EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Fosta angajata a Primariei Arad condamnata la inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta

publicat 2024-02-06 08:00:09 (Puterea)
Fosta angajata a Primariei Arad condamnata la inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta Tribunalul Arad a pronuntat luni sentinta in cazul fostei angajate a Primariei Arad, Teodora Ciunta, condamnata la 2 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta. Procesul a luat sfarsit la un an de la momentul in care Ciunta a fost prinsa in flagrant primind 5.000 de euro, a doua transa de bani […]The post Fosta angajata a Primariei Arad condamnata la inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Veste importanta pentru 4 milioane de romani: se dau bani mai multi!

publicat 2024-02-06 08:00:09 (Puterea)
Veste importanta pentru 4 milioane de romani: se dau bani mai multi! Romania se pregateste pentru salariul minim european. Specialistii vor sa afle care ar fi impactului aplicarii masurii in tara noastra si cine va lua bani mai multi. Ministerul Muncii din Romania se afla in plin proces de evaluare a posibilelor repercusiuni ale implementarii salariului minim european in tara, iar expertii analizeaza cu atentie variantele disponibile […]The post Veste importanta pentru 4 milioane de romani: se dau bani mai multi! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Sapte meserii noi recunoscute oficial in Romania

publicat 2024-02-06 08:00:09 (Puterea)
Intr-un pas semnificativ spre adaptarea la evolutiile tehnologice si nevoile pietei muncii, sapte noi meserii au fost oficial recunoscute in Romania prin actualizarea Clasificarii Ocupatiilor din Romania (COR). Acest demers a fost posibil prin semnarea unui ordin comun intre ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale, Simona Bucura-Oprescu, si presedintele Institutului National de Statistica, Tudorel Andrei, urmand […]The post Sapte meserii noi recunoscute oficial in Romania appeared... ...continuare.

ROMATSA face discriminari la angajare! Prefera persoane fara studii

publicat 2024-02-06 08:00:09 (Puterea)
ROMATSA face discriminari la angajare! Prefera persoane fara studii CNCD a sanctionat regia autonoma ROMATSA pentru discriminare in procesul de recrutare. Regia Autonoma Romatsa, monopolul national al serviciilor de trafic aerian, a fost amendata de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) pentru practici de recrutare discriminatorii. Decizia vine in urma acuzatiilor conform carora Romatsa favorizeaza candidatii fara calificare prealabila, excludand, in acelasi timp, absolventii […]The post ROMATSA face discriminari la angajare! Prefera... ...continuare.

Fost primar, prins la furat de ciocolata. Ce spune edilul?

publicat 2024-02-06 08:00:09 (Puterea)
Fost primar, prins la furat de ciocolata. Ce spune edilul? Un fost primar din Mehedinti a fost prins in timp ce sustragea ciocolata dintr-un magazin.  Este vorba despre Ion Cioara, fost primar al comunei Tamna din Mehedinti, care acum s-a ales cu dosar penal. Incidentul ar fi avut loc pe data de 26 ianuarie, cand Ion Cioara a fost surprins de un agent de paza […]The post Fost primar, prins la furat de ciocolata. Ce spune edilul? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

PSD si PNL fac alianta in orasele cu primari USR

publicat 2024-02-06 08:00:09 (Puterea)
PSD si PNL fac alianta in orasele cu primari USR Desemnarea unui candidat comun PSD-PNL are logica politica pentru ca alegerile locale se desfasoara intr-un singur tur, iar primarul in functie pleaca de obicei cu prima sansa. Liderii PSD si PNL au purtat discutii in ultimele saptamani pentru eventuala stabilire a unor candidati comuni care sa ii concureze pe primarii USR din marile localitati controlate […]The post PSD si PNL fac alianta in orasele cu primari USR appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Gheorghe Ialomiteanu: George Simion pune in pericol relatiile dintre Romania si Moldova

publicat 2024-02-06 08:00:09 (Puterea)
Gheorghe Ialomiteanu: George Simion pune in pericol relatiile dintre Romania si Moldova Fostul ministru al Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, a reactionat in cazul liderului AUR, George Simion care a fost interzis in Moldova. Initial, George  Simion a avut interdictie de a intra in Republica Moldova din 2018 pana in 2023. Ulterior, masura a fost prelungita pentru inca cinci ani. Gheorghe Ialomiteanu atrage atentia si sustine ca "e ceva grav ce […]The post Gheorghe Ialomiteanu: George Simion pune in pericol relatiile dintre Romania si Moldova appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Viza gratis in SUA pentru toti functionarii publici din Romania

publicat 2024-02-06 08:00:09 (Puterea)
Viza gratis in SUA pentru toti functionarii publici din Romania Actuala coalitie de guvernare a luat la sfarsitul saptamanii trecute, pe furis, o decizie privind acordarea vizei pentru SUA care va scandaliza intreaga Romanie. La sfarsitul saptamanii trecute, liderii coalitiei de guvernare au luat, "pe mute" o decizie incredibila privind obtinerea vizei pentru Statele Unite ale Americii (SUA). Sub pretextul ca se va reduce procentul […]The post Viza gratis in SUA pentru toti functionarii publici din Romania appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Contracte de sute de milioane de lei date de Politie si Armata pentru o companie cu un fost SRI-ist in actionariat

publicat 2024-02-06 08:00:09 (Puterea)
Contracte de sute de milioane de lei date de Politie si Armata pentru o companie cu un fost SRI-ist in actionariat Compania Centrul pentru Servicii de Radiocomunicatii a incasat 87,6 milioane de lei de la Politie, si 125,3 milioane de lei de la Armata. Centrul pentru Servicii de Radiocomunicatii, societate controlata de Calin Radu si unde actionar este si fostul ofiter SRI Sergiu Anton, a beneficiat de mai multe contracte de la Inspectoratul General al Politiei, […]The post Contracte de sute de milioane de lei date de Politie si Armata pentru o companie cu un fost SRI-ist in actionariat appeared... ...continuare.

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii, diagnosticat cu cancer

publicat 2024-02-05 21:30:10 (Puterea)
Regele Charles al III-lea al Marii Britanii, diagnosticat cu cancer Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a fost diagnosticat cu cancer, a anuntat, luni seara, Palatul Buckingham, transmite presa britanica. Nu a fost precizat despre ce tip de cancer sufera monarhul, dar, potrivit comunicatului Palatului, regele deja a inceput "tratamentele regulate", chiar de luni. Casa Regala a mai indicat ca nu este vorba despre […]The post Regele Charles al III-lea al Marii Britanii, diagnosticat cu cancer appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.