EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Zeljko Kopic nu si-a pierdut speranta, dupa Dinamo - Rapid 1-2: "Sunt optimist cu un motiv". Ce l-a dezamagit pe Arena Nationala

publicat 2024-01-28 03:00:12 (Money.ro)
Zeljko Kopic nu si-a pierdut speranta, dupa Dinamo - Rapid 1-2: Sunt optimist cu un motiv. Ce l-a dezamagit pe Arena Nationala Zeljko Kopic nu si-a pierdut speranta, dupa Dinamo - Rapid 1-2. Antrenorul "cainilor" a vorbit la finalul derby-ului de pe Arena Nationala, castigat in mod dramatic de echipa lui Cristiano Bergodi, cu un gol marcat de Burmaz in minutul 90. Dinamo a facut o partida buna pe Arena Nationala, dar nu a reusit sa fructifice […]Articolul Zeljko Kopic nu si-a pierdut speranta, dupa Dinamo - Rapid 1-2: "Sunt optimist cu un motiv". Ce l-a dezamagit pe Arena Nationala apare prima data in Money. ...continuare.

Xavi a anuntat plecarea de la Barcelona! "Ca fan, cred ca e momentul sa plec in iunie"

publicat 2024-01-28 03:00:12 (Money.ro)
Xavi a anuntat plecarea de la Barcelona! Ca fan, cred ca e momentul sa plec in iunie Xavi a anuntat plecarea de la Barcelona dupa inca un esec usturator, 3-5 cu Villarreal. Antrenorul catalanilor sustine ca faptul ca este fan al echipei blaugrana il obliga sa se desparta de clubul iubit la finalul stagiunii. In ultimele 14 zile, Barcelona a ratat doua trofee, Cupa si Supercupa Spaniei, fiind invinsa si in campionat […]Articolul Xavi a anuntat plecarea de la Barcelona! "Ca fan, cred ca e momentul sa plec in iunie" apare prima data in Money. ...continuare.

Nigeria - Camerun 2-0 a fost in AntenaPLa! S-a stabilit primul sfert de finala de la Cupa Africii pe Natiuni 2023

publicat 2024-01-28 03:00:12 (Money.ro)
Nigeria - Camerun 2-0 a fost in AntenaPLa! S-a stabilit primul sfert de finala de la Cupa Africii pe Natiuni 2023 Nigeria - Camerun 2-0 a fost in AntenaPLa! Dupa prima zi a optimilor de finala din Cupa Africii pe Natiuni stim si primul sfert de finala al competitiei. Nigeria s-a impus cu 2-0 in meciul cu Camerun, gratie dublei reusite de Lookman. Nigeria se va confrunta cu Angola pentru un loc in semifinalele turneului final. […]Articolul Nigeria - Camerun 2-0 a fost in AntenaPLa! S-a stabilit primul sfert de finala de la Cupa Africii pe Natiuni 2023 apare prima data in Money. ...continuare.

Sarbatoare in Giulesti, dupa Dinamo - Rapid 1-2! Cum au fost intampinati jucatorii lui Cristiano Bergodi de fani

publicat 2024-01-28 03:00:12 (Money.ro)
Sarbatoare in Giulesti, dupa Dinamo - Rapid 1-2! Cum au fost intampinati jucatorii lui Cristiano Bergodi de fani A fost sarbatoare in Giulesti, dupa Dinamo - Rapid 1-2! Echipa lui Cristiano Bergodi s-a impus in mod dramatic in derby-ul de pe Arena Nationala, scor 2-1. Golul victoriei a fost marcat de Burmaz in minutul 90. Rapid a jucat fara fanii sai pe Arena Nationala, dupa ce galeria giulestenilor a boicotat partida. Fanii lui […]Articolul Sarbatoare in Giulesti, dupa Dinamo - Rapid 1-2! Cum au fost intampinati jucatorii lui Cristiano Bergodi de fani apare prima data in Money. ...continuare.

Locul din Romania ocolit de viscol, unde turistii se simt ca intr-un basm de iarna. „Ne bucuram cu copiii”

publicat 2024-01-28 03:00:12 (Money.ro)
Locul din Romania ocolit de viscol, unde turistii se simt ca intr-un basm de iarna. „Ne bucuram cu copiii” Sunt in tara si locuri ocolite de viscol, in care feeria iernii e neatinsa. La Cavnic, partiile au fost pline: zapada de 70 de centimetri si vremea buna au contribuit la un weekend perfect. Si in Harghita, zapada si obiectivele turistice au ademenit vizitatorii.Articolul Locul din Romania ocolit de viscol, unde turistii se simt ca intr-un basm de iarna. „Ne bucuram cu copiii” apare prima data in Money. ...continuare.

Rusia isi doreste sa negocieze cu Uniunea Europeana pentru livrarile de gaze naturale

publicat 2024-01-27 21:45:11 (Money.ro)
Rusia isi doreste sa negocieze cu Uniunea Europeana pentru livrarile de gaze naturale Rusia vrea sa poarte discutii cu Uniunea Europeana cu privire la livrarile de gaze naturale. Acordul de tranzit cu Ucraina expira la sfarsitul anului 2024. La inceputul acestei saptamani, diverse institutii media au citat guvernul ucrainean afirmand ca Kievul nu va discuta cu Moscova despre posibilitatea de a prelungi acordul de tranzit de gaze, a […]Articolul Rusia isi doreste sa negocieze cu Uniunea Europeana pentru livrarile de gaze naturale apare prima data in Money. ...continuare.

"Recordul" zilei. Un sofer, depistat de politisti conducand cu 114 km/h, pe o strada din sectorul 6

publicat 2024-01-27 19:45:12 (Money.ro)
Politistii de la Brigada Rutiera Bucuresti au organizat, astazi, o razie cu scopul de a depista soferii care conduc cu viteza. Un tanar de 29 de ani a fost prins conducand cu 114 km/h, pe o strada din sectorul 6. "Astazi 27 ianuarie a.c., politistii Brigazii Rutiere au actionat pe arterele din municipiul Bucuresti cu […]Articolul "Recordul" zilei. Un sofer, depistat de politisti conducand cu 114 km/h, pe o strada din sectorul 6 apare prima data in Money. ...continuare.

Orice e posibil. Un barbat din Vaslui a montat o poarta pe drumul public. De ce

publicat 2024-01-27 18:45:13 (Money.ro)
Un barbat din judetul Vaslui a montat o poarta pe drumul public din satul Tanacu in care locuieste. Este revolta acum, pentru ca vecinii sai spun ca le-a ingradit accesul la terenurile lor. Tocmai de aceea, localnicii l-au dat in judecata, pentru ca ar fi montat poarta fara drept, dar magistratii au decis ca primarul […]Articolul Orice e posibil. Un barbat din Vaslui a montat o poarta pe drumul public. De ce apare prima data in Money. ...continuare.

A murit Iosif Lereter, legendarul fotbalist de la UTA Arad

publicat 2024-01-27 18:45:13 (Money.ro)
Iosif Lereter a murit la varsta de 90 de ani. Vestea trista a fost data chiar de clubul de fotbal UTA Arad, unde a fost capitan. „Ne luam ramas-bun de la unul din marii Capitani ai UTA-ei, unul dintre marii eroi dintr-o Generatie de Aur a Batranei Doamne: azi-noapte s-a stins Iosif Lereter, lider al […]Articolul A murit Iosif Lereter, legendarul fotbalist de la UTA Arad apare prima data in Money. ...continuare.

Biden cere Congresului sa nu blocheze o consolidare a controlului imigratiei, dupa ce Mike Johnson le scrie congresmenilor americani ca proiectul bugetului negociat in Senat s-a "nascut mort"

publicat 2024-01-27 16:15:13 (Money.ro)
Biden cere Congresului sa nu blocheze o consolidare a controlului imigratiei, dupa ce Mike Johnson le scrie congresmenilor americani ca proiectul bugetului negociat in Senat s-a nascut mort Tonul a urcat brusc vineri seara intre Joe Biden si republicani cu privire la negocieri dificile din Congres privind ajutarea Ucrainei si politica imigratiei, unul dintre semnalele unei intensificari a campaniei electorale.Sub presiunea dreptei, aceste doua subiecte sunt in prezent negociate impreuna, ceea ce pune in pericol livrarile de armament si echipament militar destinate armatei ucrainene.Proiectul lege al imigratiei "imi va da, in calitate de presedinte, o noua autoritate de urgenta... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.