EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. Agricultura 4.0 schimba exigentele meseriilor rurale Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. "Agricultura 4.0" schimba exigentele meseriilor rurale In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: La varsta aceasta avem doar prieten Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: "La varsta aceasta avem doar prieten" Test de cultura generala: In lumina Test de cultura generala: In lumina Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Marea dezlegare la  oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi! "Marea dezlegare" la oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: "Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi!" Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este Pastila portocalie Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este "Pastila portocalie" Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. "Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul" 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel

Articole

Stiri locale




Doua cladiri de la resedinta lui Marghiloman, reabilitate de Primaria Buzau

publicat 2024-03-15 00:00:02 (Bursa)
Casa in care locuiau gradinarii ce se ocupau de domeniul lui Alexandru Marghiloman si grajdurile in care isi tinea caii fostul prim-ministru al Romaniei (nr. anul 1918), abandonate de zeci de ani si aproape de prabusire, au fost reabilitate de Primaria Buzau, iar in aceasta primavara urmeaza sa fie redate buzoienilor. ...continuare.

Iohannis ca nepot - propasirea sau prasila?

publicat 2024-03-15 00:00:02 (Bursa)
Un neamt la NATO? Asta poate sa dea foc imaginatiei lui Putin. Iohannis la NATO? Asta a furnizat fiecarui cetatean roman o linie incendiara de gandire: daca poate Iohannis, io de ce sa nu pot? ...continuare.

The EU proves us right, the treasure seized by the Russians is ours. And?!

publicat 2024-03-15 00:00:02 (Bursa)
The resolution adopted yesterday by the European Parliament requesting the Commission that, after the end of the conflict in Ukraine, in the negotiations with the Russian Federation, take steps to return the treasure of our country, which has been in Moscow since the First World War, is an inapplicable act in the next period. ...continuare.

Macro Newsletter 15 Martie 2024

publicat 2024-03-15 00:00:02 (Bursa)
Preturile de consum din SUA si-au accelerat neasteptat cresterea anuala in februarie 2024, pana la 3,2%, de la 3,1% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 0,6%, dupa un avans de 0,5% in luna anterioara. ...continuare.

UE ne da dreptate, tezaurul confiscat de rusi este al nostru. Si?!

publicat 2024-03-15 00:00:02 (Bursa)
Rezolutia adoptata ieri de Parlamentul European prin care solicita Comisiei ca, dupa incetarea conflictului din Ucraina, in negocierile cu Federatia Rusa sa faca demersuri pentru restituirea tezaurului tarii noastre aflat la Moscova inca din timpul primului razboi mondial, reprezinta un act inaplicabil in urmatoarea perioada. ...continuare.

Apreciere de 4% pentru titlurile Fondul Proprietatea

publicat 2024-03-15 00:00:02 (Bursa)
* Anularea de catre instanta a hotararii Ministerului Transporturilor privind majorarea capitalului Aeroporturi Bucuresti a adus cresteri pentru actiunile FP Actiunile Fondul Proprietatea (FP) au inregistrat un randament de 4,04% in perioada 6 - 13 martie 2024, in raport cu moneda euro, situandu-se pe prima pozitie in topul celor mai importante cresteri din indicele BET. ...continuare.

Ghidul sigurantei in domeniul electric

publicat 2024-03-15 00:00:02 (Bursa)
Departamentul pentru Situatii de Urgenta, impreuna cu cele trei companii de distributie a energiei electrice din cadrul grupului PPC (Retele Electrice Muntenia, Retele Electrice Dobrogea si Retele Electrice Banat) au lansat Ghidul sigurantei in domeniul electric, disponibil pe platforma www.fiipregatit.ro precum si pe website-ul companiilor de distributie. ...continuare.

Djokovic se retrage de la turneul de tenis de la Miami

publicat 2024-03-15 00:00:02 (Adevarul)
Djokovic se retrage de la turneul de tenis de la Miami Motivele acestei decizii a tenismenului sarb nu sunt precizate. ...continuare.

Inteligenta artificiala poate acum sa prezica Alzheimer cu pana la 7 ani in avans

publicat 2024-03-14 23:45:07 (Jurnalul-National)
Inteligenta artificiala poate acum sa prezica Alzheimer cu pana la 7 ani in avans Veste buna pentru cei care se tem de Alzheimer: o echipa de cercetatori a dezvoltat un sistem de inteligenta artificiala (AI) care poate prezice cu exactitate aparitia bolii cu pana la 7 ani inainte. ...continuare.

Benfica, Milan, Westham si Marseille sunt primele sfertfinaliste din Europa League

publicat 2024-03-14 23:45:07 (Jurnalul-National)
Benfica, Milan, Westham si Marseille sunt primele sfertfinaliste din Europa League Se cunosc primele patru sfertfinaliste ale UEFA Europa League, dupa ce joi seara, Benfica, Milan, Westham si Marseille si-au asigurat prezenta in ultimele opt echipe ale competitiei. Alte patru echipe calificate se decid tot joi seara. Tragerea la sorti pentru sferturi de finala are loc vineri. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.