EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Reorganizare de "succes" marca Grindeanu: Bordul RAR s-a "umflat" cu 11 directori

publicat 2024-02-27 08:15:13 (Puterea)
Reorganizare de succes marca Grindeanu: Bordul RAR s-a umflat cu 11 directori De cativa ani, Registrul Auto Roman (RAR) este jucaria preferata a sforarului sef din Ministerul Transporturilor, secretarul de stat Bogdan Mindrescu, fapt pentru care restructurarea trambitata de cabinetul Ciolacu s-a transformat luna acesta intr-o crestere de trei ori a numarului de directori. Restructurare prin "umflare": de la 6 directori la 17 Anul trecut, Consiliul de Administratie de […]The post Reorganizare de "succes" marca Grindeanu: Bordul RAR s-a "umflat" cu 11... ...continuare.

Scorpionii Rosii, fata in fata cu moartea

publicat 2024-02-27 08:15:13 (Puterea)
Scorpionii Rosii, fata in fata cu moartea M-am intalnit cu un caporal care a facut parte din Detasamentul Scorpionii Rosii. Prima generatie de soldati care a plecat in misiuni de lupta alaturi de fortele NATO. Tineri care s-au pregatit sa serveasca Romania cu pretul vietii. Irak, Afganistan. Caldura obositoare, desert nesfarsit, misiuni periculoase, nervi intinsi la maxim. Am stat sase ore de vorba, iar a doua zi l-am mai sunat de patru ori.The post Scorpionii Rosii, fata in fata cu moartea appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Horoscop 27 februarie. Zodia aceasta da de belele

publicat 2024-02-27 06:45:12 (Puterea)
Horoscop 27 februarie. Zodia aceasta da de belele Astrologii au adus horoscopul pentru ziua de marti, 27 februarie si astfel am aflat care sunt zodiile care vor intampina probleme pe parcursul zilei. Alte zodii insa vor reusi sa se faca vazute. Berbec Nativii Berbeci trebuie sa se concentreze pe stabilirea obiectivelor clare si realizabile, insa vor aparea probleme de comunicare. Apeleaza la diplomatie! […]The post Horoscop 27 februarie. Zodia aceasta da de belele appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

22 de roboti au fost "angajati" la Spitalul Judetean Galati

publicat 2024-02-27 06:45:12 (Puterea)
22 de roboti au fost angajati la Spitalul Judetean Galati La Spitalul Judetean de Urgenta Galati, unui numar de 22 de roboti li s-a incredintat importanta sarcina de dezinfectie a salilor de operatie si a saloanelor, investitie realizata cu bani europeni, unica in Moldova.   Unul dintre cei mai performanti roboti din lume reuseste  sa realizeaza igienizarea unei sali de operatie intr-un timp record: intre […]The post 22 de roboti au fost "angajati" la Spitalul Judetean Galati appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Calculul lui Bolos: Comasarea alegerilor inseamna o economie de doua miliarde de lei la buget

publicat 2024-02-27 06:45:12 (Puterea)
Calculul lui Bolos: Comasarea alegerilor inseamna o economie de doua miliarde de lei la buget Marcel Bolos, ministrul Finantelor Publice, sustine ca prin comasarea alegerilor din acest an se face o economie de doua miliarde de lei la buget. Pentru cele patru runde de alegeri au fost alocate circa 4 miliarde de lei. Ministrul Bolos mai spune ca "orice economie este binevenita", mai ales in aceasta perioada in care este […]The post Calculul lui Bolos: Comasarea alegerilor inseamna o economie de doua miliarde de lei la buget appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Revolut lanseaza depozite de economii cu dobanda anuala pentru cei 3,5 milioane de clienti din Romania

publicat 2024-02-27 00:00:34 (Puterea)
Revolut lanseaza depozite de economii cu dobanda anuala pentru cei 3,5 milioane de clienti din Romania Revolut Bank a lansat in Romania primul sau produs de economisire cu dobanda, accesibil direct din aplicatie, adresat celor peste 3,5 milioane de clienti romani. Conturile de economii, dezvoltate integral de Revolut Bank UAB, ofera o dobanda bruta anuala de pana la 4,25% pentru depozitele in lei. Aceasta dobanda variaza in functie de planul de […]The post Revolut lanseaza depozite de economii cu dobanda anuala pentru cei 3,5 milioane de clienti din Romania appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Premierul Marcel Ciolacu anunta beneficiile plafonarii preturilor: Peste 1.100 de lei economisiti lunar pentru milioane de familii

publicat 2024-02-26 22:15:12 (Puterea)
Premierul Marcel Ciolacu anunta beneficiile plafonarii preturilor: Peste 1.100 de lei economisiti lunar pentru milioane de familii Premierul Romaniei, Marcel Ciolacu, a facut o postare semnificativa pe pagina sa oficiala de Facebook, evidentiind beneficiile plafonarii preturilor la energie, gaze si alimente. Potrivit postarii, peste 1.100 de lei ar fi fost platiti lunar de milioane de familii daca nu ar fi fost implementate aceste masuri esentiale de catre PSD in timpul guvernarii. Declaratiile […]The post Premierul Marcel Ciolacu anunta beneficiile plafonarii preturilor: Peste 1.100 de lei economisiti lunar pentru... ...continuare.

Adio, Gaziantep? Era Sumudica s-ar putea incheia!

publicat 2024-02-26 22:15:12 (Puterea)
Adio, Gaziantep? Era Sumudica s-ar putea incheia! Gaziantep FK, echipa din prima liga turca de fotbal, a decis sa incheie colaborarea cu antrenorul roman Marius Sumudica, conform anuntului facut de jurnalistul Ali Budak. Potrivit informatiilor vehiculate de turci, Marius Sumudica, in varsta de 52 de ani, ar fi pe punctul de a parasi banca tehnica a echipei Gaziantep. Aceasta miscare vine in […]The post Adio, Gaziantep? Era Sumudica s-ar putea incheia! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Lia Olguta Vasilescu cere Guvernului sa mute penitenciarul din Craiova in afara orasului

publicat 2024-02-26 21:15:18 (Puterea)
Lia Olguta Vasilescu cere Guvernului sa mute penitenciarul din Craiova in afara orasului Lia Olguta Vasilescu, in calitate primar al Municipiului Craiova, a cerut Guvernului Romaniei relocarea Penitenciarului de Maxima Siguranta Craiova in afara orasului. Aceasta solicitare vine in urma unui memorandum prezentat de Ministerul Justitiei, care includea relocarea unor penitenciare din orasele Oradea, Satu Mare, Targu Mures, Iasi, Ploiesti, Timisoara si sectia exterioara Cluj a Penitenciarului Gherla, […]The post Lia Olguta Vasilescu cere Guvernului sa mute penitenciarul din... ...continuare.

Parlamentul de la Budapesta a ratificat aderarea Suediei la NATO

publicat 2024-02-26 21:15:18 (Puterea)
Parlamentul de la Budapesta a ratificat aderarea Suediei la NATO Parlamentul Ungariei a aprobat luni cererea Suediei de a se alatura Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), depasind astfel ultima bariera majora in calea extinderii aliantei. Votul, care a inregistrat un rezultat de 188 in favoare si doar 6 impotriva, a fost transmis de Telex.hu si a fost primit cu aplauze de catre membrii opozitiei. […]The post Parlamentul de la Budapesta a ratificat aderarea Suediei la NATO appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.