EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ministrul Sanatatii, intrebat ce am reusit sa invatam dupa pandemie: Justa masura, adica sa nu mai cadem prada tentatiilor unor exagerari si sa reusim sa mentinem functionarea economiei si a societatii chiar si in situatii de criza

publicat 2024-03-07 22:00:11 (Money.ro)
Ministrul Sanatatii, intrebat ce am reusit sa invatam dupa pandemie: Justa masura, adica sa nu mai cadem prada tentatiilor unor exagerari si sa reusim sa mentinem functionarea economiei si a societatii chiar si in situatii de criza Alexandru Rafila a fost intrebat, joi seara, la Antena 3, daca exista un lucru bun pe care am reusit sa il invatam dupa pandemie."Cred ca cel mai bun lucru pe care ar trebui sa il invatam si sa il aplicam este justa masura, adica sa nu mai cadem prada tentatiilor unor exagerari si sa reusim sa mentinem functionarea economiei si a societatii chiar si in situatii de criza, pentru ca acest lucru a fost ignorat si luarea unor masuri au dus la foarte multa schimbare negativa", a raspuns... ...continuare.

CFR: Circulatie feroviara oprita temporar intre statiile Lunca Bradului si Rastolita, pentru indepartarea unui copac cazut pe firul de contact / Doua trenuri oprite in zona – VIDEO

publicat 2024-03-07 22:00:11 (Money.ro)
CFR: Circulatie feroviara oprita temporar intre statiile Lunca Bradului si Rastolita, pentru indepartarea unui copac cazut pe firul de contact / Doua trenuri oprite in zona – VIDEO "Personalul de specialitate al Regionalei CF Brasov intervine cu drezina pantograf si cu personal de specialitate pentru taierea si indepartarea unui copac ars, prabusit pe calea ferata, intre statiile Lunca Bradului si Rastolita (linie simpla), la km 215+500, interventie urmata de lucrari pentru inlocuirea firului de contact, topit de arborele ars", a transmis, joi seara, CFR, intr-un comunicat de presa.Sursa ciarta a precizat ca, pana la finalizarea tuturor operatiunilor si... ...continuare.

Piesa "Uragan" va reprezenta Israelul la Eurovision

publicat 2024-03-07 22:00:11 (Mediafax)
Piesa Uragan va reprezenta Israelul la Eurovision Israelul a fost admis sa ia startul la urmatoarea editie a Eurovision Song Contest, de la Malmö (Suedia), unde cantareata Eden Golan va interpreta piesa "Hurricane". ...continuare.

"Emotional, esti complet distrus". Simona Halep a aflat la Lausanne ca este judecata dupa un document venit din Romania

publicat 2024-03-07 22:00:09 (Libertatea)
Emotional, esti complet distrus. Simona Halep a aflat la Lausanne ca este judecata dupa un document venit din Romania Simona Halep a povestit, joi, 7 martie, la Antena 3, ca a trecut prin momente teribile, in care a vrut sa renunte, dupa ce a fost suspendata 4 ani din tenis in cazul de dopaj de un „sistem” care, spune ea, parca nu voia sa se afle adevarul. „La Lausanne erau foarte multe ecrane in […] ...continuare.

Horoscop 8 martie 2024. Taurii sunt concentrati la cariera, leii au sansa unor reusite mult visate

publicat 2024-03-07 22:00:09 (Libertatea)
Horoscop 8 martie 2024. Taurii sunt concentrati la cariera, leii au sansa unor reusite mult visate Horoscop 8 martie 2024. Citeste horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea gasesti Horoscop zilnic cu previziuni in dragoste, bani sau sanatate. Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi. Horoscop Berbec – 8 martie 2024: Ai in fata o zi interesanta care promite sa te recompenseze pentru orice moment de bunavointa pe […] ...continuare.

Londra va furniza Kievului peste 10.000 de drone, utile in atacurile asupra flotei navale ruse, anunta ministrul Shapps, care s-a intalnit cu Zelenski

publicat 2024-03-07 22:00:09 (Libertatea)
Londra va furniza Kievului peste 10.000 de drone, utile in atacurile asupra flotei navale ruse, anunta ministrul Shapps, care s-a intalnit cu Zelenski Regatul Unit va trimite armatei ucrainene anul acesta „peste 10.000 de drone”, inclusiv drone de atac, iar guvernul de la Londra a alocat pentru acest demers inca 125 de milioane de lire sterline, in plus fata de cele 200 de milioane de lire promise anterior, a anuntat joi, 7 martie, la Kiev, ministrul britanic al […] ...continuare.

Piesa cu peste 80 de milioane de vizualizari, adusa la Te cunosc de undeva! de Jo si Liviu: "Cand am auzit taraful, m-am topit!"

publicat 2024-03-07 22:00:09 (Jurnalul-National)
Piesa cu peste 80 de milioane de vizualizari, adusa la Te cunosc de undeva! de Jo si Liviu: Cand am auzit taraful, m-am topit! In cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ruleta le-a adus lui Jo si lui Liviu o provocare de zile mari - o piesa care a adunat 81 de milioane de vizualizari din 2022 si pana astazi in Romania, din repertoriul Oanei Radu. Un taraf live le-a fost alaturi artistilor in timpul reprezentatiei lor in cadrul show-ului de la Antena 1. ...continuare.

Trafic feroviar oprit intre statiile Lunca Bradului si Rastolita, pentru indepartarea unui copac cazut

publicat 2024-03-07 22:00:09 (Jurnalul-National)
Trafic feroviar oprit intre statiile Lunca Bradului si Rastolita, pentru indepartarea unui copac cazut Traficul feroviar este oprit, joi seara, intre statiile Lunca Bradului si Rastolita. Se intervine cu o drezina pantograf pentru indepartarea unui arbore cazut pe firul de contact, anunta Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA. ...continuare.

Pretul aurului atinge joi un nou maxim: 316,5574 lei/gram

publicat 2024-03-07 22:00:09 (Jurnalul-National)
Pretul aurului atinge joi un nou maxim: 316,5574 lei/gram Gramul de aur s-a scumpit joi cu 4,2682 lei (1,37%), ajungand la o cotatie de 316,5574, de la 312,2892, cat anuntase miercuri Banca Nationala a Romaniei (BNR), inregistrand din nou o valoare record. ...continuare.

Simona Halep, prima acuzatie FRONTALA dupa scandalul de dopaj: "A fost cel mai mare soc cand am vazut documentul din Romania!"

publicat 2024-03-07 22:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Simona Halep, prima acuzatie FRONTALA dupa scandalul de dopaj: A fost cel mai mare soc cand am vazut documentul din Romania! Simona Halep (32 de ani) a facut o serie de dezvaluiri tari din interiorul scandalului de dopaj care a tinut-o departe de tenis. Dubla campioana de Grand Slam a acuzat direct Laboratorul din Bucuresti acreditat de WADA. Tribunalul Independent Sports Resolutions a dictat initial o suspendare de 4 ani in cazul Simonei Halep. TAS a intors decizia, a redus pedeapsa la 9 luni, iar romanca va reveni pe teren la Miami Open. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.