EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




O femeie si un copil de 10 ani, loviti de masina pe o trecere de pietoni din Targu Mures. La volan era un barbat de 74 de ani

publicat 2024-01-23 03:15:13 (Money.ro)
O femeie si un copil de 10 ani, loviti de masina pe o trecere de pietoni din Targu Mures. La volan era un barbat de 74 de ani O femeie si un copil au fost loviti, luni seara, de o masina in timp ce traversau pe trecerea de pietoni o strada din Targu Mures. ...continuare.

Luigi „Gigi” Riva, cel mai bun marcator al nationalei Italiei, a murit la 79 de ani

publicat 2024-01-23 03:15:13 (Money.ro)
Luigi „Gigi” Riva, cel mai bun marcator al nationalei Italiei, a murit la 79 de ani Luigi „Gigi” Riva, cel mai bun marcator din toate timpurile al Italiei, a murit luni, la varsta de 79 de ani. ...continuare.

„Erai cea mai pura fata pe care am cunoscut-o. Odihneste-te in pace, ingerule”. Tanara de 30 de ani, ucisa cu sange rece in propria casa din UK

publicat 2024-01-23 03:15:13 (Money.ro)
„Erai cea mai pura fata pe care am cunoscut-o. Odihneste-te in pace, ingerule”. Tanara de 30 de ani, ucisa cu sange rece in propria casa din UK Crima invaluita in mister, in UK. O tanara de 30 de ani a fost gasita fara viata in casa ei, iar politisti trateaza mortea ca "inexplicabila". Un tanar de 23 de ani a fost arestat iar politistii cred ca acesta i-ar fi fost calaui. ...continuare.

Andrei Paunescu da in judecata Rapidul, suparat ca imnul compus de tatal sau e folosit in scop comercial: „Vin, tricouri, bijuterii, tot felul de afaceri”

publicat 2024-01-23 03:15:13 (Money.ro)
Andrei Paunescu da in judecata Rapidul, suparat ca imnul compus de tatal sau e folosit in scop comercial: „Vin, tricouri, bijuterii, tot felul de afaceri” Suntem peste tot acasa… Imnul Rapidului, intonat de mii de ori la meciurile si evenimentele clubului, ajunge in instanta. Fiul lui Adrian Paunescu, poetul care a scris versurile pentru echipa din Giulesti, da in judecata Rapid pentru ca ar fi folosit in scop comercial imnul. ...continuare.

Se schimba Codul Rutier. Apare un nou tip de permis de conducere

publicat 2024-01-23 03:15:12 (Money.ro)
Se schimba Codul Rutier. Apare un nou tip de permis de conducere Codul Rutier se va schimba, in urma Ordonantei de Urgenta care a fost adoptata pe 18 ianuarie 2024. Vor fi facute modificari, potrivit carora in Romania va aparea un nou tip de permis de conducere. Modificari la Codul Rutier. Va aparea o noua categorie de permis auto Soferii trebuie sa stie ca aceasta noua categorie […] ...continuare.

"Esti gata sa castigi trofee la FCSB?" Reactia lui Luis Phelipe, dupa ce a debutat oficial in victoria senzationala cu UTA

publicat 2024-01-23 03:00:14 (Money.ro)
Esti gata sa castigi trofee la FCSB? Reactia lui Luis Phelipe, dupa ce a debutat oficial in victoria senzationala cu UTA A aparut reactia lui Luis Phelipe, dupa ce brazilianul a debutat oficial la FCSB in victoria senzationala cu UTA, scor 4-0, din etapa a 22-a a Ligii 1. Atacantul transferat cu 200.000 de la Poli Iasi a avut un singur gand dupa ce a semnat cu echipa lui Gigi Becali, sa devina campion in Romania. […] ...continuare.

Basarab Panduru s-a convins si i-a stabilit suma de transfer lui Darius Olaru! Cat poate primi Gigi Becali dupa FCSB - UTA 4-0

publicat 2024-01-23 03:00:14 (Money.ro)
Basarab Panduru s-a convins si i-a stabilit suma de transfer lui Darius Olaru! Cat poate primi Gigi Becali dupa FCSB - UTA 4-0 Basarab Panduru s-a convins si i-a stabilit suma de transfer lui Darius Olaru! Capitanul lui FCSB a facut spectacol in duelul de pe Arena Nationala cu UTA, castigat de echipa lui Elias Charalambous cu 4-0. Olaru a marcat primele trei goluri ale ros-albastrilor si a bifat primul hat-trick al carierei sale. Prestatia lui Darius Olaru […] ...continuare.

"Asta a facut diferenta! Cu tot respectul pentru ei!" Capitanul de la UTA, reactie surprinzatoare dupa infrangerea cu FCSB

publicat 2024-01-23 03:00:14 (Money.ro)
Asta a facut diferenta! Cu tot respectul pentru ei! Capitanul de la UTA, reactie surprinzatoare dupa infrangerea cu FCSB Capitanul de la UTA, Alexandru Benga, a oferit o reactie surprinzatoare, dupa infrangerea categorica suferita de echipa sa, in duelul cu FCSB. Fundasul a transmis faptul ca aradenii au pierdut duelul de pe Arena Nationala din cauza propriilor greseli, si nu din cauza jocului prestat de liderul Ligii 1. FCSB s-a distrat in primul meci […] ...continuare.

Gigi Becali are de ce sa pregateasca sarbatoarea de titlu! FCSB a stabilit un record cu care baga frica in rivalele din Liga 1

publicat 2024-01-23 03:00:14 (Money.ro)
Gigi Becali are de ce sa pregateasca sarbatoarea de titlu! FCSB a stabilit un record cu care baga frica in rivalele din Liga 1 Gigi Becali are de ce sa fie euforic si sa pregateasca sarbatoarea de titlu dupa meciul FCSB - UTA, scor 4-0, din etapa a 22-a a Ligii 1. Ros-albastrii au inceput ca din tun anul 2024 si au stabilit un record cu care baga frica in rivalele din Liga 1. FCSB a inregistrat a treia […] ...continuare.

Programul zilei de marti, de la Cupa Asiei! Patru meciuri se vad live, in AntenaPLa

publicat 2024-01-23 03:00:14 (Money.ro)
Programul zilei de marti, de la Cupa Asiei! Patru meciuri se vad live, in AntenaPLa Programul zilei de marti, de la Cupa Asiei | Patru meciuri de la turneul final din Qatar se vor vede live, in AntenaPLa, incepand cu ora 13:30. Australia - Uzbekistan si Siria - India sunt partidele care se vor vedea live, in AntenaPLa, de la ora 13:30. Vezi AICI duelurile de la Cupa Asiei, live […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.