EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un preot a legat cateva sanii de o masina pentru a duce mai multi copii la biserica. Ce a transmis acesta

publicat 2024-01-23 18:00:17 (ProTV)
Un preot a legat cateva sanii de o masina pentru a duce mai multi copii la biserica. Ce a transmis acesta Un preot dintr-o localitate de munte din judetul Bistrita-Nasaud a fost chemat sa dea explicatii la politie dupa ce a avut o initiativa periculoasa. ...continuare.

(P) Invitata la o nunta - cum stii ce rochie de nunta ti se potriveste cel mai bine?

publicat 2024-01-23 18:00:17 (ProTV)
(P) Invitata la o nunta - cum stii ce rochie de nunta ti se potriveste cel mai bine? Daca ai fost invitata la o nunta, probabil ca te întrebi ce rochie de nunta ti se potriveste cel mai bine. ...continuare.

Cum s-a produs tragedia din Olt. O femeie a murit strivita de un limitator de viteza, doborat de un camion

publicat 2024-01-23 18:00:17 (ProTV)
Cum s-a produs tragedia din Olt. O femeie a murit strivita de un limitator de viteza, doborat de un camion Accident cumplit în Olt. O masina aflata în mers a fost strivita de un limitator de înaltime, care s-a prabusit peste autoturism. O femeie care statea pe bancheta din spate a suferit un infarct si nu a mai putut fi salvata. ...continuare.

Ce a patit un barbat care participa la un maraton dupa ce a fumat tigara dupa tigara pe tot parcursul cursei

publicat 2024-01-23 18:00:17 (ProTV)
Ce a patit un barbat care participa la un maraton dupa ce a fumat tigara dupa tigara pe tot parcursul cursei Un chinez a fost descalificat de la un maraton dupa ce a fumat tigara dupa tigara pe toata durata cursei de aproximativ 41 de kilometri.   ...continuare.

Cutremur cu magnitudinea 6,3, marti. In ce zona s-a produs seismul

publicat 2024-01-23 18:00:17 (ProTV)
Cutremur cu magnitudinea 6,3, marti. In ce zona s-a produs seismul Un seism cu magnitudinea 6,3 s-a produs, marti, în largul arhipelagului Vanuatu, în Oceanul Pacific, a anuntat Institutul american de geofizica (USGS), fara a fi emisa alerta de tsunami, transmite AFP.   ...continuare.

Jannick Sinner ajunge in premiera intre primii patru la Australian Open. Urmeaza duelul cu Novak Djokovic

publicat 2024-01-23 18:00:16 (OnlineSport)
Jannick Sinner ajunge in premiera intre primii patru la Australian Open. Urmeaza duelul cu Novak Djokovic Italianul Jannick Sinner l-a învins pe rusul Andrey Rublev si va juca pentru prima data în semifinale la Australian Open. Novak Djokovic ajunge în semifinale la Australian Open pentru a 11-a oara în cariera ...continuare.

Cat va incasa Farul pentru transferul lui Aioani la Rapid

publicat 2024-01-23 18:00:16 (OnlineSport)
Cat va incasa Farul pentru transferul lui Aioani la Rapid Portarul Marian Aioani a fost transferat, marti, de Rapid de la campioana Farul Constanta. Rapid a gasit portar dupa plecarea lui Horatiu Moldovan   ...continuare.

Grecii de la PPC, care au achizitionat operatiunile Enel din Romania, vor sa puna in functiune noi centrale de productie de energie verde in Romania cu capacitati de circa 1,3 GW pana in 2026

publicat 2024-01-23 18:00:15 (Money.ro)
Grecii de la PPC, care au achizitionat operatiunile Enel din Romania, vor sa puna in functiune noi centrale de productie de energie verde in Romania cu capacitati de circa 1,3 GW pana in 2026 PCC, cel mai mare producator si furnizor de energie electrica din Grecia, a anuntat in octombrie 2023 ca finalizeaza achizitia operatiunilor Enel din Romania, aceasta fiind prima extindere majora pe piata externa. Ca urmare a finalizarii achizitiei operatiunilor Enel din Romania, Grupul PPC ajunge la aproape 9 milioane de clienti, iar capacitatea sa totala instalata de productie de energie din surse regenerabile (energie hidroelectrica, eoliana, fotovoltaica etc.) creste la aproximativ 4,4... ...continuare.

Ministrul Sorin Grindeanu, discutii cu reprezentantii transportatorilor: In mai putin de o saptamana, am facut pasii necesari pentru implementarea masurilor pentru acest domeniu

publicat 2024-01-23 18:00:15 (Money.ro)
Ministrul Sorin Grindeanu, discutii cu reprezentantii transportatorilor: In mai putin de o saptamana, am facut pasii necesari pentru implementarea masurilor pentru acest domeniu Potrivit Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, marti a avut loc, la sediul institutiei, o noua intalnire intre ministrul Sorin Grindeanu si reprezentantii Confederatiilor patronale si Federatiilor reprezentative ale transportatorilor rutieri.Ministrul Sorin Grindeanu a apreciat deschiderea si sprijinul manifestat de partenerii sociali in identificarea solutiilor necesare la problemele existente in transportul rutier."Doar prin dialog constant putem sa ajungem la rezolvarile... ...continuare.

Nicolae Ciuca, despre protestele fermierilor: Este datoria noastra sa gasim solutii. Si dumnealor au cunostinta despre relevanta fondurilor europene

publicat 2024-01-23 18:00:15 (Money.ro)
Nicolae Ciuca, despre protestele fermierilor: Este datoria noastra sa gasim solutii. Si dumnealor au cunostinta despre relevanta fondurilor europene Nicolae Ciuca a spus ca a discutat cu premierul Marcel Ciolacu despre protestele fermierilor inca de la inceputul acestora si ca "este datoria noastra la nivel de minister al Agriculturii, la nivel de Guvern, dar si la nivel de coalitie sa identificam solutiile prin care sa rezolvam problemele pe care fermierii si transportatorii le ridica".   Liderul liberal a explicat ca este important ca oamenii sa stie ca multe proiecte importante din Romania sunt realizate din fonduri europene, el... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.