EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Sondaj: Alianta PSD-PNL, pe primul loc in alegerile europarlamentare. Ce cred romanii despre comasarea alegerilor

publicat 2024-03-06 10:30:02 (Adevarul)
Sondaj: Alianta PSD-PNL, pe primul loc in alegerile europarlamentare. Ce cred romanii despre comasarea alegerilor PSD-PNL ar obtine aproape 50% din voturi la alegerile europarlamentare, arata un sondaj realizat de INSCOP la comanda News, peste 57% dintre respondenti avand o parere buna despre comasarea celor doua tipuri de scrutin. Despre alianta PSD-PNL la europarlamnetare 36.9% au o parere buna ...continuare.

Seful spionajului rus dezvaluie de ce a murit Aleksei Navalnii: "Viata oamenilor se termina si vine moartea"

publicat 2024-03-06 10:15:16 (ProTV)
Seful spionajului rus dezvaluie de ce a murit Aleksei Navalnii: Viata oamenilor se termina si vine moartea Seful serviciului rus de informatii externe (SVR), Serghei Narîskin, a dat asigurari marti ca principalul lider al opozitiei ruse, Aleksei Navalnîi, a murit din cauze naturale si nu ca urmare a unor actiuni ale serviciilor de informatii straine. ...continuare.

Ursula von der Leyen a fost primita de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

publicat 2024-03-06 10:15:15 (Mediafax)
Ursula von der Leyen a fost primita de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a fost primita, miercuri dimineata, la Palatul Cotroceni. ...continuare.

Banca Mondiala, Fundatia Gates si ONU aloca 600 de milioane de dolari pentru a eradica cancerul de col uterin

publicat 2024-03-06 10:15:15 (Mediafax)
Banca Mondiala, Fundatia Gates si ONU aloca 600 de milioane de dolari pentru a eradica cancerul de col uterin Banca Mondiala, Fundatia Bill si Melinda Gates si UNICEF, agentia ONU pentru copii, au transmis intr-o declaratie comuna ca fondurile vor fi destinate extinderii accesului la vaccinare, depistare si tratament in intreaga lume, potrivit Reuters. ...continuare.

Primul mare turneu care o vrea pe Simona Halep in concurs: "Abia asteptam sa te vedem anul viitor!"

publicat 2024-03-06 10:15:14 (Libertatea)
Primul mare turneu care o vrea pe Simona Halep in concurs: Abia asteptam sa te vedem anul viitor! Simona Halep a castigat procesul de la TAS si suspendarea de 4 ani pentru dopaj i-a fost redusa la 9 luni. Are dreptul sa ia startul imediat in orice turneu din circuit, dar pentru ca nu are niciun punct in clasament are nevoie de invitatii, ca sa nu joace calificari. Simona nu a mai jucat […] ...continuare.

Sentinta definitiva. Depozitul Lidl de langa radarul NATO de la Carcea ramane in picioare, dupa de MApN a pierdut procesul cu CJ Dolj

publicat 2024-03-06 10:15:14 (Libertatea)
Sentinta definitiva. Depozitul Lidl de langa radarul NATO de la Carcea ramane in picioare, dupa de MApN a pierdut procesul cu CJ Dolj Depozitul construit de firma Lidl, in zona Olteniei, in apropiere de baza militara de la Carcea, care gazduieste un radar NATO, ramane in picioare, dupa ce Curtea de Apel Craiova a anulat definitiv deciziile primei instante, care anula autorizatia de construire si obliga retailerul sa desfiinteze lucrarile, informeaza Agerpres. Prin decizia de marti a Curtii […] ...continuare.

Painea noastra cea de toate zilele, in regia lui Serban Georgescu, intra in cinema din 15 martie

publicat 2024-03-06 10:15:13 (Jurnalul-National)
Painea noastra cea de toate zilele, in regia lui Serban Georgescu, intra in cinema din 15 martie Documentarul dezvaluie provocarile din culisele uneia din putinele afaceri sociale din Romania care inca rezista: brutaria MamaPan ...continuare.

Sefa Reprezentantei CE in Romania: Disparitatea de gen provoaca pierderi economice de 370 miliarde de euro pe an

publicat 2024-03-06 10:15:11 (Income-Magazine)
Sefa Reprezentantei CE in Romania: Disparitatea de gen provoaca pierderi economice de 370 miliarde de euro pe an Pierderile economice cauzate de disparitatea de gen in ceea ce priveste ocuparea fortei de munca se ridica la 370 de miliarde de euro pe an, iar imbunatatirea egalitatii de gen ar putea duce la o crestere a PIB-ului european de pana la 3,15 trilioane de euro, pana in 2050, a declarat, marti seara, pe scena […] ...continuare.

Smart TV la calitate 4K in oferta Dedeman (diagonala 108 cm). Pentru o experienta cinematica la tine acasa

publicat 2024-03-06 10:15:09 (Go4IT)
Smart TV la calitate 4K in oferta Dedeman (diagonala 108 cm). Pentru o experienta cinematica la tine acasa Pentru cei care se gandesc sa-si schimbe televizorul exista o oferta pusa la dispozitie de cel mai popular retailer de la noi din tara. Dedeman are o oferta pentru un Smart TV Hisense 43A6K, diagonala […]Articolul Smart TV la calitate 4K in oferta Dedeman (diagonala 108 cm). Pentru o experienta cinematica la tine acasa apare prima data in Go4IT. ...continuare.

Omul care i-a facut "zile fripte" lui Federer, nimicitor cu Patrick Mouratoglou: "Simona, nu-l mai lasa sa se apropie de bauturile tale!"

publicat 2024-03-06 10:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Omul care i-a facut zile fripte lui Federer, nimicitor cu Patrick Mouratoglou: Simona, nu-l mai lasa sa se apropie de bauturile tale! Australianul John Millman, fostul #33 ATP, retras din activitate in ianuarie, la 34 de ani, a avut un mesaj plin de acid la adresa lui Patrick Mouratoglou, la cateva ore dupa ce TAS a anuntat reducerea pedepsei Simonei Halep de la patru ani la noua luni. Inca un nume cunoscut din lumea tenisului se pronunta pe marginea verdictului emis marti de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.