EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Centrul Infotrafic: 'DN 2 si DN 15 blocate in judetele Suceava si Cluj'

publicat 2024-01-14 17:15:06 (Bursa)
Centrul Infotrafic: 'DN 2 si DN 15 blocate in judetele Suceava si Cluj' Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) informeaza ca, in contextul protestelor transportatorilor si fermierilor, circulatia rutiera este blocata pe ambele sensuri de mers pe DN 15, intre localitatile Campia Turzii si Luna din judetul Cluj, precum si pe DN 2, in Vama Siret din judetul Suceava. ...continuare.

Noi martori cu identitate protejata in dosarul de la Ferma Dacilor | Noua strategie de a aparare a lui Cornel Dinicu

publicat 2024-01-14 17:15:06 (Antena3)
Noi martori cu identitate protejata in dosarul de la Ferma Dacilor | Noua strategie de a aparare a lui Cornel Dinicu Patronul de la Ferma Dacilor si-a schimbat strategia de aparare, dar si avocatul. Intr-o interventie exclusiva la Antena 3 CNN, avocatul lui Cornel Dinicu a adus noi detalii din ancheta incendiului de la pensiune. ...continuare.

Genoveva Casanova, presupusa amanta a lui Frederik al Danemarcei, invitata neoficial la incoronarea acestuia

publicat 2024-01-14 17:15:05 (Adevarul)
Genoveva Casanova, presupusa amanta a lui Frederik al Danemarcei, invitata neoficial la incoronarea acestuia Ziarul danez "Ekstra Bladet" a glumit pe seama pesupusei aventuri a mostenitorului coroanei Danemarcei cu Genoveva Casanova si a invitat-o pe aceasta, duminica, la incoronarea lui Frederik, potrivit Bild. ...continuare.

Razboiul Israel - Hamas. 100 de zile de razboi si detentie de ostatici. Tabloul complet al celui mai sangeros conflict dintre Tel Aviv si palestinieni de la infiintarea Israelului, in 1948 / Netanyahu: Curtea de la Haga nu ne va opri / Noi raiduri impotriva Houthiilor din Yemen / Mega-demonstratie la Tel Aviv

publicat 2024-01-14 17:00:12 (Mediafax)
Razboiul Israel - Hamas. 100 de zile de razboi si detentie de ostatici. Tabloul complet al celui mai sangeros conflict dintre Tel Aviv si palestinieni de la infiintarea Israelului, in 1948 / Netanyahu: Curtea de la Haga nu ne va opri / Noi raiduri impotriva Houthiilor din Yemen / Mega-demonstratie la Tel Aviv UPDATE Hezbollah: Nu ne este frica de un razboi cu Israelul "Nu ne este frica sa intram in razboi cu Israelul", a spus liderul Hezbollah-ului libanez, Hasan Nasrallah, intr-un discurs transmis in direct la televizor dintr-o locatie nedezvaluita. "Israelienilor le este frica de razboi cu noi. Suntem intotdeauna pregatiti", a adaugat Nasrallah. "Continuam sa luptam pe frontul nostru pentru a impiedica Israelul sa declanseze un razboi impotriva Libanului - a spus liderul Hezbollah-ului libanez... ...continuare.

Australian Open: Aryna Sabalenka, in varianta turbo la debut

publicat 2024-01-14 17:00:12 (Mediafax)
Australian Open: Aryna Sabalenka, in varianta turbo la debut Sabalenka, invinsa recent in finala turneului Brisbane International de Elena Rybakina, a castigat categoric cu 6-0, 6-1, la capatul unui meci incheiat in mai putin de o ora. ...continuare.

Un roman care s-a urcat baut la volan a provocat un accident in Italia, si-a abandonat prietenul mort in masina si a fugit

publicat 2024-01-14 17:00:10 (Libertatea)
Un roman care s-a urcat baut la volan a provocat un accident in Italia, si-a abandonat prietenul mort in masina si a fugit Un roman in varsta de 36 de ani a fost arestat de politistii italieni dupa ce s-a urcat baut la volan si a provocat un accident soldat cu un mort si un ranit, in zona orasului italian Ravenna. Romanul a fugit de la locul faptei, imediat dupa accident, dar a fost prins dupa scurt timp, […] ...continuare.

Imagini spectaculoase cu casa Torei Vasilescu. S-a pensionat si traieste intr-o vila ca-n filme: "Eu stau aici ca la manastire"

publicat 2024-01-14 17:00:10 (Libertatea)
Imagini spectaculoase cu casa Torei Vasilescu. S-a pensionat si traieste intr-o vila ca-n filme: Eu stau aici ca la manastire Tora Vasilescu traieste intr-un colt de rai in Buftea si se bucura de liniste dupa ce s-a pensionat. Imagini cu casa impresionanta actritei, care a fost construita de o echipa de maramureseni care fac biserici. De cativa ani buni, cunoscuta actrita Tora Vasilescu a decis sa se retraga din lumina reflectoarelor si sa aiba un […] ...continuare.

Cum arata Loredana Groza pe vremea cand poza in PlayBoy. Imagini demult uitate

publicat 2024-01-14 17:00:05 (Click)
Cum arata Loredana Groza pe vremea cand poza in PlayBoy. Imagini demult uitate Loredana Groza, una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul autohton a vorbit acum despre decizia de a poza in revista PlayBoy, la scurt timp dupa ce a devenit mama. Si-a dorit sa renunte la prejudecati, in ciuda criticilor pe care si le-a primit la acea vreme ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.