EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Americanul care s-a mutat in Romania din dragoste pentru o gorjeanca. Casatoria, la un pas sa fie blocata de birocratie

publicat 2024-03-04 05:15:02 (Adevarul)
Americanul care s-a mutat in Romania din dragoste pentru o gorjeanca. Casatoria, la un pas sa fie blocata de birocratie Un american s-a mutat in Romania, intr-un mic oras din judetul Gorj, din dragoste pentru o romanca pe care a cunoscut pe Internet. Acum, cei doi doi formeaza o familie, iar Michael Bush este captivat de Romania ...continuare.

Asa ceva nu putea fi regizat! Tot ce s-a intamplat la Netflix Slam, "demonstrativul" de milioane Nadal - Alcaraz + punctul meciului

publicat 2024-03-04 05:00:23 (Gazeta-Sporturilor)
Asa ceva nu putea fi regizat! Tot ce s-a intamplat la Netflix Slam, demonstrativul de milioane Nadal - Alcaraz + punctul meciului Netflix Slam. "Demonstrativul" Rafael Nadal - Carlos Alcaraz, primul eveniment sportiv din istorie transmis live de platforma de streaming americana, s-a incheiat cu victoria celui mai tanar dintre spanioli. Carlitos a triumfat in show-ul din Las Vegas, 3-6, 6-4, 14-12, intens mediatizatul eveniment transformandu-se pana la urma intr-un succes. ... ...continuare.

Masurile disperate pe care le ia un primar pentru a aduce medici la tara. Doctori atrasi la sat cu cazare si transport gratuit

publicat 2024-03-04 04:00:04 (Adevarul)
Masurile disperate pe care le ia un primar pentru a aduce medici la tara. Doctori atrasi la sat cu cazare si transport gratuit Primarul unei comune din Romania incearca sa-i atraga pe medici la spitalul din localitate oferindu-le gratuit cazare si transport. In plus, edilul reabiliteaza si cladirea in care functioneaza unitatea medicala. Vorbim despre un imobil vechi de peste 50 de ani, niciodata consolidat ...continuare.

Inchisoarea din care au evadat sute de detinuti periculosi: "Nimeni nu va fi crutat"

publicat 2024-03-04 03:15:09 (Money.ro)
Inchisoarea din care au evadat sute de detinuti periculosi: Nimeni nu va fi crutat Politistii se plang ca evadarea in masa din penitenciarul din capitala Port-au-Prince poate duce la un adevarat dezastru. Sindicalistii din Politie au cerut, oficial, pe X, tuturor politistilor din oras sa puna mana pe arma pentru a mentine controlul asupra penitenciarului, pentru ca "nimeni nu va fi crutat". Inchisoarea din care au evadat sute de […]Articolul Inchisoarea din care au evadat sute de detinuti periculosi: "Nimeni nu va fi crutat" apare prima data in Money. ...continuare.

FCSB - Petrolul Ploiesti 1-0 in etapa a 29-a a Superligii. Meciul, decis de autogolul lui Ticu

publicat 2024-03-04 03:00:17 (Money.ro)
FCSB - Petrolul Ploiesti 1-0 in etapa a 29-a a Superligii. Meciul, decis de autogolul lui Ticu FCSB a invins duminica seara, pe teren propriu, scor 1-0, gruparea Petrolul Ploiesti, intr-un meci din etapa a 29-a a Superligii, informeaza news.ro.Articolul FCSB - Petrolul Ploiesti 1-0 in etapa a 29-a a Superligii. Meciul, decis de autogolul lui Ticu apare prima data in Money. ...continuare.

2 milioane de euro pentru o executie: Interpolul destrama un grup de ucigasi sub contract cu numele de cod "Ithaca"

publicat 2024-03-04 03:00:03 (Adevarul)
2 milioane de euro pentru o executie: Interpolul destrama un grup de ucigasi sub contract cu numele de cod Ithaca Politia greaca a facut o declaratie cu privire la arestarea de catre Interpol a unui grup de ucigasi profesionisti care comite crime prin contract in Grecia. Grupul a comis peste 60 de crime la comanda. ...continuare.

Astazi incep simularile la probele bacalaureatului

publicat 2024-03-04 02:30:07 (Jurnalul-National)
Astazi incep simularile la probele bacalaureatului Elevii de clasa a 12-a incep, luni, probele scrise ale simularii examenului national de bacalaureat. ...continuare.

La Kiev s-a spus ca situatia de la granita cu Polonia a depasit economia si moralitatea

publicat 2024-03-04 02:30:02 (Adevarul)
La Kiev s-a spus ca situatia de la granita cu Polonia a depasit economia si moralitatea Presedintele ucrainean Vladimir Zelensky considera ca Varsovia nu ar trebui sa foloseasca situatia din Ucraina "in lupta politica interna". ...continuare.

AFP: 10 persoane ucise in timpul evadarii in masa a prizonierilor din Haiti

publicat 2024-03-04 02:15:02 (Adevarul)
AFP: 10 persoane ucise in timpul evadarii in masa a prizonierilor din Haiti Membrii gruparilor armate au atacat anterior principala inchisoare a tarii din Port-au-Prince. ...continuare.

Joe Biden avertizeaza ca masinile smart chinezesti ar putea fi o amenintare la adresa securitatii SUA

publicat 2024-03-04 00:45:26 (Ziarul-Financiar)
Joe Biden avertizeaza ca masinile smart chinezesti ar putea fi o amenintare la adresa securitatii SUA Autor: Catalina Apostoiu Presedintele american Joe Biden a cerut lansarea unei anchete care sa determine daca autovehiculele "conectate" chinezesti, inclusiv cele electrice, reprezinta un risc de securitate pentru americani, in conditiile in care acestia incearca sa opreasca China de la a invada piata americana, conform Financial Times. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.