EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Taxa ascunsa pentru romanii care isi platesc facturile cu cardul de energie. Multi beneficiari nu stiu de clauza recenta intrata in functiune

publicat 2024-01-22 17:15:06 (Antena3)
Taxa ascunsa pentru romanii care isi platesc facturile cu cardul de energie. Multi beneficiari nu stiu de clauza recenta intrata in functiune O noua taxa pentru romanii care beneficiaza de card de energie a aparut recent, iar multi dintre ei nici nu stiu inca de existenta ei. ...continuare.

Incendiu urias la fabrica Fornetti din Timis. Intervin peste 60 de pompieri

publicat 2024-01-22 17:15:04 (Adevarul)
Incendiu urias la fabrica Fornetti din Timis. Intervin peste 60 de pompieri Un incendiu de mari proportii a izbucnit, luni dupa-amiaza, la fabrica Fornetti, din Hodoni, judetul Timis. Din primele informatii nu exista victime, dar incendiul se intinde pe aproximativ 2.000 de metri patrati, la fata locului fiind trimisi peste 60 de pompieri. ...continuare.

Forta de munca este inca mai ieftina decat inteligenta artificiala STUDIU

publicat 2024-01-22 17:15:04 (Adevarul)
Forta de munca este inca mai ieftina decat inteligenta artificiala STUDIU Inteligenta artificiala (AI) nu poate inlocui chiar acum majoritatea lucratorilor din punct de vedere al raportului cost/eficienta, se arata intr-un studiu amplu realizat de MIT. ...continuare.

Un sofer beat a ambalat motorul pana i-a luat foc masina. Omul avea permisul auto anulat

publicat 2024-01-22 17:15:03 (Adevarul)
Un sofer beat a ambalat motorul pana i-a luat foc masina. Omul avea permisul auto anulat Un sofer din Suceava a ambalat motorul pana i-a luat foc masina, care a fost in cele din urma distrusa in totalitate de flacari. Conducatorul auto era atat de beat incat politistii nu l-au putut testa cu etilotestul. ...continuare.

Campionat ilegal de lupte de caini din Republica Moldova, descoperit de politistii romani VIDEO

publicat 2024-01-22 17:15:02 (Adevarul)
Campionat ilegal de lupte de caini din Republica Moldova, descoperit de politistii romani VIDEO Oamenii legi au efectuat zeci de perchezitii in cadrul unui dosar penal cu privire la savarsirea infractiunilor de schingiuirea animalelor si organizarea si participarea la lupte de caini. ...continuare.

Diferente esentiale intre PFA si SRL: Ce trebuie sa stii inainte de infiintare (P)

publicat 2024-01-22 17:00:17 (Ziarul-Financiar)
Diferente esentiale intre PFA si SRL: Ce trebuie sa stii inainte de infiintare (P) Alegerea structurii juridice corecte este o decizie cruciala pentru orice antreprenor, cu implicatii directe asupra administrarii, fiscalitatii si expansiunii afacerii. In Romania, Persoana Fizica Autorizata (PFA) si Societatea cu Raspundere Limitata (SRL) sunt doua dintre cele mai populare forme juridice pentru desfasurarea activitatilor economice. In acest articol, un avocat in Cluj ne explica diferentele fundamentale intre PFA si SRL, evidentiind aspectele cheie pe care antreprenorii... ...continuare.

Bursa. Actionarii Hidroelectrica ii numesc pe Petre Nicolescu, Cristian Stoina si Ana-Barbara Bobirca in Consiliul de Supraveghere pana in 2027. Se aproba preluarea afacerii de la UCM Resita si crearea unei noi entitati

publicat 2024-01-22 17:00:17 (Ziarul-Financiar)
Bursa. Actionarii Hidroelectrica ii numesc pe Petre Nicolescu, Cristian Stoina si Ana-Barbara Bobirca in Consiliul de Supraveghere pana in 2027. Se aproba preluarea afacerii de la UCM Resita si crearea unei noi entitati Autor: Eduard Ivanovici Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica (H2O), cea mai profitabila companie din portofoliul statului roman, are incepand de luni trei membri permanenti pana la data de 28 martie 2027, deci pe o perioada de peste trei ani care coincide cu durata ramasa din mandatul acordat membrilor CS care sunt in functie. ...continuare.

Gordon - 30 de ani de pasiune pentru lapte de calitate (P)

publicat 2024-01-22 17:00:17 (Ziarul-Financiar)
Gordon - 30 de ani de pasiune pentru lapte de calitate (P) Anul acesta, Gordon sarbatoreste trei decenii de angajament si pasiune pentru a oferi consumatorilor lactate romanesti de cea mai inalta calitate. Cu radacini adanc impamantenite in pasunile de pe dealurile Gordon, din Harghita, compania si-a construit o reputatie solida in industria laptelui. Anul acesta, Gordon sarbatoreste trei decenii de angajament si pasiune pentru a oferi consumatorilor lactate romanesti de cea mai inalta calitate. Cu radacini adanc impamantenite in pasunile de pe... ...continuare.

Robert Trandafir, CEO Gun Media - agentie de marketing digital: Estimez ca piata din e-commerce din Romania va creste anul acesta cu circa 10%. Se asteapta intrarea unor jucatori internationali mari pe plan local

publicat 2024-01-22 17:00:17 (Ziarul-Financiar)
Robert Trandafir, CEO Gun Media - agentie de marketing digital: Estimez ca piata din e-commerce din Romania va creste anul acesta cu circa 10%. Se asteapta intrarea unor jucatori internationali mari pe plan local Robert Trandafir, CEO Gun Media: Ne-am propus ca pana la final de 2026 sa depasim 2,5 mil. de eURO cifra de afaceri cu un EBITDA de minimum 25%. Ne bazam in primul rand pe faptul ca piata pe care o tintim noi are tendinta de a creste in continuare si industria de agentii de performance in marketing digital este abia la inceputul ciclului de maturizare. Lucram la rebrandingul agentiei si investim constant in comunicare pentru a fi vizibili si pentru a atrage clientii pe care ii tintim. ...continuare.

Scoala de iarna GPeC - 15 sesiuni de cursuri intensive de E-commerce si Digital Marketing

publicat 2024-01-22 17:00:12 (ProTV)
Scoala de iarna GPeC - 15 sesiuni de cursuri intensive de E-commerce si Digital Marketing PARTENERIAT. Scoala de Iarna GPeC este singura serie de cursuri intensive de E-Commerce si Digital Marketing din România care se va desfasura exclusiv online pe Zoom, în perioada 7-10 februarie 2024. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.