EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Judo: Cozmin Gusa, contestat de mai multi campioni

publicat 2024-03-07 08:15:05 (Bursa)
Presedintele Federatiei Romane de Judo, Cozmin Gusa, este contestat mai multi sportivi, intre care si campioana olimpica Alina Dumitru, iar, potrivit Fanatik, acestia au semnat o motiune pentru demiterea sa. ...continuare.

Horoscopul florilor. Ce flori sa oferi de 8 Martie, in functie de zodie

publicat 2024-03-07 08:15:05 (Antena3)
Horoscopul florilor. Ce flori sa oferi de 8 Martie, in functie de zodie In pragul Zilei Internationale a Femeii, alegerea unui cadou special pentru a celebra femeile din viata noastra poate deveni o provocare. Cu toate acestea, exista o solutie atemporala si universala: un buchet de flori. Cu ajutorul zodiacului, insa, puteti face acest gest si mai potrivit. ...continuare.

Simularea Bacalaureatului se incheie cu proba la Limba si literatura materna

publicat 2024-03-07 08:15:04 (Adevarul)
Simularea Bacalaureatului se incheie cu proba la Limba si literatura materna Simularea examenului national de Bacalaureat ajunge la final joi cu proba scrisa la Limba si literatura materna care va fi sustinuta de elevii din partea minoritatilor nationale, conform calendarului aprobat de Ministerul Educatiei. ...continuare.

Cum s-a "topit" suspendarea lui Halep: culisele apararii care a facut posibila revenirea Simonei in tenis ANALIZA

publicat 2024-03-07 08:15:04 (Adevarul)
Cum s-a topit suspendarea lui Halep: culisele apararii care a facut posibila revenirea Simonei in tenis ANALIZA La Lausanne, echipa de avocati a romancei a dat doua lovituri foarte importante in fata arbitrilor TAS. ...continuare.

ZF IT Generation. Mihai Constandis, country manager si head of Romania Studios in cadrul Cognizant: Dorinta si nevoia de a intelege si implementa AI e foarte mare. Dar sunt provocari pe partea tehnica - cu infrastructura din companii si in ceea ce priveste pregatirea angajatilor

publicat 2024-03-07 08:00:22 (Ziarul-Financiar)
ZF IT Generation. Mihai Constandis, country manager si head of Romania Studios in cadrul Cognizant: Dorinta si nevoia de a intelege si implementa AI e foarte mare. Dar sunt provocari pe partea tehnica - cu infrastructura din companii si in ceea ce priveste pregatirea angajatilor Competitivatea si faptul ca anii de pandemie si de dupa pan­demie au demonstrat mediului de business cat de importanta este utilizarea noilor tehnologii au dus la cresterea interesului pentru implementarea inteligentei artificiale (AI) in cadrul proceselor si activitatilor din cadrul companiilor, insa proiectele de AI se lovesc de diverse provocari si bariere, a explicat Mihai Constandis, country manager si head of Romania Studios in cadrul Cognizant - producator american de software, care... ...continuare.

International Financial Corporation (parte a Bancii Mondiale) investeste 150 de milioane euro in Lion's Head pentru dezvoltare durabila. Fondurile vor sprijini extinderea activitatilor companiei in Romania si in Bulgaria

publicat 2024-03-07 08:00:22 (Ziarul-Financiar)
International Financial Corporation (parte a Bancii Mondiale) investeste 150 de milioane euro in Lion's Head pentru dezvoltare durabila. Fondurile vor sprijini extinderea activitatilor companiei in Romania si in Bulgaria Tranzactia a fost prezentata de IFC si AG Capital in cursul saptamanii anterioare. AG Capital este un actionar nou in cadrul Lion's Head - un grup imobiliar lider de piata fondat de Christo Iliev in Bulgaria, in urma cu mai bine de 30 de ani. Astazi, Grupul dezvolta si gestioneaza proiecte in Bulgaria, Romania si Polonia, iar portofoliul sau include companii de dezvoltare de succes precum Park Lane pentru proprietati de tip business, BLD si Ultima Homes pentru locuinte. Sprijinul IFC este... ...continuare.

Ciclonul mediteraneean din vestul Europei a ajuns si in Romania. Mai multe case din Timis au fost inundate

publicat 2024-03-07 08:00:16 (ProTV)
Ciclonul mediteraneean din vestul Europei a ajuns si in Romania. Mai multe case din Timis au fost inundate Ciclonul mediteraneean care a facut probleme în vestul Europei a ajuns si în România. Mai multe zone din tara au fost sub cod galben de ploi timp de câteva ore, iar în Timis, 15 gospodarii au fost inundate de o viitura. ...continuare.

Un catel a fost salvat la limita dupa ce s-a aventurat pe suprafata unui lac inghetat

publicat 2024-03-07 08:00:16 (ProTV)
Un catel a fost salvat la limita dupa ce s-a aventurat pe suprafata unui lac inghetat Un border collie din statul american Minnesota a dat de necaz.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.