EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Se da drumu la angajari pe Ambulanta! Premierul Ciolacu este de acord si cu reinnoirea parcului auto

publicat 2024-02-19 19:30:13 (Puterea)
Se da drumu la angajari pe Ambulanta! Premierul Ciolacu este de acord si cu reinnoirea parcului auto Vin vesti bune de la Guvern, aduse chiar de premierul Marcel Ciolacu, care se implica direct in modernizarea serviciului de Ambulanta din Romania! Seful Executivului a spus ca Guvernul va acorda sprijinul pentru ca serviciul de Ambulanta sa beneficieze de noi mijloace de interventie, dar si de resursa umana de care are nevoie! Asadar, sistemul […]The post Se da drumu la angajari pe Ambulanta! Premierul Ciolacu este de acord si cu reinnoirea parcului auto appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cat grau ucrainean a importat Romania de la 1 iulie 2023

publicat 2024-02-19 19:30:13 (Puterea)
Cat grau ucrainean a importat Romania de la 1 iulie 2023 De la 1 iulie 2023, Romania a fost a doua piata de desfacere pentru graul ucrainean, dupa Spania. Astfel traderii au adus in Romania un milion de tone de grau, din cele pana la 10,3 milioane de tone exportate de Ucraina. Datele oficiale arata ca Ucraina a exportat in intervalul 1 iulie 2023 - 16 […]The post Cat grau ucrainean a importat Romania de la 1 iulie 2023 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cu decesul milardarului brazilian Abilio Diniz, Carrefour pierde un actionar important

publicat 2024-02-19 18:30:26 (Puterea)
Cu decesul milardarului brazilian Abilio Diniz, Carrefour pierde un actionar important In varsta de 87 de ani, miliardarul brazilian Abililio Diniz, care a decedat duminica, facea parte dintre cei mai importanti actionari ai marelui grup de distributie. Miliardarul brazilian era un actionar important al grupului Carrefour din 2015, cu 8,83% din actiuni, la finalul lui 2022, era membru al consiliului de administratie din 2016 si  copresedinte […]The post Cu decesul milardarului brazilian Abilio Diniz, Carrefour pierde un actionar important appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Fost prefect si deputat PNL, prins a doua oara in sase zile conducand fara permis

publicat 2024-02-19 18:30:26 (Puterea)
Fost prefect si deputat PNL, prins a doua oara in sase zile conducand fara permis Fostul prefect al judetului Gorj si deputat PNL, Dan Ilie Morega (78 de ani), a fost prins duminica la volanul unui autoturism, pentru a doua oara in curs de decurs de doar sase zile, fara a avea permis de conducere. Oprit de politisti in trafic la Baia de Arama (judetul Mehedinti), Morega i-a amenintat pe […]The post Fost prefect si deputat PNL, prins a doua oara in sase zile conducand fara permis appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Gabriel Zetea vrea "plan de tara" si presedinte de la PSD. Ce a spus despre Traian Basescu

publicat 2024-02-19 18:30:26 (Puterea)
Gabriel Zetea vrea plan de tara si presedinte de la PSD. Ce a spus despre Traian Basescu Gabriel Zetea, presedinte PSD Maramures, a vorbit despre negocierile dintre social-democrati si liberali, pe subiectul comasarii alegerilor. Liderul din Maramures spune ca PSD nu insista cu comasarea alegerilor, insa spune ca cele doua partide ar trebui sa puna la punct impreuna un "plan de tara", care sa fie explicat romanilor. Recunoaste insa ca se poate […]The post Gabriel Zetea vrea "plan de tara" si presedinte de la PSD. Ce a spus despre Traian Basescu appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cat pierde Romania pentru ca floarea soarelui nu este procesata in tara, ci merge la export

publicat 2024-02-19 17:00:23 (Puterea)
Cat pierde Romania pentru ca floarea soarelui nu este procesata in tara, ci merge la export Romania este cel mai mare producator de floarea soarelui din UE, insa, din pacate, o mare parte din productie merge la extern, deoarece nu este procesata in tara, ceea ce inseamna pierderi de sute de milioane bune de dolari. Calculul este destul de simplu: in loc de seminte de floarea soarelui, am putea vinde ulei […]The post Cat pierde Romania pentru ca floarea soarelui nu este procesata in tara, ci merge la export appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Mircea Rednic, transportat de urgenta la Spitalul Judetean Arad

publicat 2024-02-19 17:00:23 (Puterea)
Mircea Rednic, transportat de urgenta la Spitalul Judetean Arad Mircea Rednic, celebrul antrenor al echipei de fotbal UTA Arad, a ajuns de urgenta la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean Arad, dupa ce la orele amiezei a acuzat stari de ameteala. Inca nu este clar daca problemele acuzate de antrenor au sau nu legatura cu problemele cardiace avute anul trecut. Anul trecut, […]The post Mircea Rednic, transportat de urgenta la Spitalul Judetean Arad appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Primaria Sectorului 4 lanseaza proiectul de construire a noii magistrale de metrou M4 intre Gara de Nord si Gara Progresul

publicat 2024-02-19 17:00:23 (Puterea)
Primaria Sectorului 4 lanseaza proiectul de construire a noii magistrale de metrou M4 intre Gara de Nord si Gara Progresul Primaria Sectorului 4, in colaborare cu Ministerul Transporturilor, Metrorex, Consiliul Judetean Ilfov si Sectorul 5 al Capitalei, anunta demararea unui proiect amplu de construire a noii magistrale de metrou M4, care va conecta Gara de Nord si Gara Progresul. Acest proiect marcheaza o premiera pentru Sectorul 4, devenind un exemplu de bune practici in investitiile […]The post Primaria Sectorului 4 lanseaza proiectul de construire a noii magistrale de metrou M4 intre Gara de Nord si... ...continuare.

Prognoza meteo pentru 19 februarie-3 martie. Cum va fi vremea de martisor

publicat 2024-02-19 17:00:22 (Puterea)
Prognoza meteo pentru 19 februarie-3 martie. Cum va fi vremea de martisor Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 19 februarie-3 martie. Astfel, am aflat cum va fi vremea la inceput de primavara. Asadar, meteorologii ANM au adus prognoza meteo pentru perioada 19 februarie-3 martie, iar vestile sunt bune. Vremea se va incalzi, insa ploile vor pune incet, incet, stapanire pe mai tot teritoriul. […]The post Prognoza meteo pentru 19 februarie-3 martie. Cum va fi vremea de martisor appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, despre cum se implica in educarea elevilor

publicat 2024-02-19 16:15:17 (Puterea)
Ministrul Mediului, Mircea Fechet, despre cum se  implica in educarea elevilor Ministerul Mediului, prin intermediul Fondului pentru Mediu, va participa la finantarea unor activitati pe care Ministerul Educatiei le va organiza in "Saptamana Verde". "100 de milioane de lei vor fi alocate, pentru prima oara in istoria Ministerului Mediului, pentru aceste activitati", a declarat Mircea Fechet, ministrul Mediului, la podcastul Dialogurile Puterii Printre alte activitati, ministerul […]The post Ministrul Mediului, Mircea Fechet, despre cum se implica in educarea... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.