EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ministrul israelian al apararii: Am convins cabinetul sa faca o incursiune terestra adanca in Fasia Gaza

publicat 2024-03-05 12:45:02 (Adevarul)
Ministrul israelian al apararii: Am convins cabinetul sa faca o incursiune terestra adanca in Fasia Gaza Sub critici constante din partea ministrilor cabinetului cu privire la modul in care gestioneaza razboiul, oficialii Fortelor de Aparare Israeliene (IDF) si ministrul Apararii Yoav Gallant au dezvaluit ca mai multi membri ai cabinetului s-au opus unei incursiuni profunde in Fasia Gaza in octombrie. ...continuare.

95% dintre romani detin o locuinta, dar o treime dintre cetatenii din mediul urban stau in chirie

publicat 2024-03-05 12:45:02 (Adevarul)
95% dintre romani detin o locuinta, dar o treime dintre cetatenii din mediul urban stau in chirie Unul din trei romani din mediul urban locuieste cu chirie sau imparte o locuinta pe care nu o detine in proprietate, dar interesul pentru achizitionarea unei proprietati ramane in continuare ridicat. ...continuare.

ASF pregateste modificari pentru obligatiunile municipale: Participarea unui numar mai mare de investitori si nu numai prin subscriere prin plasament privat

publicat 2024-03-05 12:30:19 (Ziarul-Financiar)
ASF pregateste modificari pentru obligatiunile municipale: Participarea unui numar mai mare de investitori si nu numai prin subscriere prin plasament privat Foto: Gabriela Horga, Autoritatea de Supraveghere Financiara Gabriela Horga, noul vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiare, cu responsabilitate pe piata de capital, spune ca autoritatea pregateste noi schimbari pentru emisiunile de obligatiuni municipale. Astfel, mai multi investitori ar putea participa la astfel de finantari, nu doar cei calificati si exclusiv prin plasament privat, fiind vorba inclusiv de investitori de retail si chiar locuitori ai oraselor care... ...continuare.

Ce se intampla cu "Gasca Zurli" dupa plecarea Fetitei Zurli si a Bucatarasului Lulu. FOTO

publicat 2024-03-05 12:30:12 (ProTV)
Ce se intampla cu Gasca Zurli dupa plecarea Fetitei Zurli si a Bucatarasului Lulu. FOTO Mirela Retegan, fondatoarea grupului muzical „Gasa Zurli”, a postat un mesaj emotionant pe Facebook cu privirea la plecarea lui Vero Caliman (Fetita Zurli) si a lui Ionut Varodi (bucatarasul Lulu). ...continuare.

Ligia Deca, despre cazul de viol de la "Nicolae Titulescu": Am solicitat Corpului de Control sa verifice. Am aflat din presa

publicat 2024-03-05 12:30:12 (ProTV)
Ligia Deca, despre cazul de viol de la Nicolae Titulescu: Am solicitat Corpului de Control sa verifice. Am aflat din presa Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a afirmat, despre cazul de la Scoala ”Nicolae Titulescu” din Bucuresti, ca a solicitat Corpului de Control al ministrului sa mearga sa faca verificari atât la unitatea de învatamânt, cât si la Inspectoratul Scolar. ...continuare.

National Geographic: Cele 6 feluri de mancare care trebuie incercate in Bucuresti, de la ridiche murata la mamaliga fondue

publicat 2024-03-05 12:30:12 (ProTV)
National Geographic: Cele 6 feluri de mancare care trebuie incercate in Bucuresti, de la ridiche murata la mamaliga fondue Scena gastronomica din Bucuresti evolueaza într-un ritm ametitor, bucatarii din restaurantele si bistrourile orasului completând retetele traditionale cu noi feluri de mâncare care îti lasa gura apa.   ...continuare.

Marti si miercuri se joaca primele meciuri din returul optimilor in Liga Campionilor. Care sunt favoritele la calificare

publicat 2024-03-05 12:30:11 (OnlineSport)
Marti si miercuri se joaca primele meciuri din returul optimilor in Liga Campionilor. Care sunt favoritele la calificare Cea mai importanta competitie din fotbalul european, Liga Campionilor, revine în actualitate cu returul optimilor de finala, marti si miercuri. Bayern, PSG, Real Madrid si Manchester City sunt echipele pentru care o eliminare în aceasta faza a întrecerii ar echivala cu un adevarat cataclism.  ...continuare.

Motiunea simpla depusa impotriva ministrului de Finante a fost respinsa de deputati

publicat 2024-03-05 12:30:11 (Mediafax)
Motiunea simpla depusa impotriva ministrului de Finante a fost respinsa de deputati Deputatii USR si Forta Dreptei o motiune simpla impotriva ministrului de Finante, Marcel Bolos. ...continuare.

Premierul Marcel Ciolacu a avut o intrevedere cu presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu

publicat 2024-03-05 12:30:11 (Mediafax)
Premierul Marcel Ciolacu a avut o intrevedere cu presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu "Premierul Ciolacu a subliniat sprijinul activ pe care Romania va continua sa il acorde parcursului european al Republicii Moldova si implementarii reformelor necesare pentru avansarea agendei europene, in contextul deciziei Consiliului European de deschidere a negocierilor de aderare la UE, din decembrie 2023", transmite Executivul. ...continuare.

Bitcoin creste de la o zi la alta. Valoarea de piata atinge un record

publicat 2024-03-05 12:30:11 (Mediafax)
Bitcoin creste de la o zi la alta. Valoarea de piata atinge un record Capitalizarea de piata a Bitcoin a ajuns la 1.350 de miliarde de dolari, escaladand varful de 1.280 de miliarde de dolari din noiembrie 2021, arata datele CoinGecko. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.