EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Danubiu Enterprises va dezvolta un proiect de retail in valoare de peste 10 milioane euro

publicat 2024-03-07 13:00:06 (Bursa)
Danubiu Enterprises, dezvoltator de real estate comercial (spatii logistice si de retail), are in plan pentru anul 2024 sa inceapa dezvoltarea unui proiect de retail in valoare de peste 10 milioane de euro, deschis spre inchiriere vanzatorilor angro si cash and carry (de produse alimentare si nonalimentare). ...continuare.

Un traficant drogat a accidentat intentionat cu masina un politist, in momentul flagrantului, in Targu Secuiesc

publicat 2024-03-07 13:00:06 (Antena3)
Un traficant drogat a accidentat intentionat cu masina un politist, in momentul flagrantului, in Targu Secuiesc Un traficant de droguri a accidentat intentionat cu masina un politist de la Crima Organizata in timpul unui flagrant. Colegii politistului peste care a dat individul cu autoturismul au tras focuri de arma pentru a-l putea opri pe barbatul care avea la el substante interzise. ...continuare.

Suma exorbitanta cheltuita de SUA pentru intretinerea unui superiaht confiscat de la un oligarh rus

publicat 2024-03-07 13:00:05 (Adevarul)
Suma exorbitanta cheltuita de SUA pentru intretinerea unui superiaht confiscat de la un oligarh rus Guvernul american aloca aproape un milion de dolari pe luna pentru intretinerea unui superiaht luxos confiscat de la un oligarh rus supus unor sanctiuni, relateaza CNN. ...continuare.

Nehammer a reluat tema migratiei, prin care a blocat aderarea completa a Romaniei la Schengen, la Congresul PPE

publicat 2024-03-07 13:00:05 (Adevarul)
Nehammer a reluat tema migratiei, prin care a blocat aderarea completa a Romaniei la Schengen, la Congresul PPE Cancelarul austriac, Karl Nehammer, a vorbit, in discursul sustinut la Congresul Popularilor Europeni, care are loc la Bucuresti, despre necesitatea intaririi granitelor UE, cu referire la migratia ilegala - tema invocata de Austria pentru blocarea aderarii Romaniei la Schengen. ...continuare.

File de istorie: "Procesul-monstru de la Arad". Cum au fost anchetati taranii romani dupa ce s-au opus iluminarii comunei

publicat 2024-03-07 13:00:04 (Adevarul)
File de istorie: Procesul-monstru de la Arad. Cum au fost anchetati taranii romani dupa ce s-au opus iluminarii comunei Mai multi tarani din judetul Arad au fost anchetati si trimisi in judecata fiind acuzati de rascoala prin faptul ca s-au opus iluminarii comunei cu ocazia serbarilor mileniale maghiare, in anul 1896. ...continuare.

Klaus Iohannis: "Am convenit cu Karl Nehammer sa continuam procesul pentru aderarea completa a Romaniei la Spatiul Schengen"

publicat 2024-03-07 12:45:03 (Antena3)
Klaus Iohannis: Am convenit cu Karl Nehammer sa continuam procesul pentru aderarea completa a Romaniei la Spatiul Schengen Presedintele Klaus Iohannis anunta ca a avut discutii cu cancelarul Austriei, Karl Nehammer, cu privire la aderarea completa a Romaniei la Spatiul Schengen. ...continuare.

Ninsorile revin in Romania! Meteorologii au anuntat cat mai tine frigul

publicat 2024-03-07 12:45:03 (Antena3)
Ninsorile revin in Romania! Meteorologii au anuntat cat mai tine frigul Meteorologii anunta ca scad drastic temperaturile in tara noastra si se intorc ninsorile. ...continuare.

Confindustria Romania sustine dezvoltarea conexiunilor aeriene intre Aeroportul International Sibiu si regiunile cheie din Italia

publicat 2024-03-07 12:30:02 (Bursa)
In cadrul unei intalniri ce a avut loc in data de 5 martie 2024 la sediul Aeroportului International Sibiu reprezentantii Confindustria Romania, singura entitate patronala recunoscuta oficial de catre Guvernul Romaniei, in vederea reprezentarii comunitii de afaceri italiene, si-au exprimat un interes ferm in promovarea si sustinerea dezvoltarii conexiunilor aeriene intre Aeroportul International Sibiu si regiuni cheie din Italia. ...continuare.

A inceput a doua zi a Congresului PPE

publicat 2024-03-07 12:30:02 (Bursa)
*ACTUALIZARE - Ursula von der Leyen: 'Putin este vinovat pentru crime de razboi si va trebui sa plateasca' --- *ACTUALIZARE - Ursula von der Leyen: 'Suntem atat de mandri de Klaus Iohannis, pentru conducerea Romaniei' --- *ACTUALIZARE - Ursula von der Leyen: 'Noi decidem cine vine in Europa, nu retelele de contrabandisti si traficantii' --- A doua zi a Congresului Partidului Popular European, care are loc la Romexpo, a inceput astazi cu o serie de discursuri ale Presedintelui Comisiei... ...continuare.

123Credit a inaugurat al cincilea Hub de credite

publicat 2024-03-07 12:30:01 (Adevarul)
123Credit a inaugurat al cincilea Hub de credite Pentru 123credit.ro anul 2023 a fost anul expansiunii accelerate, pe langa extinderea retelei de brokeri de credite la peste 120 de specialisti la nivel national, inaugurand si primele patru birouri fizice, in Bucuresti, Cluj si Oradea. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.