EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Vasile Banescu (BOR) il face praf pe Nemo, castigatorul Eurovision: "Victoria lui Nimeni"

publicat 2024-05-12 16:16:03 (Puterea)
Vasile Banescu (BOR) il face praf pe Nemo, castigatorul Eurovision: Victoria lui Nimeni Purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane, Vasile Banescu, a emis o declaratie vehementa in urma castigarii concursului Eurovision de catre interpretul Nemo, exprimandu-si profundul dezacord fata de castigator si interpretarea sa. Intr-o analiza critica, Vasile Banescu a descris victoria lui Nemo ca fiind „una zdrobitoare asupra firescului, una insultatoare la adresa Muzicii, una exterminatoare […]The post Vasile Banescu (BOR) il face praf pe Nemo, castigatorul Eurovision:... ...continuare.

Piedone, anunt de ultim moment: Prima discutie o voi avea cu PNL

publicat 2024-05-12 15:15:12 (Puterea)
Piedone, anunt de ultim moment: Prima discutie o voi avea cu PNL Cristian Popescu Piedone este de parere ca principalul sau contracandidat la Primaria Generala va fi Sebastian Burduja, nicidecum Gabriela Firea sau Nicusor Dan. Edilul Sectorului 5 crede ca finala va fi intre el si presedintele PNL Bucuresti, deoarece ambii au proiecte cu interese comune pentru Bucuresti. Piedone, anunt de ultim moment: Prima discutie o voi […]The post Piedone, anunt de ultim moment: Prima discutie o voi avea cu PNL appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Maine incepe Evaluarea nationala a elevilor din clasa a II-a

publicat 2024-05-12 15:15:12 (Puterea)
Maine incepe Evaluarea nationala a elevilor din clasa a II-a Maine, 13 mai, incepe evaluarea competentelor ( evaluarea nationala) la finalul clasei a II-a, in cadrul Evaluarilor nationale la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a in anul scolar 2023-2024. Peste 500.000 de elevi sunt asteptati sa participe la aceste evaluari, a informat Ministerul Educatiei Nationale. Evaluarea nationala la finalul clasei a II-a […]The post Maine incepe Evaluarea nationala a elevilor din clasa a II-a appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

In culisele trupei de teatru Okaua

publicat 2024-05-12 15:15:12 (Puterea)
In culisele trupei de teatru Okaua     Ce se intampla intr-o trupa de teatru de adolescenti, in culisele acesteia, am aflat de la Ionut Popescu, Compania de Teatru OKaua. Trupa sau familie de teatru? Aflam din Dialogurile Puterii. Pentru ca parintii sunt tentati sa le ocupe timpul in mod serios propriilor copii, ne-am interesat ce se poate intampla intr-o echipa […]The post In culisele trupei de teatru Okaua appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Trei zodii vor avea noroc cu carul in mai 2024. Nativii rasfatati de astre in urmatoarea perioada

publicat 2024-05-12 14:00:11 (Puterea)
Trei zodii vor avea noroc cu carul in mai 2024. Nativii rasfatati de astre in urmatoarea perioada Luna mai va fi deosebit de importanta pentru anumiti nativi. Trei zodii vor avea parte de un noroc incredibil in aceasta luna, iar astrele le vor ghida pasii catre succesul pe care il asteptau de multa vreme. Afla care sunt cele trei semne zodiacale pe care le asteapta cea mai norocoasa perioada din an. Pe […]The post Trei zodii vor avea noroc cu carul in mai 2024. Nativii rasfatati de astre in urmatoarea perioada appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Romania furnizeaza energie electrica, de urgenta, Ucrainei

publicat 2024-05-12 14:00:11 (Puterea)
Romania furnizeaza energie electrica, de urgenta, Ucrainei Incepand de sambata, Romania furnizeaza curent Ucrainei. Kievul a solicitat ajutor, in urma avariilor provocate in sistemul energetic de bombardamentele Rusiei. La cererea Ucrainei, Romania, alaturi de Polonia si Slovacia, furnizeaza duminica energie electrica in regim de urgenta. Furnizarea a inceput de sambata, relateaza presa ucraineana. Sambata, necesarul consumatorilor ucraineni a fost acoperit din productia […]The post Romania furnizeaza energie electrica, de urgenta, Ucrainei... ...continuare.

Florin Piersic, vizitat de Marcel Ciolacu la spital. Cum se simte actorul

publicat 2024-05-12 14:00:11 (Puterea)
Florin Piersic, vizitat de Marcel Ciolacu la spital. Cum se simte actorul Florin Piersic a avut parte de o vizita surpriza duminica dimineata din partea premierului Marcel Ciolacu, la Spitalul Foisor, acolo unde maestrul este internat de cateva zile, dupa ce a fost supus unei interventii chirurgicale de extragere a protezei de la genunchi. Unitatea medicala a anuntat ca starea generala a actorului s-a ameliorat. Desi a […]The post Florin Piersic, vizitat de Marcel Ciolacu la spital. Cum se simte actorul appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Intoxicatia cu plumb, cauza surditatii marelui Beethoven?!

publicat 2024-05-12 13:15:44 (Puterea)
Intoxicatia cu plumb, cauza surditatii marelui Beethoven?! Analizele ADN ale suvitelor de par ale celebrului Ludwig van Beethoven au evidentiat un nivel ridicat de plumb, ceea ce ar putea fi o explicatie a numeroaselor sale probleme de sanatate. Un studiu publicat recent arata ca surditatea si tulburarile gastrointestinale de care suferea compozitorul ar putea fi legate de intoxicatia cu plumb. Daca primele […]The post Intoxicatia cu plumb, cauza surditatii marelui Beethoven?! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Vremea incurca socotelile parasutistilor. Desantul de la Campia Turzii, amanat pentru maine!

publicat 2024-05-12 13:15:44 (Puterea)
Vremea incurca socotelile parasutistilor. Desantul de la Campia Turzii, amanat pentru maine! Astazi ar fi trebuit ca circulatia pe o portiune din autostrada A 3 sa fie oprita, din cauza unui desant aerian. Vremea nefavorabila, insa, a stricat socotelile parasutistilor. Exercitiul a fost amanat pentru maine, 13 mai. Astazi, in intervalul orar 17,00-20,00, pentru aproximativ 30-45 de minute, a fost anuntata inchiderea circulatiei pe Autostrada Transilvania (A […]The post Vremea incurca socotelile parasutistilor. Desantul de la Campia Turzii, amanat pentru maine! appeared first on... ...continuare.

Anuntul Papei Francisc despre Anul Sfant a creat panica la Roma

publicat 2024-05-12 13:15:44 (Puterea)
Anuntul Papei Francisc despre Anul Sfant a creat panica la Roma Papa Francisc a emis o Bula prin care anul 2025 a fost declarat An Sfant pentru catolicii din intreaga lume. Anuntul a fost facut in Bazilica San Pietro, cu ocazia slujbei din ziua de Inaltarea Domnului. Anuntul a creat panica la Roma. Evenimentul, care are loc la fiecare 25 de ani, va incepe in Ajunul […]The post Anuntul Papei Francisc despre Anul Sfant a creat panica la Roma appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.