EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Avertisment. Pretul bananelor va creste, avertizeaza expertii

publicat 2024-03-12 11:45:11 (Mediafax)
Avertisment. Pretul bananelor va creste, avertizeaza expertii Impactul climatic reprezinta "o amenintare uriasa" la adresa aprovizionarii cu banane, lucru care va duce la cresterea pretului acestora, a aratat Pascal Liu, economist senior, unul dintre expertii din industrie prezent la Forumul mondial al bananelor, care s-a reunit marti la Roma pentru a aborda provocarile cu care se confrunta acest fruct, relateaza BBC. ...continuare.

Festivalul "Cobor intre Stejari" revine pe 22-23 iunie, in satul Cobor, Brasov

publicat 2024-03-12 11:45:11 (Mediafax)
Festivalul Cobor intre Stejari revine pe 22-23 iunie, in satul Cobor, Brasov Festivalul este un prilej de a cunoaste comunitatea locala, de a descoperi o zona cu o biodiversitate naturala deosebita, de a pune in valoare pajistile cu stejari seculari din zona satului Cobor si, de ce nu, de a dansa descult pe iarba. Evenimentul reprezinta, totodata, angajamentul nostru de a pastra pajistile cu stejari seculari si de a le reface. ...continuare.

Primarul Bacaului, suspect in "Dosarul apartamentul" instrumentat de DNA. Lucian Viziteu: "A inceput campania electorala"

publicat 2024-03-12 11:45:09 (Libertatea)
Primarul Bacaului, suspect in Dosarul apartamentul instrumentat de DNA. Lucian Viziteu: A inceput campania electorala Primarul USR al Bacaului, Lucian Viziteu, a declarat marti, 12 martie, ca este suspect intr-un dosar deschis de DNA Bacau privind apartamentul de serviciu dat unei angajate, membre USR Bacau, a notat Ziarul de Bacau. „In speta cu apartamentul de serviciu in care a locuit, pentru o perioada, o angajata a primariei, am fost informat ca […] ...continuare.

Cum a aparut Nadia Comaneci la Premiile Oscar 2024. "Zeita de la Montreal" s-a pozat alaturi de actorul Danny DeVito

publicat 2024-03-12 11:45:09 (Libertatea)
Cum a aparut Nadia Comaneci la Premiile Oscar 2024. Zeita de la Montreal s-a pozat alaturi de actorul Danny DeVito Nadia Comaneci e singura vedeta din Romania care a fost prezenta la Premiile Oscar 2024, eveniment care a avut loc duminica, la Dolby Theatre in Los Angeles. Romanca s-a intrecut in tinute cu celebrele vedete de la Hollywood. In varsta de 62 de ani, Nadia Comaneci, prima gimnasta din lume care a primit nota zece […] ...continuare.

Zece femei mutilate in urma unor operatii estetice, intr-un dosar cu prejudiciu de aproape doua milioane de euro

publicat 2024-03-12 11:45:09 (Libertatea)
Zece femei mutilate in urma unor operatii estetice, intr-un dosar cu prejudiciu de aproape doua milioane de euro Zece femei au fost „vatamate corporal” in urma unor interventii efectuate de un medic plastician, in perioada august 2020 – ianuarie 2024, conform unui comunicat al Politiei Romane, in care anunta si perchezitii in acest caz. Politisti constanteni „pun in aplicare 15 mandate de perchezitie domiciliara, intr-un dosar penal privind savarsirea infractiunilor de vatamare corporala […] ...continuare.

Premierul haitian Ariel Henry si-a dat demisia, in timp ce confruntarile violente si haosul continua in Haiti

publicat 2024-03-12 11:45:09 (Libertatea)
Premierul haitian Ariel Henry si-a dat demisia, in timp ce confruntarile violente si haosul continua in Haiti Demisia premierului haitian Ariel Henry a fost ceruta de bande inarmate si o parte din populatie, pe fondul unei grave crize de securitate in tara din Caraibe. Ariel Henry a acceptat luni sa demisioneze, dupa saptamani de presiune crescanda si escaladare dramatica a violentelor, transmite BBC. „Guvernul pe care il conduc va demisiona imediat dupa […] ...continuare.

Cum s-au cunoscut, de fapt, Iuliana Marciuc si Adrian Enache. Prezentatoarea TV spune adevarul, dupa 14 ani de cand s-au logodit. "Ii place singuratatea"

publicat 2024-03-12 11:45:09 (Libertatea)
Cum s-au cunoscut, de fapt, Iuliana Marciuc si Adrian Enache. Prezentatoarea TV spune adevarul, dupa 14 ani de cand s-au logodit. Ii place singuratatea Povestea de dragoste dintre Iuliana Marciuc si Adrian Enache dureaza de multi ani. S-au logodit in 2010, insa au decis sa nu se casatoreasca. Cei doi au impreuna un baiat, pe David, si una dintre cele mai solide relatii. Prezentatoarea TV a povestit recent, cum l-a cunoscut, de fapt pe artist, care a mai fost […] ...continuare.

Politist, mort in timpul logodnei sale 

publicat 2024-03-12 11:45:08 (Jurnalul-National)
Politist, mort in timpul logodnei sale  Un barbat din Marea Britanie care a emigrat in Australia pentru a deveni ofiter de politie a murit dupa ce a cazut in timpul unei festivitati de celebrare a logodnei sale, scrie BBC. ...continuare.

Djokovic, invins de lucky loserul Luca Nardi la Indian Wells

publicat 2024-03-12 11:45:08 (Jurnalul-National)
Djokovic, invins de lucky loserul Luca Nardi la Indian Wells Novak Djokovic, a fost invins marti dimineata, cu 6-4, 3-6, 6-3 de lucky loserul Luca Nardi, in turul trei al turneului Indian Wells. Italianul de 20 de ani a descris victoria drept un "miracol". Nardi se afla pe locul 123 in lume si a ajuns pe tabloul principal dupa ce pierduse in calificari. ...continuare.

Buzau: Asistenta care a luat bani de la un investigator sub acoperire, retinuta

publicat 2024-03-12 11:45:08 (Jurnalul-National)
Buzau: Asistenta care a luat bani de la un investigator sub acoperire, retinuta O asistenta medicala din Buzau, care a luat bani de la un investigator sub acoperire pentru a interveni in vederea obtinerii unui certificat medico-legal, a fost retinuta de politisti. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.