EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Tottenham, eliminata dramatic din Cupa Angliei de Manchester City! Radu Dragusin nu a fost introdus pe teren

publicat 2024-01-27 03:00:14 (Money.ro)
Tottenham, eliminata dramatic din Cupa Angliei de Manchester City! Radu Dragusin nu a fost introdus pe teren Tottenham a fost eliminata dramatic din Cupa Angliei de Manchester City! Golul calificarii a fost marcat in minutul 88, "cetatenii" obtinand calificarea in optimile Cupei Angliei la limita, cu o victorie cu 1-0. Echipa engleza Manchester City s-a calificat in optimile Cupei Angliei, dupa ce a invins vineri seara, in deplasare, scor 1-0, gruparea londoneza […]Articolul Tottenham, eliminata dramatic din Cupa Angliei de Manchester City! Radu Dragusin nu a fost introdus pe teren apare prima... ...continuare.

Reactia lui Vladimir Putin dupa ce avionul rus Iliusin Il-76 s-a prabusit langa granita cu Ucraina. „Este o crima”

publicat 2024-01-27 03:00:14 (Money.ro)
Reactia lui Vladimir Putin dupa ce avionul rus Iliusin Il-76 s-a prabusit langa granita cu Ucraina. „Este o crima” Avionul rusesc doborat. Vladimir Putin a declarat ca avionul militar rus care s-a prabusit miercuri in apropiere de granita cu Ucraina a fost doborat de apararea aeriana ucraineana, fie intentionat, fie din greseala, relateaza Reuters.Articolul Reactia lui Vladimir Putin dupa ce avionul rus Iliusin Il-76 s-a prabusit langa granita cu Ucraina. „Este o crima” apare prima data in Money. ...continuare.

Eroare majora pe Stema Bucurestiului: confuzia dateaza de 160 de ani. Ce este in neregula cu emblema Capitalei

publicat 2024-01-27 03:00:14 (Money.ro)
Eroare majora pe Stema Bucurestiului: confuzia dateaza de 160 de ani. Ce este in neregula cu emblema Capitalei Stema Bucurestiului va fi inlocuita. Pe ea apare un sfant gresit. Il cheama tot Dimitrie, dar nu este cel considerat ocrotitorul orasului. Confuzia pare ca dateaza de 160 de ani, dar acum, viceprimarul este hotarat sa puna lucrurile in ordine. Articolul Eroare majora pe Stema Bucurestiului: confuzia dateaza de 160 de ani. Ce este in neregula cu emblema Capitalei apare prima data in Money. ...continuare.

Ionescu. Sabrina Ionescu, un nume pentru NBA All-Star Game

publicat 2024-01-26 23:45:09 (Money.ro)
Ionescu. Sabrina Ionescu, un nume pentru NBA All-Star Game Sabrina Ionescu vs. Stephen Curry, la NBA All Star Game. Aceasta este stirea care a tulburat linistea internetului la inceput de weekend. A fost o provocare lansata mai mult in gluma probabil, de supermarcatorul lui Golden State Warriors. Raspunsul baschetbalistei de origine romana a venit prompt in social media, spun jurnalistii de la as.com. "Ne […]Articolul Ionescu. Sabrina Ionescu, un nume pentru NBA All-Star Game apare prima data in Money. ...continuare.

Functionara din Primaria Gura Vadului inculpata in urma incendiului de la Ferma Dacilor, scoasa din arest preventiv

publicat 2024-01-26 22:45:09 (Money.ro)
Functionara care se ocupa de urbanism in cadrul primariei comunei Gura Vadului, suspectata ca a eliberat autorizatii de intrare in legalitate a constructiilor complexului turistic Ferma Dacilor fara a fi facut verificarile necesare, a fost scoasa din arest preventiv, fiind plasata sub control judiciar. Magistratii Tribunalului Prahova au decis, vineri, scoaterea din arest preventiv a […]Articolul Functionara din Primaria Gura Vadului inculpata in urma incendiului de la Ferma Dacilor,... ...continuare.

Ce spune Guvernul despre majorarile promise personalului auxiliar din Sanatate

publicat 2024-01-26 21:30:09 (Money.ro)
Ce spune Guvernul despre majorarile promise personalului auxiliar din Sanatate Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat ca trebuie finalizate negocierile in sistemul sanitar, chestionat daca majorarile promise pentru personalul auxiliar din Sanatate vor fi de 15 sau 20%. Seful Executivului a adaugat ca nu a sustinut niciodata aceasta "abordare comunista" ca totul sa fie tratat pe pausal, deoarece oamenii sunt diferiti, unii muncesc mai mult, […]Articolul Ce spune Guvernul despre majorarile promise personalului auxiliar din Sanatate apare prima data in Money. ...continuare.

Ciolacu il contrazice pe ministrul german al Apararii. Este cazul sau nu sa ne pregatim de razboi?

publicat 2024-01-26 21:15:14 (Money.ro)
Ciolacu il contrazice pe ministrul german al Apararii. Este cazul sau nu sa ne pregatim de razboi? Premierul Marcel Ciolacu a declarat, intrebat ce transmite Guvernul Romaniei, in contextul afirmatiilor sefului armatei britanice si liderului PPE Manfred Weber care avertizeaza populatia sa se pregateasca de razboi, ca "nu este cazul sa ne pregatim de razboi". "Nu este cazul sa ne pregatim de razboi", a afirmat Marcel Ciolacu, intrebat despre avertismentele sefului armatei […]Articolul Ciolacu il contrazice pe ministrul german al Apararii. Este cazul sau nu sa ne pregatim de razboi?... ...continuare.

Prima sedinta din acest an a Biroului Permanent de conducere al Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania / Stefan Radu Oprea: Am profitat de aceasta ocazie ca sa vorbesc din nou despre programele anului 2024

publicat 2024-01-26 21:00:10 (Money.ro)
Prima sedinta din acest an a Biroului Permanent de conducere al Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania / Stefan Radu Oprea: Am profitat de aceasta ocazie ca sa vorbesc din nou despre programele anului 2024 "Din nou in dialog cu antreprenorii! De data aceasta cu reprezentantii IMM-urilor la prima sedinta de anul acesta a Biroului Permanent de conducere al Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania", anunta, vineri seara, ministrul Economiei, pe Facebook.Stefan Radu Oprea precizeaca ca a profitat de aceasta ocazie pentru a vorbi din nou despre programele anului 2024 de sprijin ale antreprenorilor: Start Up Nation, Femeia Antreprenor, ConstructPlus sau Sustinerea... ...continuare.

CIJ ordona Israelului sa impiedice orice eventual genocid in Fasia Gaza si sa autorizeze un acces umanitar

publicat 2024-01-26 20:00:10 (Money.ro)
CIJ ordona Israelului sa impiedice orice eventual genocid in Fasia Gaza si sa autorizeze un acces umanitar Curtea Internationala de Justitie (CIJ) se declara vineri competenta sa judece litigiul intre Africa de Sud si Israel, cere Israelului sa previna incitarea directa si publica la comiterea unui genocid in Razboiul din Fasia gaza si-i ordona sa ia masuri imediate prin care sa autorizeze un acces umanitar in enclava, relateaza AFP. Israelul trebuie sa […]Articolul CIJ ordona Israelului sa impiedice orice eventual genocid in Fasia Gaza si sa autorizeze un acces umanitar apare prima data in... ...continuare.

Peste un sfert din totalul pacientilor internationali ai Spitalul Wiener Privatklinik din Viena au fost romani, in 2023

publicat 2024-01-26 20:00:10 (Money.ro)
Peste un sfert din totalul pacientilor internationali ai Spitalul Wiener Privatklinik din Viena au fost romani, in 2023   Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private din Austria, certificat World's Best Hospitals, a primit peste 1.000 de pacienti romani in 2023. Cele mai solicitate servicii medicale de catre acestia au fost tratamentele oncologice, interventiile chirurgicale in diverse specialitati, inclusiv ortopedie, urmate de consultatiile de second opinion (a doua opinie medicala) si pachetele de check-up.Afectiunile oncologice au fost principala problema de sanatate a romanilor... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.