EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Informare ANM: Ploi in cea mai mare parte a tarii pana vineri dimineata Informare ANM: Ploi in cea mai mare parte a tarii pana vineri dimineata Un barbat de origine romana, acuzat ca si-a ucis sotia si fiica in Franta, in 1993, pus in libertate sub supraveghere Un barbat de origine romana, acuzat ca si-a ucis sotia si fiica in Franta, in 1993, pus in libertate sub supraveghere Risc critic de incendii de vegetatie intr-o provincie din Canada. Zeci de persoane, evacuate. Se vor raspandi foarte rapid Risc critic de incendii de vegetatie intr-o provincie din Canada. Zeci de persoane, evacuate. "Se vor raspandi foarte rapid" WOW! Romania vs. Romania, la Campionatul Mondial de Robotica WOW! Romania vs. Romania, la Campionatul Mondial de Robotica Alcool-ul si tigarile electronice fac ravagii printre copiii de 11-15 ani! OMS trage un semnal de alarma Alcool-ul si tigarile electronice fac ravagii printre copiii de 11-15 ani! OMS trage un semnal de alarma Opinie Radu Burnete, Concordia: Cat poate creste salariul minim in promisiunile de campanie? Dar in realitate? Opinie Radu Burnete, Concordia: Cat poate creste salariul minim in promisiunile de campanie? Dar in realitate? Decizia CSM in legatura cu judecatoarea din cazul 2 Mai. Ce se intampla cu Ancuta Ioana Popoviciu Decizia CSM in legatura cu judecatoarea din cazul 2 Mai. Ce se intampla cu Ancuta Ioana Popoviciu Barbatul care s-a imbogatit datorita blugilor. Cine a fost Levi Strauss si cum a reusit sa devina un fashion icon Barbatul care s-a imbogatit datorita blugilor. Cine a fost Levi Strauss si cum a reusit sa devina un fashion icon Barcelona a dat lovitura: Xavi ramane antrenorul catalanilor dupa o rasturnare spectaculoasa de situatie Barcelona a dat lovitura: Xavi ramane antrenorul catalanilor dupa o rasturnare spectaculoasa de situatie Maestru spiritual si instructor de yoga, acuzat de trafic de persoane si viol. Ar fi unul dintre discipolii lui Gregorian Bivolaru | VIDEO Maestru spiritual si instructor de yoga, acuzat de trafic de persoane si viol. Ar fi unul dintre discipolii lui Gregorian Bivolaru | VIDEO George Simion traieste momente de aur cu sotia sa: Multumesc, m-ai facut bogat! George Simion traieste momente "de aur" cu sotia sa: "Multumesc, m-ai facut bogat!" Peste 150 de oameni au murit din cauza inundatiilor si alunecarilor de teren din Tanzania Peste 150 de oameni au murit din cauza inundatiilor si alunecarilor de teren din Tanzania 11 barbati condamnati pentru terorism au fost spanzurati in Irak 11 barbati condamnati pentru terorism au fost spanzurati in Irak Compania Meta (Facebook, Instagram) raporteaza rezultatele peste asteptari, dar previziunile dezamagitoare trag in jos actiunile cu 15% Compania Meta (Facebook, Instagram) raporteaza rezultatele peste asteptari, dar previziunile dezamagitoare trag in jos actiunile cu 15% Ce l-a suparat pe Costel Galca in infrangerea cu CFR Cluj: Aici am pierdut Ce l-a suparat pe Costel Galca in infrangerea cu CFR Cluj: "Aici am pierdut"

Articole

Stiri locale




Pretul carburantilor s-a majorat in ultimele 30 de zile. Cati bani dau acum soferii romani pe un plin de benzina sau de motorina

publicat 2024-03-10 11:30:08 (Antena3)
Pretul carburantilor s-a majorat in ultimele 30 de zile. Cati bani dau acum soferii romani pe un plin de benzina sau de motorina Soferii romani dau tot mai multi bani pe benzina si motorina in comparatie cu luna trecuta. ...continuare.

Primarul Clujului, implicat intr-un urias scandal fotbalistic. "Speram ca instantele sa starpeasca minciunile domnului Boc"

publicat 2024-03-10 11:30:04 (Adevarul)
Primarul Clujului, implicat intr-un urias scandal fotbalistic. Speram ca instantele sa starpeasca minciunile domnului Boc O postare in care critica un club de fotbal ca a facut blat ii va aduce primarului Emil Boc un proces in instanta. Cel putin asta au declarat reprezentantii institutiei sportive care se declara socati de "afirmatiile iresponsabile" ale edilului. ...continuare.

Peste 200.000 de oameni au trecut frontiera Romaniei in ultimele 24 de ore / Au fost descoperite zeci de fapte ilegale

publicat 2024-03-10 11:15:14 (Mediafax)
Peste 200.000 de oameni au trecut frontiera Romaniei in ultimele 24 de ore /  Au fost descoperite zeci de fapte ilegale Potrivit statisticii, sambata, prin punctele de frontiera din Romania au efectuat formalitatile de control, atat pe sensul de intrare, cat si pe cel de iesire, 203.100 de persoane, cetateni romani si straini. De asemenea, au fost inregistrate 58.550 de mijloace de transport, pe ambele sensuri. ...continuare.

Trei persoane arestate, peste 850.000 de lei si 660.000 de euro – confiscati, intr-un dosar de "infractiuni informatice". Zeci de perchezitii in sase judete

publicat 2024-03-10 11:15:13 (Libertatea)
Trei persoane arestate, peste 850.000 de lei si 660.000 de euro – confiscati, intr-un dosar de infractiuni informatice. Zeci de perchezitii in sase judete Trei persoane au fost arestate preventiv si alte cinci au fost plasate sub control judiciar, dupa 40 de perchezitii efectuate de politisti in Bucuresti si in judetele Ilfov, Valcea, Brasov, Constanta si Salaj, la o retea specializata in infractiuni informatice. La descinderi, au fost descoperite sume mari de bani, care au fost confiscate, anunta Politia […] ...continuare.

Harta inflatiei in 2024 in Europa: Romania ramane unul dintre "lideri"

publicat 2024-03-10 11:15:13 (Jurnalul-National)
Harta inflatiei in 2024 in Europa: Romania ramane unul dintre lideri Harta inflatiei in 2024 in Europa: Romania ramane unul dintre "lideri", cu o inflatie de 4,7%, in timp ce in Cehia si Bulgaria indicatorul se apropie de nivelul optim, anunta Ziarul Financiar. ...continuare.

Ciolacu: Nu stiu daca voi candida la presedintie; nu trebuie sa ne mai tinem cu mainile de functii

publicat 2024-03-10 11:15:12 (Income-Magazine)
Ciolacu: Nu stiu daca voi candida la presedintie; nu trebuie sa ne mai tinem cu mainile de functii Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, sambata, la Iasi, ca inca nu a decis daca va candida la alegerile prezidentiale si a subliniat necesitatea unei stabilitati politice, intrucat „a venit momentul sa construim pentru Romania”. „Nu stiu daca voi candida la presedintie. Nu am hotarat acest lucru. Cred ca in primul si primul rand trebuie […] ...continuare.

Victoria Rapidului le face bine tuturor

publicat 2024-03-10 11:15:11 (Gazeta-Sporturilor)
Victoria Rapidului le face bine tuturor Esecul sever suferit in fata rivalei din Giulesti, 0-4, vine pentru FCSB ca un semnal de alarma. La timp pentru a face corecturile de rigoare. Iar pentru restul competitoarelor este un mesaj clar ca titlul se joaca. ... ...continuare.

Ce surpriza i-a facut Oana Turcu lui Cristi Brancu de ziua lui! Declaratiile de dragoste au fost siropoase

publicat 2024-03-10 11:15:02 (Click)
Ce surpriza i-a facut Oana Turcu lui Cristi Brancu de ziua lui! Declaratiile de dragoste au fost siropoase Pe 9 martie, jurnalistul si omul de televiziune Cristi Brancu a implinit 51 de ani asa ca s-a bucurat de surprize din partea familiei sale, in mod special a sotiei lui, Oana Turcu. ...continuare.

Catalin Predoiu: Aderarea deplina la spatiul Schengen este un proces ireversibil

publicat 2024-03-10 11:15:02 (Bursa)
Ministrul de Interne, Catalin Predoiu, sustine ca aderarea Romaniei la spatiul Schengen si cu frontierele terestre este un proces ireversibil, iar pentru realizarea acestui obiectiv, MAI desfasoara o activitate politico - diplomatica si institutionala permanenta. ...continuare.

Aramco - profit net de peste 121 miliarde dolari, in scadere cu 24,7%

publicat 2024-03-10 11:15:02 (Bursa)
Grupul petrolier saudit Aramco a raportat duminica o scadere de 24,7% a profitului net in 2023, comparativ cu 2022, pe fondul scaderii pretului titeiului si diminuarii productiei. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.