EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Engie cumpara un parc eolian de 80 MWp din Constanta si isi dubleaza capacitatea de productie de energie verde, al doilea pilon major pentru dezvoltarea businessului in Romania

publicat 2024-01-23 09:30:18 (Ziarul-Financiar)
Engie cumpara un parc eolian de 80 MWp din Constanta si isi dubleaza capacitatea de productie de energie verde, al doilea pilon major pentru dezvoltarea businessului in Romania Autor: Cristina Bellu Engie Romania, cel mai mare jucator din domeniul distributiei si furnizarii de gaze naturale, anunta semnarea acordului pentru achizitia unui parc eolian cu o capacitate instalata totala de 80 MWp, detinut majoritar de catre Grupul EnerCap in localitatea Chirnogeni, din judetul Constanta. ...continuare.

Enigma RCA continua. Daca prima medie s-a dublat in ultimii cinci ani, de ce asiguratorii insista in continuare ca trebuie sa creasca?

publicat 2024-01-23 09:30:18 (Ziarul-Financiar)
Enigma RCA continua. Daca prima medie s-a dublat in ultimii cinci ani, de ce asiguratorii insista in continuare ca trebuie sa creasca? Piata asigurarilor este din nou eclipsata de singurul segment care da batai de cap atat asiguratorilor, cat si tuturor romanilor, respectiv asigurarea obligatorie auto (RCA). ...continuare.

Avertizari Cod galben de ceata, polei si lapovita in zone din Moldova, Crisana si Banat

publicat 2024-01-23 09:30:14 (ProTV)
Avertizari Cod galben de ceata, polei si lapovita in zone din Moldova, Crisana si Banat Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, noi avertizari nowcasting Cod galben de ceata, polei si lapovita, valabile în mai multe zone din Moldova, Crisana si Banat, în orele urmatoare. ...continuare.

Ion Cristoiu, despre mitingul din Piata Constitutiei: Nicusor Dan a fost smecher. A primit ordin si i-a sarit in ajutor lui Ciolacu. Aceasta comedie a impins protestul real al fermierilor in plan secund

publicat 2024-01-23 09:30:12 (Mediafax)
Ion Cristoiu, despre mitingul din Piata Constitutiei: Nicusor Dan a fost smecher. A primit ordin si i-a sarit in ajutor lui Ciolacu. Aceasta comedie a impins protestul real al fermierilor in plan secund Publicistul Ion Cristoiu afirma ca primarul Capitalei, Nicusor Dan, a indeplinit un ordin atunci cand a autorizat mitingul din Piata Constitutiei, scopul fiind compromiterea protestului real al fermierilor si transportatorilor. ...continuare.

Actorul din "Fifty Shades of Grey", la spital cu suspiciune de atac de cord cauzat de o omida

publicat 2024-01-23 09:30:12 (Mediafax)
Actorul din Fifty Shades of Grey, la spital cu suspiciune de atac de cord cauzat de o omida Se crede ca incidentul suferit de Jaime Dornan a fost cauzat de firele de par de pe insecte, parte a mecanismului lor de aparare impotriva pradatorilor. Prietenul starului din "Fifty Shades of Grey", prezentatorul Gordon Smart, a suferit si el aceleasi simptome in acelasi timp. ...continuare.

Cea mai mare pierdere de la inceputul razboiului cu Hamas: 21 de soldati israelieni ucisi in sudul Fasiei Gaza

publicat 2024-01-23 09:30:12 (Mediafax)
Cea mai mare pierdere de la inceputul razboiului cu Hamas: 21 de soldati israelieni ucisi in sudul Fasiei Gaza Intr-o declaratie televizata marti, purtatorul de cuvant al Fortelor de Aparare ale Israelului, contraamiralul Daniel Hagari, a declarat ca doua cladiri s-au prabusit peste soldati in timpul unei operatiuni militare, scrie CNN. ...continuare.

Cat costa ciresele in ianuarie 2024? Pretul este astronomic

publicat 2024-01-23 09:30:08 (Jurnalul-National)
Cat costa ciresele in ianuarie 2024? Pretul este astronomic Chiar daca suntem in plina iarna, pe tarabele din pietele romanesti au aparut deja, timid, ciresele. ...continuare.

Cosmin Ghita, Nuclearelectrica: Pana in 2032 vom dubla productia de energie care nu genereaza emisii CO2

publicat 2024-01-23 09:30:08 (Income-Magazine)
Cosmin Ghita, Nuclearelectrica: Pana in 2032 vom dubla productia de energie care nu genereaza emisii CO2 Domeniul energetic este probabil cel mai puternic atu al Romaniei. Income Magazine a organizat, odata cu lansarea primului numar din 2024, conferinta „Solutii pentru Romania: Energia”. In cadrul conferintei Cosmin Ghita, directorul general al Nuclearelectrica, a dezvaluit ca productia de energie fara emisii CO2 a companiei se va dubla pana in 2032. In momentul de […] ...continuare.

Se intampla in Superliga: esec cu 0-6 "rasplatit" cu peste 200 000 de euro!

publicat 2024-01-23 09:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Se intampla in Superliga: esec cu 0-6 rasplatit cu peste 200 000 de euro! Antrenorii si fotbalistii de la Poli Iasi au scapat ieftin dupa prestatia dezastruoasa din primul meci oficial al anului, 0-6 cu Sepsi, la Sfantu Gheorghe. Antrenorul Leo Grozavu si compania nu numai ca nu au fost amendati, ba chiar au si primit peste 200.000 de euro! Gazeta Sporturilor va explica despre ce este vorba. ... ...continuare.

Daniel Baciu, seful Casei de Pensii, a anuntat ce se intampla cu pensionarii carora le scade pensia la recalculare

publicat 2024-01-23 09:30:03 (Click)
Daniel Baciu, seful Casei de Pensii, a anuntat ce se intampla cu pensionarii carora le scade pensia la recalculare Odata cu marea recalculare a pensiilor programata pentru septembrie, romanii se asteapta la vesti bune, dar pentru unii, schimbarea aduce surprize neplacute. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.