate folosite pentru a detecta dezechilibre sau carente, de cele mai multe ori este necesara si o abordare imagistica […] ...continuare.

Operatiunea a 8-a casa. Iohannis trebuia aruncat la cosul istoriei, nu propus la NATO

publicat 2024-02-28 12:30:13 (Libertatea)
Operatiunea a 8-a casa. Iohannis trebuia aruncat la cosul istoriei, nu propus la NATO Ultimul mandat al lui Iohannis a fost un mandat de spa & wellness. Cele mai mari provocari pentru echipa Iohannis n-au fost razboaie si pandemii, ci cum sa ascunda mai bine cat a cheltuit pe excursii de un lux gretos. Totul se incheie cu un mare tun: a 8-a casa a familiei cu 7 imobile, […] ...continuare.

IPS Teodosie: Barbatul trebuie sa aiba barba. Barbatii fara barba sunt ciuntiti

publicat 2024-02-28 12:30:13 (Libertatea)
IPS Teodosie: Barbatul trebuie sa aiba barba. Barbatii fara barba sunt ciuntiti Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, a facut noi afirmatii controversate, marti, 27 februarie, la Radio Dobrogea, unde a spus ca barbatul trebuie sa aiba barba si a precizat ca “barbatii fara barba sunt ciuntiti”, a relatat news.ro. Arhiepiscopul Tomisului a fost intrebat de ce poarta barba preotii. „Asa este firesc. Barba este lasata pentru barbati. Sunt si […] ...continuare.

De ce finantarea de tip factoring este o solutie avantajoasa pentru afacerea ta

publicat 2024-02-28 12:30:13 (Libertatea)
De ce finantarea de tip factoring este o solutie avantajoasa pentru afacerea ta Daca ai o afacere prin care emiti facturi pentru serviciile oferite, cel mai probabil te-ai confruntat cel putin o data cu problema perioadelor de scadenta prea lungi care ingreuneaza gestionarea eficienta a bugetului. Pentru a combate aceasta problema, Omnicredit a dezvoltat o solutie de finantare foarte avantajoasa prin intermediul careia orice companie emitenta de facturi […] ...continuare.

O singura vizita la medic te poate ajuta sa combati orice deficit – Descopera terapiile intravenoase

publicat 2024-02-28 12:30:13 (Libertatea)
O singura vizita la medic te poate ajuta sa combati orice deficit – Descopera terapiile intravenoase Carentele severe de vitamine si minerale reprezinta o conditie principala pentru dezvoltarea a numeroase afectiuni severe care necesita tratamente complexe si de lunga durata. De aceea medicii recomanda sa efectuezi frecvent analize de rutina pentru a depista un eventual dezechilibru si sa iei masuri cat mai repede pentru a evita agravarea acestora. Descopera beneficiile injectiilor […] ...continuare.

Irina Fodor a plecat la Asia Express 2024, sezonul 7. Declaratia pe care i-a facut-o sotul Razvan la aeroport: "Nu mai pot"

publicat 2024-02-28 12:30:13 (Libertatea)
Irina Fodor a plecat la Asia Express 2024, sezonul 7. Declaratia pe care i-a facut-o sotul Razvan la aeroport: Nu mai pot Irina Fodor a plecat la Asia Express 2024, astazi, 28 februarie. Prezentatoarea show-ului de la Antena 1 a fost condusa la aeroport de sotul ei, Razvan Fodor, care s-a despartit cu greu de ea. La scurt timp dupa ce s-a aflat cine sunt concurentii de la Asia Express 2024, prezentatoarea Irina Fodor a plecat la […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.