EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Esec total dupa intalnirea dintre Nehammer si Iohannis. Pozitia oficiala a Austriei: Romania nu intra deplin in Schengen

publicat 2024-03-07 15:15:20 (ProTV)
Esec total dupa intalnirea dintre Nehammer si Iohannis. Pozitia oficiala a Austriei: Romania nu intra deplin in Schengen Austria ramâne neînduplecata în privinta aderarii depline a tarii noastre în Spatiul Schengen, chiar si dupa întâlnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si cancelarul austriac Karl Nehammer de la Palatul Cotroceni. ...continuare.

Sot si sotie din Dolj, gasiti morti in casa. Politia a deschis o ancheta

publicat 2024-03-07 15:15:20 (ProTV)
Sot si sotie din Dolj, gasiti morti in casa. Politia a deschis o ancheta Doua persoane, sot si sotie, au fost gasiti decedati în casa, în judetul Dolj, politistii deschizând o ancheta în acest caz.   ...continuare.

Ambani chiar are bani! Miliardarul indian i-a impresionat pe Mark Zuckerberg cu ceasul de un milion de dolari

publicat 2024-03-07 15:15:18 (Mediafax)
Ambani chiar are bani! Miliardarul indian i-a impresionat pe Mark Zuckerberg cu ceasul de un milion de dolari Mark Zuckerberg si sotia sa, Priscilla Chan, au participat la sarbatorile premergatoare nuntii miliardarului indian Anant Ambani cu viitoarea lui partenera de viata, Radhika Merchant, la Jamnagar. ...continuare.

Viata lunga: unul dintre secretele imbatranirii a fost descoperit in Japonia

publicat 2024-03-07 15:15:18 (Mediafax)
Viata lunga: unul dintre secretele imbatranirii a fost descoperit in Japonia Deocamdata este doar un studiu, dar unul foarte ambitios, despre intelegerea modului de guvernare a unuia dintre mecanismele secrete ale imbatranirii. Un grup de oameni de stiinta de la Universitatea Absolventa a Institutului de Stiinta si Tehnologie din Okinawa (OIST) a descoperit ca celulele deteriorate nu mor intotdeauna, ci continua sa actioneze cu efecte care uneori sunt daunatoare organismului nostru. ...continuare.

Incepe procesul pentru moartea lui Maradona. Fiicele sale: Nu ne vom opri niciodata

publicat 2024-03-07 15:15:18 (Mediafax)
Incepe procesul pentru moartea lui Maradona. Fiicele sale: Nu ne vom opri niciodata In ceea ce priveste moartea lui Diego Armando Maradona se urmareste nu doar identificarea celor care se fac vinovatii, ci si "care a fost adevaratul motiv", a comunicat Fernando Burlando, avocatul care le reprezinta pe fiicele fostului campion mondial argentinian in procesul legat de moartea acestuia, care a fost deschis la Curtea din San Isidro. ...continuare.

Karl Nehammer ramane ferm dupa intalnirea cu Iohannis si vizita la Bucuresti. "Schengen nu poate fi extins"

publicat 2024-03-07 15:15:16 (Libertatea)
Karl Nehammer ramane ferm dupa intalnirea cu Iohannis si vizita la Bucuresti. Schengen nu poate fi extins Pozitia Austriei privind aderarea Romaniei cu granitele terestre la Spatiul Schengen „ramane clara si neschimbata”, a reiterat joi, 7 martie, cancelarul austriac Karl Nehammer, pe contul sau de X, dupa ce a participat la Congresul Partidului Popular Eurpopean (PPE) de la Romexpo. „Astazi ma aflu la Bucuresti la Congresul Partidului Popular European. Ne pregatim impreuna […] ...continuare.

Germania isi avertizeaza "ferm" cetatenii sa nu calatoreasca in Rusia. Riscurile la care se expun

publicat 2024-03-07 15:15:16 (Libertatea)
Germania isi avertizeaza ferm cetatenii sa nu calatoreasca in Rusia. Riscurile la care se expun Germania isi avertizeaza propriii cetateni sa nu calatoreasca in Rusia din cauza deteriorarii continue a situatiei. Ministerul Afacerilor Externe a inasprit recomandarile de calatorie pentru Rusia si avertizeaza „ferm” impotriva deplasarilor cetatenilor germani in aceasta tara, transmit joi dpa si EFE, citate de Agerpres. Aceasta recomandare vine ca urmare a „deteriorarii continue a situatiei, inclusiv […] ...continuare.

Cea mai apropiata tinta! Ce oras din estul Ucrainei vor incerca rusii sa captureze, conform serviciilor de informatii militare britanice

publicat 2024-03-07 15:15:15 (Libertatea)
Cea mai apropiata tinta! Ce oras din estul Ucrainei vor incerca rusii sa captureze, conform serviciilor de informatii militare britanice Fortele ruse vor continua atacurile, intentionand sa extinda controlul in jurul orasului Bahmut, pe care l-au capturat in mai 2023, se arata in raportul zilnic publicat pe reteaua socialam X de catre Serviciul de Informatii militare britanic. Informatiile britanice au sugerat ca obiectivul operational imediat al Rusiei este capturarea orasului Ceasiv Iar, din regiunea Donetk, […] ...continuare.

8 martie. Ce flori sa oferi in functie de zodie

publicat 2024-03-07 15:15:14 (Jurnalul-National)
8 martie. Ce flori sa oferi in functie de zodie Ziua de 8 Martie este dedicata femeilor, Acestea primesc flori de la persoanele dragi si se bucura astfel de revenirea la viata a naturii. ...continuare.

7 motive pentru care ar trebui sa apelezi la serviciile de vopsitorie si tinichigerie auto

publicat 2024-03-07 15:15:14 (Jurnalul-National)
7 motive pentru care ar trebui sa apelezi la serviciile de vopsitorie si tinichigerie auto De cele mai multe ori, neglijarea masinii poate duce la multe probleme, performanta scazuta si uzura mai mare. Nu ignora semnalele de alarma si ia masurile necesare. Ai observat zgarieturi, lovituri sau vopsea decojita pe anumite zone ale caroseriei? ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.