EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Hagi l-a numit pe "Messi" din sportul romanesc: "Ar trebui sa castige un milion, doua milioane pe an"

publicat 2024-02-03 21:30:11 (Puterea)
Hagi l-a numit pe Messi din sportul romanesc: Ar trebui sa castige un milion, doua milioane pe an Gheorghe Hagi ii critica pe cei care sustin ca salariul de 250.000 de euro pe an al Cristinei Neagu este foarte mare. Gheorghe Hagi, managerul tehnic al echipei Farul Constanta, a comentat recent reactiile aparute dupa ce s-a aflat ca handbalista Cristina Neagu castiga 250.000 de euro pe an. Hagi a subliniat ca au existat […]The post Hagi l-a numit pe "Messi" din sportul romanesc: "Ar trebui sa castige un milion, doua milioane pe an" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Clotilde Armand, atacata din toate partile de "neocomunisti si de Bratieni"

publicat 2024-02-03 21:00:13 (Puterea)
Clotilde Armand, atacata din toate partile de neocomunisti si de Bratieni Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, acuza PSD-PNL de hartuire politica, prin intermediul Curtii de Conturi. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declansat o polemica aprinsa pe retelele de socializare, acuzand "alianta neocomunistilor si Bratienilor ca incearca sa distruga tot ce sta in cale". Intr-o postare pe Facebook, Armand a denuntat colaborarea dintre partidul neocomunist si […]The post Clotilde Armand, atacata din toate partile de "neocomunisti si de Bratieni" appeared... ...continuare.

Premiera istorica in Irlanda de Nord: Un politician separatist ajunge prim ministru

publicat 2024-02-03 21:00:13 (Puterea)
Premiera istorica in Irlanda de Nord: Un politician separatist ajunge prim ministru Michelle O'Neill devine primul politician separatist care preia sefia executivului provinciei Irlanda de Nord. Sambata a marcat o schimbare istorica in Irlanda de Nord, o provincie a Regatului Unit cu o istorie zbuciumata, odata marcata de trei decenii de conflict sangeros. Michelle O’Neill, lidera Sinn Fein din Irlanda de Nord, a devenit oficial primul ministru […]The post Premiera istorica in Irlanda de Nord: Un politician separatist ajunge prim ministru appeared first on... ...continuare.

Vanitate dictatoriala: Kim Jong-un se imbogateste din peruci si gene false

publicat 2024-02-03 19:45:20 (Puterea)
Vanitate dictatoriala: Kim Jong-un se imbogateste din peruci si gene false O ancheta Reuters dezvaluie cum se imbogateste regimul lui Kim Jong-un din comertul cu peruci si gene false. Comertul cu gene false si peruci a adus milioane de dolari Coreei de Nord si a contribuit semnificativ la redresarea exporturilor. Reuters a descoperit modalitatea prin care China ii ofera lui Kim Jong-un o portita pentru a […]The post Vanitate dictatoriala: Kim Jong-un se imbogateste din peruci si gene false appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ciuca il pune pe Boc in fata unei dileme: Cluj sau Bruxelles?

publicat 2024-02-03 19:45:20 (Puterea)
Ciuca il pune pe Boc in fata unei dileme: Cluj sau Bruxelles? Primarul Clujului, Emil Boc, poate lasa administratia locala pentru un post foarte cald la Bruxelles, prin voia sefului Nicolae Ciuca. Nicolae Ciuca, presedintele PNL, a afirmat la Prima TV ca Emil Boc se afla in fata unei alegeri: fie va candida pentru un nou mandat de primar la Cluj, fie va fi pe prima pozitie […]The post Ciuca il pune pe Boc in fata unei dileme: Cluj sau Bruxelles? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Jurnalisti arestati la Moscova, la protestul sotiilor soldatilor aflati pe front in Ucraina

publicat 2024-02-03 19:45:20 (Puterea)
Jurnalisti arestati la Moscova, la protestul sotiilor soldatilor aflati pe front in Ucraina Cel putin 20 de jurnalisti, dintre care numerosi din presa straina, au fost arestati de politia rusa, sambata, la Moscova, la un miting al sotiilor soldatilor care lupta in Ucraina, transmit agentiile de presa internationale. Sotiile cer intoarcerea acasa a soldatilor mobilizati de Putin. Un cameraman al AFP, retinut in timpul acestei manifestatii, a declarat […]The post Jurnalisti arestati la Moscova, la protestul sotiilor soldatilor aflati pe front in Ucraina appeared first on... ...continuare.

ANAR pregateste o noua licitatie pentru plajele neadministrate

publicat 2024-02-03 18:30:10 (Puterea)
ANAR pregateste o noua licitatie pentru plajele neadministrate ANAR a anuntat ce se va intampla cu cele 48 de subsectoare din statiunile Mamaia, Constanta, Venus, Saturn, Mangalia si Vama Veche. Administratia Nationala "Apele Romane" (ANAR) a finalizat inventarierea sectoarelor de plaja ramase neadministrate dupa cele trei etape de licitatie din 2023. Conform Ordonantei nr. 8/martie 2023, ANAR va organiza o noua procedura de […]The post ANAR pregateste o noua licitatie pentru plajele neadministrate appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cat costa ceasul de la mana lui Nicolae Ciuca

publicat 2024-02-03 17:45:18 (Puterea)
Cat costa ceasul de la mana lui Nicolae Ciuca Nicolae Ciuca s-a incurcat cand a fost intrebat cat costa ceasul pe care il poarta la mana: "Ceasul meu?" Presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, a declarat ca poarta un ceas evaluat la 900 de lei, mentionand ca a fost achizitionat in timpul unei perioade de reducere. Declaratia sa vine in urma discutiilor despre ceasul in valoare […]The post Cat costa ceasul de la mana lui Nicolae Ciuca appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Bucurestiul lui Nicusor Dan, invadat de plosnite in plina iarna

publicat 2024-02-03 17:45:18 (Puterea)
Bucurestiul lui Nicusor Dan, invadat de plosnite in plina iarna Bucurestenii apeleaza tot mai des la firmele de dezinsectie, dupa ce Capitala a fost invadata de plosnite. In mijlocul iernii, Bucurestiul se confrunta cu un fenomen neobisnuit – o invazie de plosnite, iar locuitorii orasului cauta cu disperare solutii pentru a scapa de aceste insecte. Cu toate ca autoritatile nu au recunoscut oficial aceasta problema, […]The post Bucurestiul lui Nicusor Dan, invadat de plosnite in plina iarna appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Extradare iminenta: Ionut Costea, cumnatul lui Mircea Geoana, va fi adus din Turcia

publicat 2024-02-03 17:45:18 (Puterea)
Extradare iminenta: Ionut Costea, cumnatul lui Mircea Geoana, va fi adus din Turcia Ionut Costea, cumnatul lui Mircea Geoana, va fi extradat "rapid" din Turcia, sustine ministrul Justitiei, Alina Gorghiu. Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a anuntat ca imediat ce Tribunalul Bucuresti va finaliza documentatia, Ministerul Justitiei va initia procedura de extradare pentru Ionut Costea, fostul presedinte al Eximbank si cumnatul lui Mircea Geoana, care a fost condamnat la […]The post Extradare iminenta: Ionut Costea, cumnatul lui Mircea Geoana, va fi adus din Turcia... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.