EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Costumul popular romanesc, pus in lumina de Iraida Florea, intr-o lansare interdisciplinara de gala, la Centrul cultural din Brebu

publicat 2024-03-12 13:30:03 (Adevarul)
Costumul popular romanesc, pus in lumina de Iraida Florea, intr-o lansare interdisciplinara de gala, la Centrul cultural din Brebu La cea de-a 88-a serata culturala a Librariei ElStar Campina s-au lansat doua carti despre costumului etnic romanesc, ale autoarei si creatoarei de imagine Iraida Florea. ...continuare.

Taximetristii protesteaza in continuare: Circa 1.500 de masini se vor afla miercuri in Piata Constitutiei

publicat 2024-03-12 13:30:03 (Adevarul)
Taximetristii protesteaza in continuare: Circa 1.500 de masini se vor afla miercuri in Piata Constitutiei Taximetristii continua miercuri protestele in Piata Constitutiei, cu 1.200-1500 de masini participante la protest, a declarat presedintele ANPOTRT, Remus Nedelcu. ...continuare.

Un fost mercenar Wagner, retinut pe Aeroportul International Chisinau. Fostul luptator sa ajunga in Transnistria

publicat 2024-03-12 13:30:02 (Adevarul)
Un fost mercenar Wagner, retinut pe Aeroportul International Chisinau. Fostul luptator sa ajunga in Transnistria Fostul mercenar Wagner, un cetatean rus in varsta de 36 de ani, a ajuns cu o cursa aeriana in Republica Moldova, scopul final fiind ajungerea in regiunea separatista Transnistria pentru a vizita un ,,amic", anunta Politia de Frontiera a Republicii Moldova. ...continuare.

BAT investeste 30 mil. lire sterline intr-un centru de inovare din Marea Britanie pentru noile categorii de produse din portofoliu

publicat 2024-03-12 13:15:16 (Ziarul-Financiar)
BAT investeste 30 mil. lire sterline intr-un centru de inovare din Marea Britanie pentru noile categorii de produse din portofoliu Autor: Cristina Bellu BAT, cel mai mare jucator pe piata locala a tutunului, a inaugurat un nou centru de inovare in cadrul facilitatii sale globale de cercetare si dezvoltare (R&D) din Southampton, Marea Britanie, in urma unei investitii totale de 30 mil. lire sterline. ...continuare.

Marturiile infioratoare ale pasagerilor dupa ce avionul in care se aflau a cazut brusc. "El era pe tavan. Am crezut ca visez"

publicat 2024-03-12 13:15:10 (ProTV)
Marturiile infioratoare ale pasagerilor dupa ce avionul in care se aflau a cazut brusc. El era pe tavan. Am crezut ca visez Comisia de investigare a accidentelor de transport din Noua Zeelanda a anuntat, marti, ca va ridica înregistratorul de voce din cabina de pilotaj si înregistratorul de date de zbor al avionului Boeing 787 al companiei LATAM Airlines. ...continuare.

Motociclistii si scuteristii scapa de obligatia de a purta triunghiuri reflectorizante, trusa de prim-ajutor si extinctor

publicat 2024-03-12 13:15:10 (ProTV)
Motociclistii si scuteristii scapa de obligatia de a purta triunghiuri reflectorizante, trusa de prim-ajutor si extinctor Conducatorii de motociclete si scutere nu vor mai fi obligati sa aiba trusa de prim-ajutor, triunghi reflectorizant si extinctor.   ...continuare.

DIICOT. Peste 500 de migranti pusi in pericol de traficanti: sume intre 4000 si 5000 de euro pentru fiecare

publicat 2024-03-12 13:15:09 (Mediafax)
DIICOT. Peste 500 de migranti pusi in pericol de traficanti: sume intre 4000 si 5000 de euro pentru fiecare Potrivit DIICOT, procurorii Structurii Centrale, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Inspectoratului General al Politiei de Frontiera si structurilor subordonate au pus in aplicare 33 mandate de perchezitie domiciliara pe raza judetelor Dolj, Timis, Arad, Caras-Severin si Arges, intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de constituirea unui grup infractional organizat, trafic de migranti si trecere ilegala a frontierei de stat. ...continuare.

O regiune celebra din Franta, pas spre autonomie. Exista acordul guvernului francez

publicat 2024-03-12 13:15:09 (Mediafax)
O regiune celebra din Franta, pas spre autonomie. Exista acordul guvernului francez Guvernul francez si liderii corsicani au ajuns peste noapte la un acord asupra unui proiect de "dispozitie constitutionala" care prevede "recunoasterea unui statut de autonomie" pentru insula "in cadrul Republicii", un pas in fata catre proiectul pentru o Corsica autonoma. ...continuare.

Trupele ruse au respins o incercare a armatei ucrainene de a invada teritoriul Rusiei, anunta Ministerul Apararii de la Moscova

publicat 2024-03-12 13:15:07 (Libertatea)
Trupele ruse au respins o incercare a armatei ucrainene de a invada teritoriul Rusiei, anunta Ministerul Apararii de la Moscova Trupele ruse au respins o incercare a formatiunilor ucrainene de a invada teritoriul Rusiei in regiunile Belgorod si Kursk, a anuntat Ministerul Rus al Apararii, citat de agentia rusa de presa Interfax. „In aceasta dimineata, unitatile Fortelor Armate ale Federatiei Ruse, impreuna cu unitatile serviciului de frontiera al FSB al Rusiei, au zadarnicit incercarea regimului […] ...continuare.

Cantaretul Eric Carmen a murit la 74 de ani. Era cunoscut pentru melodiile "All by Myself" si "Hungry Eyes"

publicat 2024-03-12 13:15:07 (Libertatea)
Cantaretul Eric Carmen a murit la 74 de ani. Era cunoscut pentru melodiile All by Myself si Hungry Eyes Eric Carmen s-a stins din viata la 74 de ani, se arata intr-un anunt oficial publicat pe site-ul cantaretului. Ani de zile el a fost vocalistul trupei „The Raspberries”, insa artistul a devenit cunoscut la nivel international datorita melodiilor „All by Myself” si „Hungry Eyes”. „Cu imensa tristete impartasim vestea sfasietoare a decesului lui Eric […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.