EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Acum este momentul sa va luati bilete de avion. Sunt cele mai mari reduceri la Wizz Air, Tarom, Ryan Air

publicat 2024-03-16 11:00:06 (Click)
Acum este momentul sa va luati bilete de avion. Sunt cele mai mari reduceri la Wizz Air, Tarom, Ryan Air Este perioada celor mai ieftine bilete de avion din tot anul cand Wizz Air, Tarom, Ryan Air si alte companii aeriene ...continuare.

Care este documentul extrem de important pe care toti pensionarii il vor primi: "Vor afla exact cati bani vor lua"

publicat 2024-03-16 11:00:06 (Click)
Care este documentul extrem de important pe care toti pensionarii il vor primi: Vor afla exact cati bani vor lua Daniel Baciu, seful Casei Nationale de Pensii Publice, a prezentat ca pensionarii din Romania vor primi un document detaliat care va indica exact suma pensiei pe care o vor primi incepand cu data de 1 septembrie 2024. ...continuare.

Inteligenta artificiala, reglementata in UE | Brando Benifei, europarlamentar: "Prima legislatie cuprinzatoare la nivel global pentru riscurile AI"

publicat 2024-03-16 11:00:06 (Antena3)
Inteligenta artificiala, reglementata in UE | Brando Benifei, europarlamentar: Prima legislatie cuprinzatoare la nivel global pentru riscurile AI Parlamentul European a aprobat noile norme pentru a se asigura ca inteligenta artificiala este de incredere, sigura si respecta drepturile fundamentale. Brando Benifei, europarlamentar si raportor pentru legea privind inteligenta artificiala, a dezbatut acest subiect cu Sabina Iosub, in emisiunea Be EU. ...continuare.

Marcel Bolos: Afacerile de tip IMM genereaza locuri de munca si venituri in comunitatile mici

publicat 2024-03-16 11:00:04 (Adevarul)
Marcel Bolos: Afacerile de tip IMM genereaza locuri de munca si venituri in comunitatile mici Afacerile mici sunt o parte esentiala a economiei, pentru care trebuie sa ne luptam, intrucat genereaza locuri de munca si venituri in comunitatile mici, afirma Marcel Bolos. ...continuare.

Rapid, pe un butoi cu pulbere. Peluza lui Bocciu, care a intors spatele echipei, luata in colimator de Bergodi

publicat 2024-03-16 11:00:04 (Adevarul)
Rapid, pe un butoi cu pulbere. Peluza lui Bocciu, care a intors spatele echipei, luata in colimator de Bergodi In Giulesti, mai important e liderul arestat decat echipa. ...continuare.

Cum reuseste o profesoara sa desfasoare cursuri secrete pentru a combate indoctrinarea ruseasca in Ucraina ocupata

publicat 2024-03-16 11:00:04 (Adevarul)
Cum reuseste o profesoara sa desfasoare cursuri secrete pentru a combate indoctrinarea ruseasca in Ucraina ocupata La fel ca milioane de alti ucraineni, in primele saptamani ale invaziei pe scara larga de catre Rusia a Ucrainei, Nataliia (nu numele ei real) a fost fortata sa plece de acasa. Acum, ea desfasoara cursuri online secrete, astfel incat copiii din zonele ocupate sa aiba acces la cultura ucraineana. ...continuare.

Trump vrea sa isi amane toate procesele penale pana dupa alegeri. BBC: Daca va castiga, ar putea face sa dispara toate cazurile

publicat 2024-03-16 11:00:04 (Adevarul)
Trump vrea sa isi amane toate procesele penale pana dupa alegeri. BBC: Daca va castiga, ar putea face sa dispara toate cazurile Cursul proceselor penale in care este implicat Donald Trump arata ca este tot mai putin probabil ca fostul presedinte american sa fie judecat inainte de alegerile prezidentiale din noiembrie. ...continuare.

Statele Unite vor sa faca un exemplu din cazul Sam Bankman-Fried: Procurorii americani vor sa il trimita la inchisoare pentru 50 de ani pentru ca a orchestrat "una dintre cele mai mari fraude financiare din lume", furand peste 8 mld. dolari de la clienti si investitori

publicat 2024-03-16 10:45:32 (Ziarul-Financiar)
Statele Unite vor sa faca un exemplu din cazul Sam Bankman-Fried: Procurorii americani vor sa il trimita la inchisoare pentru 50 de ani pentru ca a orchestrat una dintre cele mai mari fraude financiare din lume, furand peste 8 mld. dolari de la clienti si investitori Autor: Stefan Stan Sam Bankman-Fried ar trebui sa fie trimis la inchisoare pentru o perioada de pana la 50 de ani pentru "orchestrarea uneia dintre cele mai mari fraude financiare din istorie", au declarat procurorii americani in fata judecatorului inainte de pronuntarea sentintei fondatorului FTX din aceasta luna, scrie FT. ...continuare.

Schimbari uriase in una dintre cele mai fierbinti piete imobiliare din lume: Comisioanele agentilor imobiliar se vor prabusi, dupa ce ajunsesera la sume absurde

publicat 2024-03-16 10:45:32 (Ziarul-Financiar)
Schimbari uriase in una dintre cele mai fierbinti piete imobiliare din lume: Comisioanele agentilor imobiliar se vor prabusi, dupa ce ajunsesera la sume absurde Autor: Stefan Stan Asociatia Nationala a Agentilor Imobiliari a ajuns la o intelegere intr-o serie de procese intentate de vanzatorii de locuinte care sustin ca grupul comercial a conspirat pentru a umfla comisioanele agentilor, a anuntat vineri, intr-un acord care va remodela modul in care sunt vandute locuintele in SUA. ...continuare.

Cel mai bogat indian este din nou sub vizorul anchetatorilor americani: SUA il cerceteaza pe miliardarul Gautam Adani pentru dare de mita. El are o avere de 100 de miliarde de dolari

publicat 2024-03-16 10:45:32 (Ziarul-Financiar)
Cel mai bogat indian este din nou sub vizorul anchetatorilor americani: SUA il cerceteaza pe miliardarul Gautam Adani pentru dare de mita. El are o avere de 100 de miliarde de dolari Autor: Stefan Stan Statele Unite si-au extins investigatia asupra grupului indian Adani Group pentru a se concentra asupra comportamentului fondatorului sau, Gautam Adani, si pentru a stabili daca este posibil ca firma sa se fi implicat in mita, relateaza Bloomberg News. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.