EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Airbnb va interzice camerele de supraveghere in interiorul imobilelor de inchiriat

publicat 2024-03-12 11:45:11 (Mediafax)
Airbnb va interzice camerele de supraveghere in interiorul imobilelor de inchiriat Platforma de inchiriere online arata ca aceasta masura are ca scop simplificarea regulilor sale privind camerele de securitate si prioritizarea vietii private a chiriasilor, relateaza BBC. ...continuare.

Israelul, somat sa schimbe strategia in Gaza pentru a-si pastra sprijinul international

publicat 2024-03-12 11:45:11 (Mediafax)
Israelul, somat sa schimbe strategia in Gaza pentru a-si pastra sprijinul international Presedintele american Joe Biden a declarat sambata ca Netanyahu "face mai mult rau Israelului decat il ajuta", conducand razboiul intr-un mod contrar valorilor tarii. ...continuare.

Dupa BYD, chinezii propun inca o marca auto. Gigantul tehnologic Xiaomi va livra luna aceasta primele sale masini electrice

publicat 2024-03-12 11:45:11 (Mediafax)
Dupa BYD, chinezii propun inca o marca auto. Gigantul tehnologic Xiaomi va livra luna aceasta primele sale masini electrice Modelul se numeste Speed Ultra 7 (SU7), potrivit BBC. Pretul masinii va fi anuntat pe 28 martie. ...continuare.

Lucratorii sociali, chemati sa afle care sunt nevoile refugiatilor ucraineni din Romania

publicat 2024-03-12 11:45:11 (Mediafax)
Lucratorii sociali, chemati sa afle care sunt nevoile refugiatilor ucraineni din Romania Asociatia Ateliere Fara Frontiere organizeaza doua workshop-uri despre eficienta integrarii refugiatilor pe piata muncii din Romania, destinate atat lucratorilor din ONG-uri care lucreaza direct cu acestia, cat si persoanelor din Ucraina. ...continuare.

Avertisment. Pretul bananelor va creste, avertizeaza expertii

publicat 2024-03-12 11:45:11 (Mediafax)
Avertisment. Pretul bananelor va creste, avertizeaza expertii Impactul climatic reprezinta "o amenintare uriasa" la adresa aprovizionarii cu banane, lucru care va duce la cresterea pretului acestora, a aratat Pascal Liu, economist senior, unul dintre expertii din industrie prezent la Forumul mondial al bananelor, care s-a reunit marti la Roma pentru a aborda provocarile cu care se confrunta acest fruct, relateaza BBC. ...continuare.

Festivalul "Cobor intre Stejari" revine pe 22-23 iunie, in satul Cobor, Brasov

publicat 2024-03-12 11:45:11 (Mediafax)
Festivalul Cobor intre Stejari revine pe 22-23 iunie, in satul Cobor, Brasov Festivalul este un prilej de a cunoaste comunitatea locala, de a descoperi o zona cu o biodiversitate naturala deosebita, de a pune in valoare pajistile cu stejari seculari din zona satului Cobor si, de ce nu, de a dansa descult pe iarba. Evenimentul reprezinta, totodata, angajamentul nostru de a pastra pajistile cu stejari seculari si de a le reface. ...continuare.

Primarul Bacaului, suspect in "Dosarul apartamentul" instrumentat de DNA. Lucian Viziteu: "A inceput campania electorala"

publicat 2024-03-12 11:45:09 (Libertatea)
Primarul Bacaului, suspect in Dosarul apartamentul instrumentat de DNA. Lucian Viziteu: A inceput campania electorala Primarul USR al Bacaului, Lucian Viziteu, a declarat marti, 12 martie, ca este suspect intr-un dosar deschis de DNA Bacau privind apartamentul de serviciu dat unei angajate, membre USR Bacau, a notat Ziarul de Bacau. „In speta cu apartamentul de serviciu in care a locuit, pentru o perioada, o angajata a primariei, am fost informat ca […] ...continuare.

Cum a aparut Nadia Comaneci la Premiile Oscar 2024. "Zeita de la Montreal" s-a pozat alaturi de actorul Danny DeVito

publicat 2024-03-12 11:45:09 (Libertatea)
Cum a aparut Nadia Comaneci la Premiile Oscar 2024. Zeita de la Montreal s-a pozat alaturi de actorul Danny DeVito Nadia Comaneci e singura vedeta din Romania care a fost prezenta la Premiile Oscar 2024, eveniment care a avut loc duminica, la Dolby Theatre in Los Angeles. Romanca s-a intrecut in tinute cu celebrele vedete de la Hollywood. In varsta de 62 de ani, Nadia Comaneci, prima gimnasta din lume care a primit nota zece […] ...continuare.

Zece femei mutilate in urma unor operatii estetice, intr-un dosar cu prejudiciu de aproape doua milioane de euro

publicat 2024-03-12 11:45:09 (Libertatea)
Zece femei mutilate in urma unor operatii estetice, intr-un dosar cu prejudiciu de aproape doua milioane de euro Zece femei au fost „vatamate corporal” in urma unor interventii efectuate de un medic plastician, in perioada august 2020 – ianuarie 2024, conform unui comunicat al Politiei Romane, in care anunta si perchezitii in acest caz. Politisti constanteni „pun in aplicare 15 mandate de perchezitie domiciliara, intr-un dosar penal privind savarsirea infractiunilor de vatamare corporala […] ...continuare.

Premierul haitian Ariel Henry si-a dat demisia, in timp ce confruntarile violente si haosul continua in Haiti

publicat 2024-03-12 11:45:09 (Libertatea)
Premierul haitian Ariel Henry si-a dat demisia, in timp ce confruntarile violente si haosul continua in Haiti Demisia premierului haitian Ariel Henry a fost ceruta de bande inarmate si o parte din populatie, pe fondul unei grave crize de securitate in tara din Caraibe. Ariel Henry a acceptat luni sa demisioneze, dupa saptamani de presiune crescanda si escaladare dramatica a violentelor, transmite BBC. „Guvernul pe care il conduc va demisiona imediat dupa […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.