EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Gigantii americani Microsoft si Adobe ataca joburile gulerelor albe cu noi instrumente bazate pe AI

publicat 2024-03-04 13:30:11 (Mediafax)
Gigantii americani Microsoft si Adobe ataca joburile gulerelor albe cu noi instrumente bazate pe AI Cele doua activitati "de rutina" sunt compararea datelor financiare din mai multe sisteme diferite si realizarea de sumare sau identificarea unor informatii cheie din documente pdf de mari dimensiuni, scrie portalul CNBC, citat de Ziarul Financiar. ...continuare.

Suntem la jumatatea mediei europene la competente digitale de baza. GoIT lanseaza trei noi cursuri IT pentru piata din Romania

publicat 2024-03-04 13:30:11 (Mediafax)
Suntem la jumatatea mediei europene la competente digitale de baza. GoIT lanseaza trei noi cursuri IT pentru piata din Romania Potrivit raportului Comisiei Europene, anul trecut doar 9% dintre romani aveau competente IT peste nivelul elementar si 28% abilitati digitale de baza, care presupun folosirea celor mai populare aplicatii software si instrumente online. Acest lucru face ca 41% dintre companiile autohtone sa se confrunte cu un deficit de angajati cu suficiente cunostinte pentru a satisface nevoile actuale de business, conform studiului Delloite Global Human Capital Trends 2023. ...continuare.

Surse palestiniene: armata israeliana a facut cel mai mare raid la Ramallah din ultimii ani

publicat 2024-03-04 13:30:11 (Mediafax)
Surse palestiniene: armata israeliana a facut cel mai mare raid la Ramallah din ultimii ani Fortele israeliene au intrat peste noapte in orasul Ramallah din Cisiordania, au anuntat luni, surse palestiniene. ...continuare.

Un hot prins asupra faptului la Kiev a incercat sa arunce o grenada spre politistii care l-au urmarit. Risca inchisoarea pe viata

publicat 2024-03-04 13:30:09 (Libertatea)
Un hot prins asupra faptului la Kiev a incercat sa arunce o grenada spre politistii care l-au urmarit. Risca inchisoarea pe viata Barbatul a dat, duminica, impreuna cu un complice, o spargere la un magazin pentru animale de companie din Kiev, Ucraina si in momentul in care a fost prins de politisti a devenit violent, incercand sa detoneze o grenada, relateaza Ukrainska Pravda. Cei doi hoti au fortat usa magazinului cu o ranga, au distrus camerele de […] ...continuare.

Ucrainenii revendica un atac cibernetic asupra ministerului rus al Apararii

publicat 2024-03-04 13:30:09 (Jurnalul-National)
Ucrainenii revendica un atac cibernetic asupra ministerului rus al Apararii Agentia de informatii militare a Ucrainei sustine ca a lansat un atac cibernetic asupra ministerului rus al Apararii. Potrivit ucrainenilor, astfel s-a obtinut accesul la numeroase documente secrete. De asemenea, ucrainenii sustin ca au identificat "manageri rusi de rang inalt". ...continuare.

Gusta istoria din fiecare felie de pizza: Alegerea moderna italiana

publicat 2024-03-04 13:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Gusta istoria din fiecare felie de pizza: Alegerea moderna italiana Descopera o calatorie gustativa captivanta si sanatoasa, pornind de la radacinile italiene ale celei mai iubite preparate culinare - pizza. Inventata in Napoli, Italia, in secolul al XVIII-lea, pizza a calatorit prin timp si spatiu, cucerind inimile si stomacurile gurmanzilor din intreaga lume. Astazi, oamenii se indreapta cu incredere spre pizza datorita versatilitatii sale, gustului inconfundabil si a avantajelor pentru sanatate. ... ...continuare.

Planta nelipsita din ritualul de ingrijire al Cleopatrei. Asa isi intretinea frumusetea

publicat 2024-03-04 13:30:05 (Click)
Planta nelipsita din ritualul de ingrijire al Cleopatrei. Asa isi intretinea frumusetea Considerata un simbol al frumusetii, Cleopatra Stratan folosea o planta in toate ritualurile sale de infrumusetare - Negrilica. Povestile antice amintesc si de faptul ca Tutankhamon a fost fascinat de aceasta planta, incat ar fi luat-o cu el in mormant. ...continuare.

Storia: Chiriile au scazut in medie cu 3% in luna februarie

publicat 2024-03-04 13:30:04 (Bursa)
In luna februarie a acestui an s-au inregistrat cu 2% mai putine interactiuni intre chiriasi si cei care publica anunturi de inchiriere pe Storia, comparativ cu luna februarie a anului trecut. Totodata, comparand luna februarie cu luna ianuarie a acestui an, s-a observat o scadere de 3% a interactiunilor dintre chiriasi si cei care ofera spre inchiriere imobile. ...continuare.

Optimizarea SEO: ce este si cum iti poate ajuta afacerea?

publicat 2024-03-04 13:30:04 (Antena3)
Optimizarea SEO: ce este si cum iti poate ajuta afacerea? In ultimii ani, SEO a devenit o unealta din ce in ce mai indispensabila in cadrul strategiilor moderne de marketing online. Oferind numeroase avantaje si putand genera rezultate remarcabile in mediul online, serviciile SEO au devenit tot mai solicitate de catre antreprenorii care doresc sa isi dezvolte afacerea in anul 2024. ...continuare.

Ce este trivia si cum te poate ajuta sa-ti mentii creierul tanar?

publicat 2024-03-04 13:30:04 (Antena3)
Ce este trivia si cum te poate ajuta sa-ti mentii creierul tanar? Jocurile de trivia sunt un instrument fantastic pentru stimularea creierului si mentinerea agilitatii mentale. Acestea testeaza cunostintele si rapiditatea de gandire, oferind in acelasi timp o sursa de distractie si invatare continua. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.