EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cladirile vechi, renovate cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora. Ce instrumente sunt folosite

publicat 2024-02-29 20:15:12 (ProTV)
Cladirile vechi, renovate cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora. Ce instrumente sunt folosite Tot mai multe cladiri istorice sunt renovate cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora. Aparatura performanta ajuta la colectarea rapida si precisa a unui volum tot mai mare de date. ...continuare.

Inca un incident extrem de grav la metroul bucurestean. Un mecanic a deschis in statie usile de pe partea opusa peronului

publicat 2024-02-29 20:15:12 (ProTV)
Inca un incident extrem de grav la metroul bucurestean. Un mecanic a deschis in statie usile de pe partea opusa peronului Ciocnirea celor doua trenuri de metrou este doar ultimul si singurul incident grav mediatizat, mai multe alte evenimente periculoase fiind musamalizate. Cel mai grav a fost când mecanicul unui tren a deschis usile de pe partea cealalta a peronului. ...continuare.

Parlamentul European cere UE sa ,,ofere Ucrainei tot ce are nevoie pentru a invinge Rusia"

publicat 2024-02-29 20:15:10 (Mediafax)
Parlamentul European cere UE sa ,,ofere Ucrainei tot ce are nevoie pentru a invinge Rusia Solicitarea are loc pe fondul intarzierii aprobarii pachetului de asistenta militara din partea Washingtonului, care cauzeaza pierderi continue armatei ucrainene, releva sursa citata. ...continuare.

Nicolae Ciuca merge vineri la Chisinau

publicat 2024-02-29 20:15:10 (Mediafax)
Nicolae Ciuca merge vineri la Chisinau La ora 12.00, Nicolae Ciuca va avea o intrevedere cu presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, iar la ora 13.00 va avea o intalnire cu presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu. ...continuare.

3 perechi de zodii care isi vindeca reciproc suferintele din dragoste

publicat 2024-02-29 20:15:08 (Jurnalul-National)
3 perechi de zodii care isi vindeca reciproc suferintele din dragoste Unii oameni ne ajuta sa ne vindecam suferintele din dragoste doar prin iubirea si prezenta lor. ...continuare.

Un secretar de stat anunta in premiera ca ministerul Finantelor a inceput analiza impozitarii progresive

publicat 2024-02-29 20:15:08 (Income-Magazine)
Un secretar de stat anunta in premiera ca ministerul Finantelor a inceput analiza impozitarii progresive Ministerul Finantelor (MF) a inceput inca de anul trecut o analiza privind impozitul progresiv, discutia este si una tehnica si una politica, dar decizia introducerii acestuia va fi pur politica, a declarat joi Alin Andries, secretar de stat in Ministerul Finantelor, la conferinta de taxe PwC Romania. Totodata, reprezentantii MF prezenti la eveniment spun ca […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.