EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




O tanara din Brasov a refuzat sa i se puna iubitului bratara de supraveghere dupa ce a amenintat-o si a ajuns sa fie batuta

publicat 2024-03-29 18:15:17 (ProTV)
O tanara din Brasov a refuzat sa i se puna iubitului bratara de supraveghere dupa ce a amenintat-o si a ajuns sa fie batuta O tânara din judetul Brasov, care acum câteva zile a reclamat la Politie faptul ca este amenintata de fostul iubit, a ajuns la spital, dupa ce a fost batuta de barbatul pe care îl reclamase si de doi prieteni ai acestuia. ...continuare.

Cat este salariul mediu net al ungurilor comparativ cu cel al romanilor. Cifrele sunt surprinzatoare

publicat 2024-03-29 18:15:15 (ProTV)
Cat este salariul mediu net al ungurilor comparativ cu cel al romanilor. Cifrele sunt surprinzatoare Ungurii au avut în ianuarie un salariu mediu net de 1.030 euro, în timp ce românii au încasat în aceeasi luna un salariu mediu net de circa 972 de euro. Diferenta vine în contextul în care economia României a depasit-o totusi pe cea a Ungariei. ...continuare.

Europarlamentarul Cristian Busoi a fost desemnat presedinte interimar al PNL Timis

publicat 2024-03-29 18:15:10 (Mediafax)
Europarlamentarul Cristian Busoi a fost desemnat presedinte interimar al PNL Timis "Le-am spus liberalilor din PNL Timis cu care m-am intalnit azi ca Timisoara este simbolul dreptei si epicentrul democratiei din Romania. Fiind unul dintre orasele mari ale tarii, conteaza mult pentru PNL sa obtina un scor bun la Timisoara. De aceea, aceasta filiala are nevoie de unitate si solidaritate. Am incredere ca presedintele interimar Cristian Busoi - om de partid si europarlamentar cu experienta - va gestiona cu intelepciune situatia de aici", anunta pe Facebook Nicolae Ciuca. ...continuare.

Cirstoiu, intrebat despre averea "pe firma" si cele patru masini de peste 100.000 de euro: "Ce ati fi vrut, sa merg cu trotineta?"

publicat 2024-03-29 18:15:07 (Libertatea)
Cirstoiu, intrebat despre averea pe firma si cele patru masini de peste 100.000 de euro: Ce ati fi vrut, sa merg cu trotineta? Catalin Cirstoiu, candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, a raspuns, vineri, legat de averea pe firma detinuta, ca este om cinstit si nu are de gand sa acunda cine este sau ce face. Catalin Cirstoiu detine prin intermediul firmelor sale si ale sotiei o avere, care include apartamente in Bucuresti, Mamaia si Sinaia, precum si masini […] ...continuare.

Rusia expulzeaza un diplomat moldovean, dupa o decizie similara a Chisinaului

publicat 2024-03-29 18:15:07 (Libertatea)
Un angajat al Ambasadei Republicii Moldova la Moscova a fost declarat persona non grata de autoritatile ruse, ca raspuns la decizia similara luata saptamana trecuta de autoritatile de la Chisinau, informeaza Deschide.md. Ambasadorul Republicii Moldova la Moscova, Lilian Darie, a fost convocat la ministerul rus de Externe, unde i-a fost inmanata o nota de protest […] ...continuare.

Orange Sport se inchide din vara. O parte din angajatii televiziunii se vor muta la o alta televiziune de profil

publicat 2024-03-29 18:15:07 (Libertatea)
Orange Sport se inchide din vara. O parte din angajatii televiziunii se vor muta la o alta televiziune de profil Toate canalele Orange Sport, una dintre cele mai importante televiziuni de sport din Romania, se vor inchide din vara acestui an, mai exact de la 30 iunie, scriu vineri Gazeta Sporturilor si Fanatik. Televiziunea asigura transmisia mai multor competitii importante din sport. Postul TV transmitea zilnic pe trei canale, iar in functie de evenimente putea […] ...continuare.

Germania: Aproape 1,41 milioane de vehicule electrice pe autostrazi, in 2023

publicat 2024-03-29 18:15:07 (Income-Magazine)
Germania: Aproape 1,41 milioane de vehicule electrice pe autostrazi, in 2023 Numarul masinilor electrice in Germania a crescut anul trecut cu aproape 396.000, la aproape de 1,41 milioane, arata datele publicate de Autoritatea Federala de Transport Auto, ceea ce inseamna ca una din 35 de masini este complet electrica (BEV), transmite DPA. Daca se adauga si cele aproximativ 2.000 de vehicule alimentate cu pile de combustie […] ...continuare.

Trupul neinsufletit al lui Gabriel Zahiu, fostul campion cu Steaua, a fost adus in Romania dupa 4 luni in care a stat intr-o morga din Suedia

publicat 2024-03-29 18:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Trupul neinsufletit al lui Gabriel Zahiu, fostul campion cu Steaua, a fost adus in Romania dupa 4 luni in care a stat intr-o morga din Suedia Trupul lui Gabriel Zahiu, fost fotbalist al Stelei, a fost adus la Buzau dupa mai bine 4 luni de disperare a familiei. Fostii lui coechipieri, Dumitru Ghizdeanu si Dan Tulpan, i-au adus un ultim omagiu la capela.Gabriel Zahiu, fost fundas la Steaua, a murit pe 20 noiembrie 2023, la trei zile dupa ce a implinit 67 de ani. De atunci, rudele s-au straduit sa-i aduca trupul neinsufletit in tara, din Suedia. Procedura a fost una complicata. ... ...continuare.

Imagini cu cel mai modern simulator de zbor din Romania. Este o copie fidela a unui Airbus 320

publicat 2024-03-29 18:15:03 (Antena3)
Imagini cu cel mai modern simulator de zbor din Romania. Este o copie fidela a unui Airbus 320 Cel mai performant simulator de zbor din tara se afla la Cluj - Napoca. Este o copie fidela a unui Airbus 320. ...continuare.

Viteza minima de deplasare in localitate, in 2024. Sanctiunile pe care le primesc soferii care circula prea lent

publicat 2024-03-29 18:15:03 (Antena3)
Viteza minima de deplasare in localitate, in 2024. Sanctiunile pe care le primesc soferii care circula prea lent Pe toate drumurile din Romania, exista o limita maxima de viteza impusa pentru deplasare. Cu toate acestea, se pune intrebarea despre viteza minima de deplasare in localitate si cum sunt penalizati soferii care circula cu prea putina viteza. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.