EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ciolacu, intrevedere cu Maia Sandu: Istoria noastra garanteaza ca Romania ramane un sustinator constant al R. Moldova

publicat 2024-03-05 13:00:03 (Adevarul)
Ciolacu, intrevedere cu Maia Sandu: Istoria noastra garanteaza ca Romania ramane un sustinator constant al R. Moldova Premierul Marcel Ciolacu a avut o intrevedere cu presedinta R. Moldova, Maia Sandu, in cadrul careia a reiterat sprijinul Romaniei privind parcursul european al statului vecin. ...continuare.

Elena Radu, Director Operational Medialine Romania: "Securitatea cibernetica ramane o prioritate, pe masura ce amenintarile digitale devin tot mai sofisticate"

publicat 2024-03-05 12:45:32 (Ziarul-Financiar)
Elena Radu, Director Operational Medialine Romania: Securitatea cibernetica ramane o prioritate, pe masura ce amenintarile digitale devin tot mai sofisticate Autor: Publicitate Intr-un peisaj digital in continua schimbare, in care pandemia a accelerat atat tehnologia digitala, cat si modul de lucru al companiilor, este esential ca acestea sa ramana "la zi" cu cele mai noi inovatii. Fie ca vorbim de digitalizarea afacerilor, de modul de lucru hibrid si flexibilizarea proceselor muncii sau de securitatea datelor, integrarea acestor concepte devine foarte importanta in economia activitatilor de zi cu zi ale companiilor. Am stat de vorba cu Elena... ...continuare.

Nawaf Salameh, fondatorul Alexandrion Group, a primit avizele tehnice pentru racordarea proiectului hibrid de energie regenerabila de tip solar-eolian-stocare din judetul Constanta, o investitie de 500 mil.euro care va fi dezvoltata din 2026

publicat 2024-03-05 12:45:32 (Ziarul-Financiar)
Nawaf Salameh, fondatorul Alexandrion Group, a primit avizele tehnice pentru racordarea proiectului hibrid de energie regenerabila de tip solar-eolian-stocare din judetul Constanta, o investitie de 500 mil.euro care va fi dezvoltata din 2026 Autor: Roxana Rosu Domeniile Salameh Renewables, firma detinuta de Nawaf Salameh, fondatorul Alexandrion Group, a primit doua avize tehnice de racordare la retea pentru proiectul sau hibrid de la Constanta, care include un parc fotovoltaic, unul eolian si capacitati de stocare a energiei. ...continuare.

SIS: Kremlinul va incerca preluarea Parlamentului de la Chisinau

publicat 2024-03-05 12:45:18 (Puterea)
SIS: Kremlinul va incerca preluarea Parlamentului de la Chisinau Kremlinul va continua eforturile de destabilizare a Republicii Moldova, de compromitere a orientarii proeuropene si captare in zona sa de influenta si la alegerile din 2024 si 2025, a declarat directorul Serviciului de Informatii si Securitate, Alexandru Musteata. Potrivit acestuia, Kremlinul vizeaza compromiterea referendumul pentru aderare la UE. Principalul vector al Rusiei il va reprezenta […]The post SIS: Kremlinul va incerca preluarea Parlamentului de la Chisinau appeared first on... ...continuare.

S-a votat legea "2 Mai"! "Nenorocitii sa nu mai primeasca pedepse cu suspendare"

publicat 2024-03-05 12:45:17 (Puterea)
S-a votat legea 2 Mai! Nenorocitii sa nu mai primeasca pedepse cu suspendare Legea elimina posibilitatea condamnarii cu suspendare in cazul traficului de droguri de mare risc si traficului international de droguri de mare risc. Parlamentul a adoptat proiectul de lege cunoscut sub numele „2 Mai”, initiat ca raspuns la tragicul eveniment din localitatea cu acelasi nume, unde un tanar drogat a provocat un accident mortal, luand viata […]The post S-a votat legea "2 Mai"! "Nenorocitii sa nu mai primeasca pedepse cu suspendare" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ministerul Familiei lanseaza programele StudentInvest si Family Start, in martie

publicat 2024-03-05 12:45:17 (Puterea)
Ministerul Familiei lanseaza programele StudentInvest si Family Start, in martie Ministerul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse anunta demararea procesului de creditare a celor doua programe guvernamentale, StudentInvest si Family Start, in martie. Programele constituie un sprijin financiar pentru studenti sau familii prin acordarea de imprumuturi de maxim 75.000 lei, respectiv maxim 150.000 lei, cu garantii, dobanzi si comisioane aferente creditelor, subventionate de stat. "Semnarea […]The post Ministerul Familiei lanseaza programele StudentInvest si... ...continuare.

Doi romani din Italia au spart casa unui barbat care castigase 5 milioane Euro la loto. L-au incuiat in dulap si l-au jefuit

publicat 2024-03-05 12:45:15 (ProTV)
Doi romani din Italia au spart casa unui barbat care castigase 5 milioane Euro la loto. L-au incuiat in dulap si l-au jefuit Scenariu de film pus la cale de doi români si un moldovean pentru a da spargerea în locuinta unui italian. Cei trei barbati au aflat ca victima câstigase 5 milioane de euro la loto. ...continuare.

Proiect de lege adoptat de Camera Deputatilor: Donatorii de sange vor beneficia de reducerea impozitelor

publicat 2024-03-05 12:45:15 (ProTV)
Proiect de lege adoptat de Camera Deputatilor: Donatorii de sange vor beneficia de reducerea impozitelor Proiectul de lege are ca obiect de reglementare instituirea posibilitatii acordarii, de catre consiliile locale, a unei reduceri procentuale a impozitelor pe cladiri si pe teren pentru persoanele fizice care fac dovada a minimum trei donari de sânge. ...continuare.

Bayern i-a gasit inlocuitor lui Thomas Tuchel. Discutiile sunt avansate

publicat 2024-03-05 12:45:14 (OnlineSport)
Bayern i-a gasit inlocuitor lui Thomas Tuchel. Discutiile sunt avansate Din sezonul urmator echipa germana Bayern Munchen va avea un nou antrenor pe banca tehnica. ...continuare.

Rafael Nadal va juca la Indian Wells si n-are o misiune prea usoara

publicat 2024-03-05 12:45:14 (OnlineSport)
Rafael Nadal va juca la Indian Wells si n-are o misiune prea usoara Fostul lider mondial îsi face la turneul californian a doua revenire din acest an. Rafael Nadal a revenit pe teren într-un demonstrativ contra lui Carlos Alcaraz ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.