EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Criza administrativa in Vrancea dupa moartea presedintelui Consiliului Judetean

publicat 2024-02-20 15:15:14 (Puterea)
Criza administrativa in Vrancea dupa moartea presedintelui Consiliului Judetean Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Catalin Toma (PNL), a murit la varsta de 46 de ani, lasand intregul judet in stare de soc si tristete. Situatia a devenit critica deoarece nimeni din Consiliul Judetean nu are drept de semnatura, paralizand astfel procesele administrative. Cu toate ca decesul sau a fost profund regretat, impactul nu s-a limitat […]The post Criza administrativa in Vrancea dupa moartea presedintelui Consiliului Judetean appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Crestere economica in umbra conflictului: SUA profita de pe urma cererii de arme si munitii

publicat 2024-02-20 15:15:14 (Puterea)
Crestere economica in umbra conflictului: SUA profita de pe urma cererii de arme si munitii In contextul continuarii conflictului din Ucraina, industria de aparare americana inregistreaza o crestere semnificativa a comenzilor de arme si munitii, beneficiind de pe urma tensiunilor internationale. Productia din sectorul militar-industrial al Statelor Unite a crescut cu peste 17%, in ultimii doi ani, scrie Berliner Zeitung. Statele Unite se afla intr-o pozitie avantajoasa, comparativ cu recesiunea […]The post Crestere economica in umbra conflictului: SUA profita de pe urma... ...continuare.

Patru alesi locali in vizorul Agentiei Nationale de Integritate

publicat 2024-02-20 13:45:11 (Puterea)
Patru alesi locali in vizorul Agentiei Nationale de Integritate Patru alesi locali, dintre care trei primari si un consilier judetean au intrat in atentia Agentiei Nationale de Integritate (ANI), care i-a identificat in incompatibilitatea sau in conflictul de interese de natura administrativa. In vizorul Agentiei Nationale de Integritate (ANI) au intrat patru alesi locali, fiind vorba, mai exact de: Stanciu Cristian (consilier judetean CJ […]The post Patru alesi locali in vizorul Agentiei Nationale de Integritate appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Targul de Dragobete, in curtea Ministerului Agriculturii

publicat 2024-02-20 13:45:11 (Puterea)
Targul de Dragobete, in curtea Ministerului Agriculturii In perioada 23 - 25 februarie 2024, este organizat Targul de Dragobete in curtea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), cu sprijinul Cooperativei Agricole Caprirom Sud Muntenia. Expozantii vor oferi consumatorilor o gama variata de produse traditionale, dar si produse locale diversificate si reprezentative pentru judetele Alba, Arges, Buzau, Botosani, Constanta, Cluj, Dambovita, Ilfov, Olt, […]The post Targul de Dragobete, in curtea Ministerului Agriculturii appeared... ...continuare.

Operatiunea Cronos. FBI a anuntat destructurarea gruparii de hackeri LockBit

publicat 2024-02-20 13:45:11 (Puterea)
Operatiunea Cronos. FBI a anuntat destructurarea gruparii de hackeri LockBit Agentia Nationala de Combatere a Criminalitatii din Marea Britanie si FBI au destructurat activitatea grupului de hackeri LockBit, unul dintre cele mai active si periculoase colective de criminalitate cibernetica din lume, potrivit Bloomberg. Acest efort comun a implicat agentii de aplicare a legii din 11 tari si a avut ca rezultat confiscarea a peste 11.000 […]The post Operatiunea Cronos. FBI a anuntat destructurarea gruparii de hackeri LockBit appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Marcel Ciolacu: Economia, cea mai mare provocare din acest an

publicat 2024-02-20 13:45:11 (Puterea)
Marcel Ciolacu: Economia, cea mai mare provocare din acest an Premierul tarii e de parere ca una dintre cele mai mari provocari din acest an este economia. Marcel Ciolacu a venit cu completari si a declarat ca Romania a reusit sa faca progrese semnficative. "Vedem multe state europene, Germania, care este motorul principal al Europei, a avut dificultati anul trecut si a intrat in recesiune. […]The post Marcel Ciolacu: Economia, cea mai mare provocare din acest an appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

DIICOT Braila redeschide dosar penal pentru trafic de persoane: Interlopul Iulian Hrehorec, in centrul investigatiei

publicat 2024-02-20 12:30:14 (Puterea)
DIICOT Braila redeschide dosar penal pentru trafic de persoane: Interlopul Iulian Hrehorec, in centrul investigatiei DIICOT Braila a reluat cercetarile intr-un dosar penal pentru trafic de persoane, care fusese anterior inchis prin clasare in 2019. Interlopul Iulian Hrehorec, aflat deja in arest preventiv intr-un alt dosar al antimafiei brailene, este vizat in aceasta noua ancheta. Procurorii antimafia au obtinut aprobarea instantei pentru redeschiderea urmaririi penale, conform legislatiei in vigoare. Motivul […]The post DIICOT Braila redeschide dosar penal pentru trafic de persoane: Interlopul... ...continuare.

Vladimir Putin i-a facut cadou lui Kim Jong Un o limuzina

publicat 2024-02-20 12:30:14 (Puterea)
Vladimir Putin i-a facut cadou lui Kim Jong Un o limuzina Liderul nord-coreean, Kim Jong Un a primit cadou de la liderul rus, Vladimir Putin o limuzina de fabricatie rusa. Anuntul a fost facut de catre media de stat de la Phenian. Gestul facut de catre Vladimir Putin are ca scop consolidarea relatiilor dintre cele doua tari. Insa, cadoul liderului de la Kremlin poate constitui o […]The post Vladimir Putin i-a facut cadou lui Kim Jong Un o limuzina appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Premierul Republicii Moldova acuza: George Simion, parte din planul de destabilizare

publicat 2024-02-20 12:30:14 (Puterea)
Premierul Republicii Moldova acuza: George Simion, parte din planul de destabilizare Premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, a afirmat luni seara ca George Simion, presedintele partidului extremist AUR din Romania, este implicat intr-un efort de destabilizare a Republicii Moldova. Declaratia premierului vine in contextul prelungirii interdictiei de intrare in tara pentru Simion, decizie luata de institutiile statului de la Chisinau. „Institutiile statului au determinat ca George Simion […]The post Premierul Republicii Moldova acuza: George Simion, parte din... ...continuare.

Bauturile energizante: Vanzarea interzisa minorilor!

publicat 2024-02-20 12:30:14 (Puterea)
Bauturile energizante: Vanzarea interzisa minorilor! Proiectul de lege care interzice vanzarea bauturilor energizante minorilor este supus, marti, aprobarii votului final in Camera Deputatilor. Daca trece de votul final in Camera Deputatilor, cei care incalca prevederile proiectului risca  amenzi de pana la 30.000 de lei si chiar suspendarea afacerii in cazul abaterilor repetate.   Bauturile energizante sunt bauturi non-alcoolice care contin […]The post Bauturile energizante: Vanzarea interzisa minorilor! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.