EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un catel a fost salvat la limita dupa ce s-a aventurat pe suprafata unui lac inghetat

publicat 2024-03-07 08:00:16 (ProTV)
Un catel a fost salvat la limita dupa ce s-a aventurat pe suprafata unui lac inghetat Un border collie din statul american Minnesota a dat de necaz.   ...continuare.

Penelope Cruz si Brad Pitt, surpriza serii la prezentarea casei Chanel de la Saptamana Modei de la Paris | GALERIE FOTO

publicat 2024-03-07 08:00:16 (ProTV)
Penelope Cruz si Brad Pitt, surpriza serii la prezentarea casei Chanel de la Saptamana Modei de la Paris | GALERIE FOTO Penelope Cruz si Brad Pitt au fost surpriza serii la prezentarea casei Chanel de la Saptamâna Modei de la Paris. Cei doi actori au aparut într-un scurt film de lansare a noii colectii Chanel. ...continuare.

Nikki Haley i-a lasat cale libera lui Donald Trump. Ce se va intampla cu voturile republicanei. "Mi se face rau"

publicat 2024-03-07 08:00:16 (ProTV)
Nikki Haley i-a lasat cale libera lui Donald Trump. Ce se va intampla cu voturile republicanei. Mi se face rau Ce se va întâmpla cu voturile republicanei Nikki Haley. Este întrebarea arzatoare a momentului, pentru echipele de campanie ale lui Donald Trump si Joe Biden, singurii ramasi în cursa alegerilor primare pentru candidatura la Casa Alba. ...continuare.

Noua mascota a unei gradini zoologice din Anglia este porcusorul spinos "Dakari"

publicat 2024-03-07 08:00:16 (ProTV)
Noua mascota a unei gradini zoologice din Anglia este porcusorul spinos Dakari Un porcusor spinos - dragalas peste masura - a devenit mascota unei gradini zoologice din Anglia. ...continuare.

Elevii unei scoli din Bistrita au reusit sa stranga peste o tona de electronice, electrocasnice si sticla pentru reciclare

publicat 2024-03-07 08:00:16 (ProTV)
Elevii unei scoli din Bistrita au reusit sa stranga peste o tona de electronice, electrocasnice si sticla pentru reciclare Elevii unei scoli din Bistrita au venit la cursuri, în ultimele zile, nu doar cu ghiozdanele, ci si cu pungi sau cutii pline de vechituri, numai bune de reciclat. ...continuare.

Apple escaladeaza o disputa cu Epic Games, blocand aplicatia pentru jocul Fortnite in Europa

publicat 2024-03-07 08:00:15 (Money.ro)
Apple escaladeaza o disputa cu Epic Games, blocand aplicatia pentru jocul Fortnite in Europa Cele doua companii se afla intr-o lupta juridica din 2020, cand firma de jocuri video a sustinut ca practica Apple de a percepe comisioane de pana la 30% pentru platile in aplicatie pe iPhone si alte dispozitive a incalcat regulile antitrust din SUA.Pentru a distribui software pe iPhone-urile Apple, dezvoltatorii trebuie sa creeze un cont la Apple si sa accepte termenii acestuia.Apple a desfiintat unele dintre conturile de dezvoltator ale Epic in 2020, cand Epic a creat o actualizare a... ...continuare.

Conservatorii europeni o vor sustine pe von der Leyen pentru al doilea mandat la sefia Comisiei Europene

publicat 2024-03-07 08:00:15 (Mediafax)
Conservatorii europeni o vor sustine pe von der Leyen pentru al doilea mandat la sefia Comisiei Europene Von der Leyen este singura candidata la votul PPE de joi, lucru care marcheaza, cel mai probabil, o reconfirmare a sa pentru un al doilea mandat. ...continuare.

Bursa. BET a urcat cu 2,4% in februarie, cea mai buna a doua luna a anului din 2019

publicat 2024-03-07 08:00:15 (Mediafax)
Bursa. BET a urcat cu 2,4% in februarie, cea mai buna a doua luna a anului din 2019 Bursa locala s-a apreciat luna trecuta cu 2,4% prin indicele BET, ajuns la 15.891 de puncte pe 29 februarie, dupa ce atinsese anterior un nou maxim istoric. A fost cea mai buna evolutie pentru BET in a doua luna a anului din februarie 2019, cand dinamica a constat intr-un avans de 10,4%, relateaza Ziarul Financiar. ...continuare.

Karl Nehammer, prezent astazi la Bucuresti. Cancelarul austriac se intalneste cu presedintele Iohannis, inainte de a merge la Congresul PPE

publicat 2024-03-07 08:00:14 (Libertatea)
Karl Nehammer, prezent astazi la Bucuresti. Cancelarul austriac se intalneste cu presedintele Iohannis, inainte de a merge la Congresul PPE Cancelarul austriac Karl Nehammer vine joi, 7 martie, la Congresul Partidului Popular European (PPE) de la Bucuresti. Nehammer va fi primit in cursul dimineatii de presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, unde cei doi vor avea o intrevedere. Intrevederea cu Karl Nehammer este programata la ora 10.30, la Palatul Cotroceni, potrivit agendei publice a lui Iohannis, […] ...continuare.

Sanctiuni penale pentru parintii copiilor violenti. Victimele minorilor sunt fara aparare

publicat 2024-03-07 08:00:13 (Jurnalul-National)
Sanctiuni penale pentru parintii copiilor violenti. Victimele minorilor sunt fara aparare Violenta in randul minorilor, in scoli sau in afara acestora, este in crestere, insa nimeni nu gaseste solutii pentru diminuarea acestui fenomen. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.