EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Noile tehnologii, o sansa la viata pentru pacientii oncologici  

publicat 2024-03-12 09:30:08 (Jurnalul-National)
Noile tehnologii, o sansa la viata pentru pacientii oncologici    "Castiga lupta cu cancerul - noile arme" va fi tema conferintei organizate astazi de postul de televiziune Antena 3 CNN, parte a Intact Media Group. ...continuare.

Se inmultesc "zonele fierbinti": Europa, pandita de 36 de riscuri climatice majore

publicat 2024-03-12 09:30:08 (Jurnalul-National)
Se inmultesc zonele fierbinti: Europa, pandita de 36 de riscuri climatice majore Caldura extrema, seceta, incendiile de vegetatie si inundatiile se vor agrava in Europa, chiar si in cazul unor scenarii optimiste de incalzire globala, si vor afecta conditiile de viata pe intregul continent. ...continuare.

Filmul de pe Netflix care are la baza o poveste adevarata ce iti va lasa un gol imens in inima. Povestea te va cutremura

publicat 2024-03-12 09:30:03 (Click)
Filmul de pe Netflix care are la baza o poveste adevarata ce iti va lasa un gol imens in inima. Povestea te va cutremura Acest film misterios disponibil pe Netflix exploreaza secretele intunecate si pericolele din spatele disparitiei lui Shannan. ...continuare.

C.O.T.A.R - USR: Sorin Grindeanu favorizeaza taximetristii si incurca piata! TAXIMETRISTI: Incurcam Piata Constitutiei, in 4.000 de exemplare!

publicat 2024-03-12 09:30:03 (Bursa)
Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (C.O.T.A.R.) va participa la protestul organizat miercuri, intre orele 09:00-18:00, in Piata Constitutiei, din Capitala. Vor fi la protest peste 4.000 de taxiuri, pentru a cere drepturi egale cu ale firmelor de transport alternative ...continuare.

"A murit in somn, in weekend": Eric Carmen, solistul trupei Raspberries, s-a stins din viata

publicat 2024-03-12 09:30:03 (Antena3)
A murit in somn, in weekend: Eric Carmen, solistul trupei Raspberries, s-a stins din viata Eric Carmen a devenit celebru in intreaga lume pentru "Go All the Way" si "I Wanna Be With You", hituri uriase cu trupa Raspberries, apoi in cariera solo, cu melodiile "All by Myself" si "Hungry Eyes". ...continuare.

Un copil de 12 ani a disparut, in Botosani. Baiatul a plecat la scoala si nu s-a mai intors acasa | Politia e in alerta!

publicat 2024-03-12 09:30:03 (Antena3)
Un copil de 12 ani a disparut, in Botosani. Baiatul a plecat la scoala si nu s-a mai intors acasa | Politia e in alerta! Un copil in varsta de 12 ani este disparut de mai bine de 24 de ore de la domiciliul sau, din satul Oraseni Deal, comuna Curtesti, judetul Botosani. Baiatul a plecat la scoala si nu s-a mai intors acasa. ...continuare.

Giles Portman, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, a aflat in direct la Antena 3 CNN ce inseamna "a-ti sari mustarul" si "a freca menta"

publicat 2024-03-12 09:30:03 (Antena3)
Giles Portman, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, a aflat in direct la Antena 3 CNN ce inseamna a-ti sari mustarul si a freca menta Giles Matthew Portman, ambasadorul Regatului Unit si Irlandei de Nord la Bucuresti, a fost invitatul Anei Iorga, la rubrica Pe Cuvant, acolo unde a explicat cat de greu i-a fost sa inteleaga limba romana. Totodata, ambasadorul a aflat, in direct la Antena 3 CNN, ce inseamna "a freca menta". ...continuare.

Fratii Tate, prima reactie dupa ce au fost retinuti in baza unui mandat european emis in UK: "In fata adversitatii, isi trag puterea din sprijinul celor dragi"

publicat 2024-03-12 09:30:03 (Antena3)
Fratii Tate, prima reactie dupa ce au fost retinuti in baza unui mandat european emis in UK: In fata adversitatii, isi trag puterea din sprijinul celor dragi "Intr-o turnura socanta a evenimentelor, aseara, 11 martie 2024, fratii Andrew si Tristan Tate au fost retinuti cu forta timp de 24 de ore si au primit un mandat european de arestare din partea autoritatilor britanice.", a transmis echipa de comunicare a fratilor Tate, care ofera mai multe detalii despre urmatorii pasi ce vor fi parcursi de cei doi. ...continuare.

Subprefect ales rector, in Dambovita. Ioan Corneliu Salisteanu conduce acum si Universitatea Valahia din Targoviste

publicat 2024-03-12 09:30:02 (Adevarul)
Subprefect ales rector, in Dambovita. Ioan Corneliu Salisteanu conduce acum si Universitatea Valahia din Targoviste Subprefectul de Dambovita Ioan Corneliu Salisteanu a fost ales in functia de rector al Universitatii Valahia din Targoviste, obtinand cele mai multe voturi. Procesul electoral a fost marcat de plangeri si dispute. ...continuare.

Ce consecinte la orizont dupa ce Viktor Orban a transmis angajamentul lui Trump de a da zero bani pentru Ucraina?

publicat 2024-03-12 09:30:02 (Adevarul)
Ce consecinte la orizont dupa ce Viktor Orban a transmis angajamentul lui Trump de a da zero bani pentru Ucraina? "Are o viziune foarte clara cu care e greu sa nu fii de acord." ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.