EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Halterofila care a invins depresia! "Am plans cat pentru o viata, dar m-am ridicat"

publicat 2024-02-29 12:01:36 (Money.ro)
Halterofila care a invins depresia! Am plans cat pentru o viata, dar m-am ridicat Halterofila Loredana Toma asteapta luna aprilie pentru anuntul oficial al calificarii sale la Jocurile Olimpice de la Paris. Sportiva vine dupa o perioada extrem de grea, in care a vrut sa renunte la sport si s-a luptat cu depresia. Loredana Toma, cea mai buna halterofila din Romania, se pregateste pentru Jocurile Olimpice de la Paris, […]Articolul Halterofila care a invins depresia! "Am plans cat pentru o viata, dar m-am ridicat" apare prima data in Money. ...continuare.

Antrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu din Bahrain au fost in AntenaPLa! Calificarile vor fi live video, de la 15:55

publicat 2024-02-29 12:01:31 (Money.ro)
Antrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu din Bahrain au fost in AntenaPLa! Calificarile vor fi live video, de la 15:55 Antrenamentele si calificarile din Formula 2 ale Marelui Premiu din Bahrain sunt  LIVE VIDEO, in AntenaPLa. Anticamera "Marelui Circ" este pregatita de un nou sezon, iar pilotii incearca sa isi indeplineasca marele vis de a concura in Formula 1. Formula 1, Formula 2 si Formula 3 se vor vedea in urmatorii trei ani  in AntenaPLa. […]Articolul Antrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu din Bahrain au fost in AntenaPLa! Calificarile vor fi live video, de la 15:55 apare prima data in... ...continuare.

Imagini de groaza din inchisoarea Poarta Alba, din celula unde 12 britanici sunt inchisi, dupa ce au fost arestati la un festival din Mamaia

publicat 2024-02-29 12:01:24 (Libertatea)
Imagini de groaza din inchisoarea Poarta Alba, din celula unde 12 britanici sunt inchisi, dupa ce au fost arestati la un festival din Mamaia Britanicii care sunt inchisi de luni de zile intr-o inchisoare din Romania au descris conditiile ca fiind „infernale”, cu puscariasi violenti angajandu-se in lupte cu cutitele si sobolani si gandaci care infesteaza celulele. Imagini din penitenciarul de la Poarta Alba au ajuns in presa britanica, iar Daily Mail a scris despre ele. O duzina de […] ...continuare.

Barbatul care a furat seifurile cu peste 42.000 de lei din doua case de pariuri din Prahova a fost arestat preventiv

publicat 2024-02-29 12:01:23 (Libertatea)
Barbatul care a furat seifurile cu peste 42.000 de lei din doua case de pariuri din Prahova a fost arestat preventiv Instanta a decis cercetarea sub arest preventiv a barbatului 36 de ani din Dumbravesti care in lunile decembrie si ianuarie a spart doua case de pariuri din Plopeni si Slanic, sustragand 42.300 de lei, informeaza Observatorul Prahovean. Suspectul este acuzat ca a spart, la jumatatea lunii decembrie, o casa de pariuri din Plopeni, de unde […] ...continuare.

Totul despre inchirieri auto Otopeni: Ghid complet pentru alegerea celei mai bune oferte

publicat 2024-02-29 12:01:20 (Libertatea)
Totul despre inchirieri auto Otopeni: Ghid complet pentru alegerea celei mai bune oferte Planifici o calatorie catre sau de la aeroportul Otopeni si ai nevoie de o masina inchiriata? Inainte de a face pasul si a rezerva autoturismul dorit, exista cateva aspecte esentiale de luat in considerare pentru a asigura o experienta fara probleme. Iata tot ce trebuie sa stii despre serviciile de inchirieri auto Otopeni, incepand de […] ...continuare.

Horoscop zilnic, 1 martie 2024. Taurii se rasfata. Gemenii fac acte de caritate. Racii lucreaza in echipa

publicat 2024-02-29 12:01:14 (Jurnalul-National)
Horoscop zilnic, 1 martie 2024. Taurii se rasfata. Gemenii fac acte de caritate. Racii lucreaza in echipa Berbecii si Leii iau o pauza, Fecioarele, Balantele, Scorponii si Sagetatorii sunt visatori, Capricornii au parte de opozitie, Varsatorii sunt confuzi iar Pestii vor sa fuga in lume. ...continuare.

Un cutremur cu magnitudinea 4,3 a avut loc in zona Vrancea

publicat 2024-02-29 12:01:08 (Jurnalul-National)
Un cutremur cu magnitudinea 4,3 a avut loc in zona Vrancea Un cutremur cu magnitudinea 4,3 s-a produs, joi, la ora 11.25, in Vrancea. ...continuare.

Ciolacu: „Candidatul pentru Primaria Capitalei nu va fi un independent. Va fi o persoana de la PSD sau de la PNL”

publicat 2024-02-29 12:00:59 (Income-Magazine)
Ciolacu: „Candidatul pentru Primaria Capitalei nu va fi un independent. Va fi o persoana de la PSD sau de la PNL” Premierul Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat, miercuri, ca viitorul candidat al social-democratilor si liberalilor pentru Primaria Capitalei nu va fi un independent, ci ori un membru PSD, ori un membru PNL. „Nu va fi independent. Va fi o persoana de la PSD sau de la PNL care va candida pentru aceasta functie de primar […] ...continuare.

Mesajul transmis jucatorilor de Marius Sumudica: "Vreau sa-mi tin promisiunea pentru echipa si oras!"

publicat 2024-02-29 12:00:50 (Gazeta-Sporturilor)
Mesajul transmis jucatorilor de Marius Sumudica: Vreau sa-mi tin promisiunea pentru echipa si oras! Marius Sumudica (52 de ani), salvat de la demitere de Maxim, Nita si capitanul Djilobodji, doreste sa ramana in buzunar cu cei 100.000 de euro promisi ca-i achita in cazul in care Gaziantep retrogradeaza la finele stagiunii. Primul pas l-a facut transmitandu-le jucatorilor la antrenament sa lupte pentru victorie cu Antalya.Marius Sumudica a mai primit o sansa din partea conducerii pentru a o redresa pe Gaziantep. ... ...continuare.

Capitolul la care sufera Rapid, in ciuda succesului cu UTA: "Acolo e problema cea mai mare"

publicat 2024-02-29 12:00:47 (Gazeta-Sporturilor)
Capitolul la care sufera Rapid, in ciuda succesului cu UTA: Acolo e problema cea mai mare Rapid a invins-o pe UTA Arad, scor 4-1, in etapa #28 din Superliga, dar giulestenii sufera la un capitol in viziunea antrenorului Vasile Miriuta (55 de ani), care considera faptul ca giulestenii au un minus important.In urma acestui succes, Rapid a urcat pe locul 2 in Superliga, cu 51 de puncte, la 7 de liderul FCSB, care joaca astazi in compania celor de la Voluntari. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.